Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
To carrusel πριν πόσα χρόνια ήταν; Δεν το εχω δει ποτέ. Όπως και το El diario de Daniela, δεν εχω ιδέα ποιό είναι.
Όσο για την Πάττυ, γεράσαμε πια, πριν 6-7 χρόνια ίσως το έβρισκα ενδιαφέρον. 2-3 επεισόδια εχω δει μόνο κι αυτά τυχαία.
Υ.Γ: Όσοι λέτε οτι δεν βλέπατε κανένα απ'αυτά ψεύδεστε ασύστολα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
αχχχ πόσα χρόνια πίσω !!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ελπίζω να εννοείς τον Pablo ... Ο Manuel ειναι έρωτας!Rebelde way
Τα πρώτα επισόδεια της σειράς μου άρεσαν αλλά δυστυχώς στη συνέχεια τα χάλασε. Δεν ήταν είδα ολοκληρωμένη (από κάποιο σημείο και έπειτα την βαρέθηκα) αλλά έβλεπα σποραδικά επισόδεια. Ο πρωταγωνιστής πραγματικά ηταν για φάπες.....
Εγώ έβλεπα chiquititas, cebollitas, rebelde way, floricienta. Βέβαια πρόσφατα που ξαναβάλανε τη φλορισιεντα συνειδητοποίησα ότι για κάποιο λόγο δεν είδα το τέλος σε κανένα από τα παραπάνω και δεν θυμάμαι για ποιό λόγο...
Πάντως ακόμα που και που για πλάκα στο σχολείο αρχίζουμε: ΤΑΡΟΥΥΥΥΣΑ ΤΑΡΟΥΥΥΣΑ κουνώντας πέρα δώθε τα χέρια.
Ωραίες εποχές!
Προτιμώ τη φλορισιέντα με το φεντερίκο παρά τη λαλε στην κωνσταντινούπολη...
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Ο Manuel ειναι έρωτας!
Πριν βάψει το μαλλί αυτό το απαίσιο ξανθό.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Βασικά εμένα μου άρεσε πιο πολύ μετά που το έβαψε. Ήταν πολύ ιδιαίτερα σέξυ ρε παιδί μου. Του πήγαινε πολύ!Πριν βάψει το μαλλί αυτό το απαίσιο ξανθό.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Απλά το ''άντρας με βαμμένο μαλλί'' με χαλάει κάπως, οχι οτι δεν του πήγενε.
Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πήγαινα στα περίπτερα και έπερνα κ αυτοκόλλητα
Ποτέ δεν είχα κερδίσει τίποτααα
Συνημμένα
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι ο γλυκός μου. Το επεισόδιο που είναι με τη Μια σε μια παραλία και κάνουν τρελίτσες ακόμα το θυμάμαι!Εντάξει, εντάξει όπως και να το κάνεις ο Manuel είναι έρωτας το παραδέχομαι.
Απλά το ''άντρας με βαμμένο μαλλί'' με χαλάει κάπως, οχι οτι δεν του πήγενε.
Καταλαβαίνω τι εννοείς πάντως. Νομίζω μετά το τέλος της σειράς επανήλθε στο φυσικό του. Συνήθως τους βάζουν να κάνουν αλλαγές στην εμφάνιση τους για να τραβάνε πιο πολύ την προσοχή του κοινού.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
κ εμένα μ'άρεσε πιο πολύ μελαχρινός, ειδικά στη αρχή όταν το έβαψε μου φαινόταν απαίσιο.. αλλά είπαμε είναι ο άτιμος..έρωτας!Έλα τώρα...μελαχρινός μου αρέσει πιο πολύ
Χαχ..και γω το θυμάμαιΝαι ο γλυκός μου. Το επεισόδιο που είναι με τη Μια σε μια παραλία και κάνουν τρελίτσες ακόμα το θυμάμαι!
Καταλαβαίνω τι εννοείς πάντως. Νομίζω μετά το τέλος της σειράς επανήλθε στο φυσικό του. Συνήθως τους βάζουν να κάνουν αλλαγές στην εμφάνιση τους για να τραβάνε πιο πολύ την προσοχή του κοινού.
Ναι, όντως. Ας έκαναν το Πάμπλο κοκκινομάλλη ρε παιδί μου, τι τους έφταιγε ο Μανουέλ μας; (είδατε τι καλή ε; δεν είπα ΜΟΥ)
Δεν είναι μια γλύκα;
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ε προφανώς ο Παμπλο δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα πιο εξτριμ λουκ!κ εμένα μ'άρεσε πιο πολύ μελαχρινός, ειδικά στη αρχή όταν το έβαψε μου φαινόταν απαίσιο.. αλλά είπαμε είναι ο άτιμος..έρωτας!
Χαχ..και γω το θυμάμαι
Ναι, όντως. Ας έκαναν το Πάμπλο κοκκινομάλλη ρε παιδί μου, τι τους έφταιγε ο Μανουέλ μας; (είδατε τι καλή ε; δεν είπα ΜΟΥ)
Δεν είναι μια γλύκα;
Είναι, είναι!
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικα δεν μου πολυαρεσουν.Τα αισθηματικα μ'αρεσουν πιο πολυ.
GiannisED
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Έλα τώρα...μελαχρινός μου αρέσει πιο πολύ
Εγώ πήγαινα στα περίπτερα και έπερνα κ αυτοκόλλητα
Ποτέ δεν είχα κερδίσει τίποτααα
Έτσι που τους βλέπω τώρα πιο πολύ με αρέσει ξανθός
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπήρχε άτομο που δεν έβλεπε Cebollitas; Και Chiquititas έβλεπα.
Χαχα το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ! Θυμάμαι πως αμέσως μετά το σχολείο όλη η τάξη πήγαινε να δει Ατρόμητους και την επόμενη μέρα σχολιάζαμε το επεισόδιο... Ωραίες μέρες.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ανυπότακτες δεν είδα ΠΟΤΕ. Ίσως είναι η πιο χαζή τηλενουβέλα για εφήβους,σαχλή κατ' εμέ και σοφτ πορνό.
Η αγαπημένη μου όμως ήταν ηηηηη Φλορισιέντααα!!! (και ναι την ξαναέβαλε το Σταρ!!!! - ναι την βλέπω πάλι)
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.