marizάki
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος
δηλαδη ολα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
εγω το καλοκαιρι θα κανω μαθηματα κατευθυνσης+εκθεση+αοθ+μαθηματικα
δηλαδη ολα
Και εγώ αυτά ακριβώς θα κάνω...!
Εξαρτάται.. Προσωπικά αν και πηγαίνω σε φροντηστήριο (επειδή το θεωρούν οι δικοί μου καλύτερο) πιστεύω οτι τα ιδιαίτερα βοηθάνε περισσότερο, αφού έχεις ένα καθηγητή να ασχολείται αποκλειστικά με εσένα, την δική σου προετοιμασία... Θα προχωράς με τους δικούς σου ρυθμούς και δεν θα έχεις συμμαθητές να σου περνάνε και το δικό τους άγχος...
Αυτό που πρέπει να φροντίσεις, είναι να βρεις καλούς καθηγητές!:no1:
Για την Γ' Λυκείου, θα αρχίσω γύρω στα τέλη Ιουλίου προετοιμασία!
marizάki
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
:nono: Καλό θέμα αλλά δεν αφορά μόνον τη θεωρητική αλλά όλους.γειααα! βασικά εχω αρχίσει (ήδη) να σκέφτομαι τι μαθήματα θα πρέπει να κάνω το καλοκαίρι για τις πανελλήνιες.. εσείς τι σκέφτεστε να κάνετε; προτιμάτε ιδιαίτερα ή φροντιστήριο και σε ποια μαθηματα;
Προτείνω να μεταφερθεί στα γενικά της Β λυκείου.
-------------
Λοιπόν: Είμαι θετική αλλά του χρόνου μάλλον θα γίνει σχολείο μου τεχνολογική1 και θα πάω εκεί.
Κάνω από την αρχή ιδιαίτερο εκθεση (1μιση ώρα).Σε λίγες μέρες έχω βρει καθηγητές και αρχίζω ιδιαίτερα μαθηματικά και φυσική για ύλη Γ λυκείου (2+2 ώρες).
Προτιμώ τα ιδιαίτερα γιατί έχω συνηθίσει να διαβάζω μόνος μου και θέλω το ιδιαίτερο για καθοδήγηση, έλεγχο και συμπλήρωμα. Το ομαδικό φροντιστήριο δεν νομίζω να με βοηθήσει.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
λες δηλαδή να κάνω και στην ιστορία ιδιαίτερο; λίγο τραβηγμενο μου φαίνεται.. και χαμένα λεφτά..
Ανάλογα πως σε βολεύει εσένα!!
Γιατί έτσι όπως το θέτεις, γιατί να κάνεις την Ιστορία και σε φροντηστήριο?
γιατί να μην την κάνεις μόνη σου?
Guest 045911
Επισκέπτης
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Είδα στο προφίλ σου ότι είσαι στη Θεσσαλονίκη. Είναι αλήθεια ότι εκεί τα φροντιστήρια κλείνουν Ιούλιο και αρχίζουν Αύγουστο? Στην Αθήνα γίνεται το αντίθετο. Τα μαθήματα (και φροντιστήρια και ιδαίτερα) γίνονται ως τέλος Ιουλιου και όλα σταματούν για διακοπές τον Αύγουστο και ξαναρχίζουν 1η Σεπτεμβρίου.Μετά το 15αύγουστο όλα
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Είδα στο προφίλ σου ότι είσαι στη Θεσσαλονίκη. Είναι αλήθεια ότι εκεί τα φροντιστήρια κλείνουν Ιούλιο και αρχίζουν Αύγουστο? Στην Αθήνα γίνεται το αντίθετο. Τα μαθήματα (και φροντιστήρια και ιδαίτερα) γίνονται ως τέλος Ιουλιου και όλα σταματούν για διακοπές τον Αύγουστο και ξαναρχίζουν 1η Σεπτεμβρίου.
Ωραία φώτο
Κοίτα δεν είναι κάτι το συγκεκριμένο.Μερικά δρούνε έτσι μερικά αλλιώς.Δεν έχει να κάνει με το φροντιστήριο αλλά με μένα μιας και δεν ξέρω ακόμα αν θα κάνω κάποιο εξωσχολικό μιας και ο στόχος μου δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός.
Dias
Επιφανές μέλος
Στην Αθήνα τον Αύγουστο είναι όλα νέκρα. Δεν υπάρχει ούτε φροντιστήριο ούτε καθηγητής. Γενικά η συνήθει είναι διακοπές τον Αύγουστο.Κοίτα δεν είναι κάτι το συγκεκριμένο.Μερικά δρούνε έτσι μερικά αλλιώς.
Μην το λες αυτό. Βάλε υψηλό στόχο για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν βάλεις χαμηλό στόχο κινδυνεύεις να αποτύχεις.ο στόχος μου δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός.
Να βάλω και μια της Αθήνας τώρα?Ωραία φώτο
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Μην το λες αυτό. Βάλε υψηλό στόχο για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν βάλεις χαμηλό στόχο κινδυνεύεις να αποτύχεις.
Ε ντάξει πιστεύω 14000 μπορώ να τα πιάσω και μόνος μου αν διαβάσω.Δεν θέλω να αγχωθώ.Αν το θελα θα επέλεγα κάποια υψηλόβαθμη αλλά δεν αξίζει το κοπό (για μένα πάντα) τόση τρέλα.
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
p0p@k!
Νεοφερμένος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
twisted
Νεοφερμένος
και μετα απο 10 αυγουστου περιπου να αρχισω κανονικα ολα τ μαθηματα ιδιαιτερο εκτος τ εκθεσης
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω σκεφτομαι να αρχισω απο τ φεβρουαριο ιδιαιτερο στ μαθηματικα κατευθυνσης μεχρι αρχες εξετασεων.
και μετα απο 10 αυγουστου περιπου να αρχισω κανονικα ολα τ μαθηματα ιδιαιτερο εκτος τ εκθεσης
Κι εγω περυσι τετοιο μηνα ξεκινησα και μεχρι τα Χριστουγεννα εβγαλα την υλη.:no1:
Αλλα προτεινω να κανεις μαθηματα ιουνιο-ιουλιο και να ξεκουραστεις αυγουστο.
twisted
Νεοφερμένος
παντως η τριτη πιστευω πως ειναι χρονια γ ιδιαιτερο .
σ οτι εχεις προβλημα αμεση εξηγηση, γ οσο σ παρει να καταλαβεις κατι+δν νιωθεις οτι καθυστερεις τον αλλον(με πιανουν κατι τετεια στ φροντ )
-----------------------------------------
τ θεωρω ασκοπο να αφησω τον αυγουστο να φυγει ετσι , κ αντιθετα θελω τ ιουνιο κ ιουλιο να χαλαρωσω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.