Shadowfax
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ. Κι εμένα το καφέ είναι το αγαπημένο μου:xixi:. Αλλά το ζήτημα της ονομασίας των γατιών είναι -για μένα και την αδερφή μου- σαν το Σκοπιανό. Αυτή θέλει να τον λέει Πέτρο ή Τίκο ή κάτι τέτοιο. Eγώ θέλω να τον λέω Τέμη. Βγάλε νόημα. Αν βρεις συντετμημένη εκδοχή του Shadowfax, ίσως γίνει δεκτή, διότι πρέπει να είναι το πολύ δύο συλλαβές για να καταλαβαίνουνε.
Πες τον fax τότε.
Όχι, όχι fax δεν είναι ωραίο. Φώναζέ τον με την ελληνική έκδοση του ''Shadowfax'': Ίσκιος. Ή μπορείς να τον ονομάσεις Pippin . Θα αρέσει και στην αδερφή σου. :xixi:
Λοιπόν, αν και δεν αρέσει στην domenica το photoshop, εγώ θα ξαναβάλω μια που βρήκα και στην οποία έχει πέσει πραγματικά αρκετό. :xixi:
Όμως, μου αρέσει τόσο η ιδέα όσο και το πως κατέληξε τελικά. Στάλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες τον fax τότε.
Όχι, όχι fax δεν είναι ωραίο. Φώναζέ τον με την ελληνική έκδοση του ''Shadowfax'': Ίσκιος. Ή μπορείς να τον ονομάσεις Pippin . Θα αρέσει και στην αδερφή σου. :xixi:
Λοιπόν, αν και δεν αρέσει στην domenica το photoshop, εγώ θα ξαναβάλω μια που βρήκα και στην οποία έχει πέσει πραγματικά αρκετό. :xixi:
Όμως, μου αρέσει τόσο η ιδέα όσο και το πως κατέληξε τελικά. Στάλες.
Αχου!!Τέλεια!!;;
Δε βαριέσαι.Χαλάλι.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Βάζω κι εγώ μια μη καλλιτεχνική για να περάσει η ώρα.:Ρ
https://i597.photobucket.com/albums/tt54/domenica_07/P4282301.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αυτο που συμπαθω περισσοτερο θα το βγαλει Σαντοουφαξ;
Τότε δεκτόν το "Σκίφαξ". Μοιάζει και με αρχαίο ελληνικό.
Κυριακή, ποιος οδηγεί;
Θα ήθελα να ρωτήσω: Πώς μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τρίποδο;
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Τότε δεκτόν το "Σκίφαξ". Μοιάζει και με αρχαίο ελληνικό.
Κυριακή, ποιος οδηγεί;
Θα ήθελα να ρωτήσω: Πώς μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τρίποδο;
Δε σου λέω.:who:Ο αδερφός μου.
Με ένα τρομερά σταθερό χέρι που στηρίζει τη μηχανή σε κάποιο τοίχο or something.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
*όχι Σκιφαξ, άστο καλύτερα *
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπω χρώμααα.
Πολύ ωραία και η Ολλανδία.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Θέλω να βρεθώ σ'αυτό το χωράφι κα να αρχίσω να τρέχω!!
Πωπω χρώμααα.
Πολύ ωραία και η Ολλανδία.
Και θα πατήσεις τις τουλίπες τόσο άξεστα; :nono:
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ρε!:Ρ Ανάμεσα θα τρέχω, εκεί στα πράσινα.Και θα πατήσεις τις τουλίπες τόσο άξεστα; :nono:
Τα λουλουδάκια τα αγαπάω.:Ρ
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
και από την εκδρομή μας στην Ελλάδα πέρσι με το σχολείο, τα Κυκλώπεια Τείχη στις Μυκήνες
από το χωριουδάκι μου
σχιζοφρένεια !
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Χριστιάννα. :thanks:
Κι εμένα ίσως αυτές είναι οι αγαπημένες μου
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Μόλις βρήκα άλλη μια, από Ολλανδία για να νοσταλγήσει ο Crookshanks.
*όχι Σκιφαξ, άστο καλύτερα *
Φοβερά χρώματα:no1:
-----------------------------------------
Δεν πειράζει, καλό είναι και το PS. Μου αρέσει αυτή με τα ίχνη. Εφτιχιαλού, πολύ ωραία τα συννεφάκια.
Βάζω κάποιες που ανέβασα χτες αλλά δεν πρόλαβα να τις ποστάρω:
Εμμ δικά σου είναι όλα αυτά;
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιμένω σχόλια
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοπερφηλντ.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.