erinys
Νεοφερμένος
ενταξει, ειναι μια σημαντικη χρονια.. αλλα οκ..
αν διαβασεις ,εχεις προγραμμα κ γενικα εχεις κανει μια πολυ καλη προετοιμασια, θα ειναι ολα οκ!
οσο για τα καλοκαιρινα ειναι καπως , η αληθεια ειναι, αλλα "πρεπει"... αυτο που εχει σημασια ομως, ειναι οτι απ τη στιγμη που κανεις θερινα κ χαλας το καλοκαιρι σου, τουλαχιστον να διαβασεις κ ν τ παρεις στα σοβαρα... Μην παει χαμενο...
και βσκ, σιγα το καλοκαιρι ειναι πιο αραχτα, ναι μεν διαβασμα , αλλα θ βγαινουμε κ ολας.. δεν θ λιωσουμε εντελως...
Ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν μπορουμε ν κανουμε αλλιως. δν ειμαστε ουτε οι πρωτοι, ουτε οι τελευταιοι...
Ας ξεκινησουμε δυναμικα... κ.. να πανε ολα καλα!
[κ...χαλαρα ρε παιδια... αραξτε... οχι πανικος...]
x)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως εγώ μαθηματα το καλοκαιράκι δε θα κάνω!θα'χω κάποιο υλικό από έκθεση να διαβάσω κι ως εκεί!όπως έκανε κι ο αδερφός μου, θα αρχίσω 1 Σεπτεμβριου μαθήματα κ διάβασμα κ θα τελειώσω 1 Ιουνίου!Μακάρι να περάσουν αυτοί οι 9 μήνες(ούτε εγκυμοσύνη να'τανε!)!Ελπίζω να'χω κ την επιτυχία του αδερφού μου(έβγαλε 19.300 μόρια!)!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
valia_92
Νεοφερμένος
πάντως οι καθηγητές μου στα φρο πιστεύουν ότι το καλοκαίρι πριν από την τρίτη πρέπει να χαλαρώσουμε (όχι όμως και να ξεσαλώσουμε) για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα.. εδώ αφού και το αρχές Αυγούστου στα μαθηματικά του φαίνεται λίγο νωρίς..
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
όχιΑ λυκείου δεν είσαι?:what:
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Βάντα..
Νεοφερμένος
ουφφ.. ερχεται και η σειρά μας για πανελλήνιες και εχω αγχωθει απο τώρα προσπαθώντας να διαμορφώσω το καλοκαιρινό μου προγραμμα με τα φροντηστήρια... εσείς θα κανετε?? επιπλέον εγώ είμαι τεχν κατευθυνση.. αοδε και βιολογία που θέλω για μάθημα επιλογής χρειάζονται φροντηστήριο?
Εγώ είμαι επίσης τεχνολογική...από βιολογία δεν ξέρω..δεν το εχω ψάξει διότι εγώ θα πάρω μαθηματικά γενικής...πάντως για αοδε οι περισσότεροι λένε οτι δεν χρειάζεται να αρχίσεις απ'το καλοκαίρι..είναι υπερβολή...
κ επιπλέον κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς για φροντιστήριο είναι μόνο μία ώρα την εβδομάδα κ κάνουν για να έχεις μία επαφή με το μάθημα...πιο πολύ να σε εξετάζουν για να μην το παρατάς... ξέρω πάντως και παιδιά που έγραψαν 20 χωρίς καθόλου φροντιστήριο... κ βιολογία απ'όσο ξέρω δεν είναι δύσκολα για να χρειαστεί απ'το καλοκαίρι... ελπίζω να σε διευκόλυνα...
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά τί να πώ... πραγματικά σας λυπάμαι!!!
καλό κουράγιο και καλή δύναμη .το καλοκαίρι πρίν την 3η είναι πραγματικά το πιό δύσκολο. έξω ζέστη, καύσωνας και εσύ να είσαι σε μία μικρή αίθουσα να κάνεις φρο ξέροντας οτι είσαι ακόμα στην αρχή.
(ελπίζω να έχει κλιματιστικό το φρο σας. σε εμένα είχε κάνει και διακοπές ρεύματος εκείνο το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να πήξω άσχημα).
θυμάμαι το δικό μου εκείνο καλοκαίρι σάν έναν μακρινό εφιάλτη:s:s.
αυτο μας ενθαρρυνε ταμαλα!!!
m_p_
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Katerina_patmos, γιατί θα πάρεις βιολογία;Εννοώ...επειδή κι εγώ είμαι ανάμεσα σε μαθηματικά και βιολογία θέλω να δω πώς το σκέφτεσαι...
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Εγω αποφασισα να δωσω μαθηματικα γιατι μαλλον χρειαζονται λιγοτερο διαβασμα.αχ βρε m_p_ ξέρω έναν τέλειο καθηγητή της Βιολογίας αλλά μένει στην Άνω Κολοπετινίτσα!
Katerina_patmos, γιατί θα πάρεις βιολογία;Εννοώ...επειδή κι εγώ είμαι ανάμεσα σε μαθηματικά και βιολογία θέλω να δω πώς το σκέφτεσαι...
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Εγω θα αρχισω βιολογια το καλοκαιρι.
Και εγώ. Μαζί και με τα άλλα μαθήματα της κατεύθυνσης..
Δεν ξέρω αν είναι καλη ιδέα να κάνω και θερινά στα μαθηματικά γενικής..Εσείς τι λέτε;
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
τα μαθ γενικης βγαινουν ξεκινα τα απο το σεπτεμβρη
Kαι εγώ αυτό σκεφτόμουν..Θενξ πάντως.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.