chris_90
Διάσημο μέλος
Το ακριβοτερο που πληρωσα φετος ηταν η Βιολογια κατευθυνσης, 30 ευρω την ωρα. Και το φτηνοτερο ηταν τα Μαθηματικα κατευθυνσης, 20 ευρω (ο συγκεκριμενος μου κανει μαθημα απο την Γ' Γυμνασιου και μου εκανε φιλικη τιμη ).Πάντως ναι ρε γαμώτο..Τι κακό και αυτό. Και γενικά παίρνουν πολλά και στα φροντιστήρια αλλά και στα ιδιαίτερα καίει.
Εμείς ψάχναμε για Έκθεση για του χρόνου, και μας είπε 65 ευρώ την ώρα.:s
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
O xριστός και η παναγία...εμένα για φυσική μας είπε 35(καλά πιστεύω πως ήταν ) αλλα αν έκανα όλα τ αμαθήματα θα μας πήγαινε πολυ! αλλα και 65 ευρω.....
Το ακριβοτερο που πληρωσα φετος ηταν η Βιολογια κατευθυνσης, 30 ευρω την ωρα. Και το φτηνοτερο ηταν τα Μαθηματικα κατευθυνσης, 20 ευρω (ο συγκεκριμενος μου κανει μαθημα απο την Γ' Γυμνασιου και μου εκανε φιλικη τιμη ).
Θες να μου τους συστήσεις;
Πλακίζω ντάξει.
Εντάξει αυτές είναι λογικές τιμές..αλλά όχι και 65..είναι υπερβολικά πολλά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Ειναι λιγο μακρια το Κερατσινι απο την περιοχη που μενω (και μενουν) .Θες να μου τους συστήσεις;
Πλακίζω ντάξει.
Εντάξει αυτές είναι λογικές τιμές..αλλά όχι και 65..είναι υπερβολικά πολλά..
Νταξ, λογικες ειναι, αλλα βαλε τωρα 5 μαθηματα, επι 2-3 ωρες εβδομαδιαιως το καθενα, επι 7 μηνες προετοιμασια που εκανα, μαζευονται πολλα. Ελπιζω μονο να πιασουν τοπο, τιποτε αλλο.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Ειναι λιγο μακρια το Κερατσινι απο την περιοχη που μενω (και μενουν) .
Ε, όταν είναι γκαντέμης ο άνθρωπος...τι περιμένεις.Σιγά που θα μου καθόταν.
Νταξ, λογικες ειναι, αλλα βαλε τωρα 5 μαθηματα, επι 2-3 ωρες εβδομαδιαιως το καθενα, επι 7 μηνες προετοιμασια που εκανα, μαζευονται πολλα. Ελπιζω μονο να πιασουν τοπο, τιποτε αλλο. [/QUOTE]
Ναι, σίγουρα είναι αρκετά..αλλά αξίζει τον κόπο.Και πιάνουν τόπο από την στιγμή που προσπαθείς πολύ. Εντάξει.Και θα τα καταφέρεις. αλι σε εμάς που μένουμε πίσω.
Και θα πληρώνουμε τα 65αρια.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως ναι ρε γαμώτο..Τι κακό και αυτό. Και γενικά παίρνουν πολλά και στα φροντιστήρια αλλά και στα ιδιαίτερα καίει.
Εμείς ψάχναμε για Έκθεση για του χρόνου, και μας είπε 65 ευρώ την ώρα.:s
φιλολογος ,φιλολογος αλλα ας μαθει και και λιγα μαθηματικα,για ονομα.:s
εγω ξεκιναω απο Ιουνιο (μετα τις εξετασεις) μαθηματικα κατευθυνσης μεχρι μεσα Ιουλιου ,ακολουθει ενα μπρεικ () και μετα μεσα Αυγουστου αρχιζει η μαυρη περιοδος με συνεχεια μαθηματικων,φυσικη,αεππ,εκθεση.πφφ.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
φιλολογος ,φιλολογος αλλα ας μαθει και και λιγα μαθηματικα,για ονομα.:s
εγω ξεκιναω απο Ιουνιο (μετα τις εξετασεις) μαθηματικα κατευθυνσης μεχρι μεσα Ιουλιου ,ακολουθει ενα μπρεικ () και μετα μεσα Αυγουστου αρχιζει η μαυρη περιοδος με συνεχεια μαθηματικων,φυσικη,αεππ,εκθεση.πφφ.
Ουφ,περαστικά μας
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μαλιστα ενας για να κανει εκθεση στη β' λυκειου ζηταει 50 την ωρα ή κατι τετοιο..
Μακρια απο αυτους λοιπον.
Εγω θα κανω στο εν λογω φροντ(μπαμπα, σ'αγαπω.)μαθηματικα και φυσικη. Βρεθηκε και ανθρωπος να μου κανει ιδιαιτερα αεππ αλλα το βρισκω λιγο ασκοπο μιας και δεν τα εχω τοσο αναγκη.
Οποτε μονο μαθηματικα και φυσικη φορ μη απο ιουνιο μεχρι τελη ιουλιου και μετα σεπτεμβρη παλι.
Katerina_patmos
Νεοφερμένος
Σε ποιο νησί μένεις.. και εγώ σε νησί μένω μόνο που εεδώ εχουμε πήξει απο φιλολογους και μόνο μαθηματικό έχε,ι ο οποίος κανει και φυσικη και χημεία αλλα οχι κατεύθυνσης...Εγω που μενω σε νησι που το μονο φροντ το εχει ο μπαμπας μου και κανει μονο θετικα μαθηματα και οι φιλολογοι του σχολειου κανουν παρανομα ιδιαιτερα, τι να πω;
Και μαλιστα ενας για να κανει εκθεση στη β' λυκειου ζηταει 50 την ωρα ή κατι τετοιο..
Μακρια απο αυτους λοιπον.
Εγω θα κανω στο εν λογω φροντ(μπαμπα, σ'αγαπω.)μαθηματικα και φυσικη. Βρεθηκε και ανθρωπος να μου κανει ιδιαιτερα αεππ αλλα το βρισκω λιγο ασκοπο μιας και δεν τα εχω τοσο αναγκη.
Οποτε μονο μαθηματικα και φυσικη φορ μη απο ιουνιο μεχρι τελη ιουλιου και μετα σεπτεμβρη παλι.
Guest 292010
Επισκέπτης
yes we can do it, just wait and see
This is our last summer as school students , time, for a change baby
get rid of the old, take a hold, and be free
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ποιο νησί μένεις.. και εγώ σε νησί μένω μόνο που εεδώ εχουμε πήξει απο φιλολογους και μόνο μαθηματικό έχε,ι ο οποίος κανει και φυσικη και χημεία αλλα οχι κατεύθυνσης...
Σε μας μεχρι και βιολογια κανει.
Μηλο μενω
Gaspar
Περιβόητο μέλος
καλό κουράγιο και καλή δύναμη .το καλοκαίρι πρίν την 3η είναι πραγματικά το πιό δύσκολο. έξω ζέστη, καύσωνας και εσύ να είσαι σε μία μικρή αίθουσα να κάνεις φρο ξέροντας οτι είσαι ακόμα στην αρχή.
(ελπίζω να έχει κλιματιστικό το φρο σας. σε εμένα είχε κάνει και διακοπές ρεύματος εκείνο το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να πήξω άσχημα).
θυμάμαι το δικό μου εκείνο καλοκαίρι σάν έναν μακρινό εφιάλτη:s:s.
Guest 292010
Επισκέπτης
Τη ζωή ας δούμε διαφορετικά
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Όλα θα πάνε όμως καλά
Τη ζωή ας δούμε διαφορετικά
Εξαιρετικά δύσκολο.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Katerina_patmos
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω παντως πρωτη φορα καλοκαιρινα εκανα το καλοκαιρι του 2007, πριν ξεκινησω την Γ' Λυκειου. Και τελευταια (αν και ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει).Πρωτη φορα θα κανετε κανετε καλοκαιρινα μαθηματα?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Φοβεροι στιχοι:no1:.Εχεις σκεφτει να τους στειλεις στη eurovision?This is our last summer as school students fly, to the top baby
yes we can do it, just wait and see
This is our last summer as school students , time, for a change baby
get rid of the old, take a hold, and be free
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.