gregory nub
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
naruto-nick
Νεοφερμένος
μετα οταν γραφω οτι τα φροντιστηρια κοροιδευουν τον κοσμο εκμεταλλευομενοι το ''τερας'' των πανελληνιων καποιοι φωστηρες ερχονται και υποστηριζουν το αντιθετο.διαβαστε τις 4 σελιδες και θα δειτε την πλυση εγκεφαλου..
β λυκειου χωρις φροντιστηρια δεν γινεται
μαθηματα για την γ λυκειου πριν καν παει το παιδι λυκειο!
αρχιζω να νιωθω σουπερμαν ...
Δεν έχω υποστεί καμία πλύση εγκεφάλου.Ο,τι λέω είναι από προσωπική μου γνώμη αλλιώς θα ήμουν ένα ''ρομπότ'' της κοινωνίας που θα ζούσε μόνο για να ικανοποιήσει τους γονείς του χωρίς να εκφέρει προσωπική γνώμη.Τα φροντιστήρια μπορεί μερικές φορές να κοροϊδεύουν αλλά όλο αυτό ξεκίνησε από το ίδιο το σύστημα που επικρατεί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
naruto-nick
Νεοφερμένος
Στον αρχικο συντακτη, τα φροντιστηρια εκτος της Γ λυκειου δεν ειναι αναγκαια, αρκει να μπορεις να διαβασεις μονος σου χωρις να εχεις μπαμπουλα απο πανω σου. Σκεψου καλα, εχεις κατσε να διαβασεις χωρις να σε πιεζει κανεις; Αν ναι, θα σου ειναι χασιμο χρονου (οταν λεω διαβασμα δεν εννοω ο,τινανε, εννοω του σχολειου )
Ωραία αν είναι χάσιμο χρόνου τότε θέλω να χάσω χρόνο γιατί μ' αρέσει να βασανίζομαι από μόνος μου
arpr
Νεοφερμένος
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει κανείς σας σκεφτεί για καλοκαιρινό φροντιστήριο φέτος και αν ναι που?Ξέρετε κανένα καλό στο Μαρούσι ή στο Χαλάνδρι , επειδή μόνο σε αυτά τα σημεία έχω πρόσβαση?Aν ναι μπορείτε να μου δώσετε κάποια info please????????????????
Για μένα καλύτερα είναι αντί να κάνεις φροντιστήριο να πάρεις κάποιο βοήθημα και να διαβάσεις μόνος το μάθημα που θέλεις χωρίς να έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου.
Και αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, το μόνο μάθημα που θα πήγαινα φροντιστήριο θα ήταν η έκθεση.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ αν έκανα φροντιστήριο από το καλοκαιρί που θα πήγαινα α λυκείου θα΄εκανα κατευθείαν τα μαθήματα της γ λυκείου που είναι οι πανελλαδικές.
Naruto οι υπολογιστές δεν είπες οτι σ'αρέσουν; Άρχισε να διαβάζεις και τα συγγράμματα του τμήματος πληροφορικής και του ΗΜΜΥ για το πρώτο έτος...
arpr
Νεοφερμένος
Naruto οι υπολογιστές δεν είπες οτι σ'αρέσουν; Άρχισε να διαβάζεις και τα συγγράμματα του τμήματος πληροφορικής και του ΗΜΜΥ για το πρώτο έτος...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
akrione
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει κανείς σας σκεφτεί για καλοκαιρινό φροντιστήριο φέτος και αν ναι που?Ξέρετε κανένα καλό στο Μαρούσι ή στο Χαλάνδρι , επειδή μόνο σε αυτά τα σημεία έχω πρόσβαση?Aν ναι μπορείτε να μου δώσετε κάποια info please????????????????
μας δουλευεις ρε φιλε?μαλλον πλακα θα κανει το παιδι γιατι το να πας φροντηστηριο τοσο νωρις το θεωρω καθαρα χασιμο χρονο και και χασιμο χρηματος..συνεχισε με τα βοηθηματα και τις ασκησεις.και στα φροντηστηρια απο οτι ξερω απο βοηθηματα λυνουν ασκησεις..
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Libertus
Συντονιστής
Εγώ προτείνω να κάτσεις στα αυγά σου κι να αφήσεις το ψάξιμο για καλοκαιρινό φροντιστήριο.Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κάνεις μαθήματα από τόσο νωρίς ,εφόσον είσαι καλός μαθητής.Στην τελική , αν η ζωή σου περιστρέφεται γύρω απ' το διάβασμα ,όπως περιγράφεις , διάβασε από μόνος σου για να μη βρίσκεσαι σε κατάσταση ανίας.Τα λεφτά των γονιών σου δεν τα σκέφτεσαι ;
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
θα κουραστείς αρκετά στις δυο τελευταίες τάξεις του λυκείου, δεν είναι ανάγκη να μπεις στο λούκι από τώρα
infinity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα,φροντιστήριο δεν έχω στα υπ'όψιν μου,αλλά έχω κατά νου έναν καλό ψυχολόγο.Το ψήνεις?
Έγραψες! πραγματικά...
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει φροντιστήριο Αρχαίων για την έκτη δημοτικού... Είδα διαφήμισή του...Σε λίγο θα αρχίζουμε το φροντιστήριο απο το δημοτικό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.