Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
ασε και εμενα αυτο με χαλαει!H δεύτερη και η τελευταία μου άρεσαν περισσότερο (αυτό το λάστιχο να μην ήταν).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Εγώ XP έχω. Δηλαδή είναι από τον υπολογιστή; Εγώ όταν βγάζω φωτογραφία την οθόνη του υπολογιστή εμφανίζονται καμπύλες που δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Μάλλον η μηχανή αντιλαμβάνεται και ακτινοβολίες εκτός του ορατού φάσματος.
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μηχανές, ακόμα και στις βιντεοκάμερες...Δεν ξερω..αλλα μάλλον έχουν τσακωθεί με τις οθόνες γενικά, είτε είναι τηλεόραση, είτε μόνιτορ του υπο.
Αυτη τη φωτο την έβγαλα με μια compact Olympus.Για να θολώσει το έβαλα σε night mode και την κούνησα για να πάρει το κύμα.
Η δικιά σου τώρα δν ξέρω τί προγράμματα έχει..Αν έχεις SLR πρέπει να βάλεις νομιζω χαμηλή ταχύτητα διαφράγματος...
Για να αποφύγω τις γραμμές που λές οτι βλέπεις και εσύ...πλησίαζα και απομακρυνόμουν μέχρι να σταματήσει να τις κάνει...
Πολύ καλές οι φωτό σου Βίκυ!!
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω μαρακι!Μπράβο Βίκυ.Ωραίες!!!
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι όμορφα λουλούδια που έχετε στις πλατείες σας!
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
οχι εμεις η Ναουσα!Πολύ όμορφες Βίκυ!!Μπραβο!!
Τι όμορφα λουλούδια που έχετε στις πλατείες σας!
444ever
Νεοφερμένος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μηχανές, ακόμα και στις βιντεοκάμερες...Δεν ξερω..αλλα μάλλον έχουν τσακωθεί με τις οθόνες γενικά, είτε είναι τηλεόραση, είτε μόνιτορ του υπο.
Αυτη τη φωτο την έβγαλα με μια compact Olympus.Για να θολώσει το έβαλα σε night mode και την κούνησα για να πάρει το κύμα.
Η δικιά σου τώρα δν ξέρω τί προγράμματα έχει..Αν έχεις SLR πρέπει να βάλεις νομιζω χαμηλή ταχύτητα διαφράγματος...
Για να αποφύγω τις γραμμές που λές οτι βλέπεις και εσύ...πλησίαζα και απομακρυνόμουν μέχρι να σταματήσει να τις κάνει...
Πολύ καλές οι φωτό σου Βίκυ!!
Hmm... Night mode λοιπόν...
Ευχαριστώ!
Ορίστε και μερικές που έβγαλα σήμερα (συγγνώμη για τη θολή, αλλά μου αρέσει έτσι όπως στέκεται):
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτάζουν κάτι με πολύ ενδιαφέρον ,έχεις περιέργεια να δεις κι εσύ τι είναι αυτό αλλά ωππ!Τι κρίμα όσο και να γυρίζεις και να γέρνεις το κεφάλι σου προς τ'αριστερά δε μπορείς να το δεις!
Υ.Γ.Την έβαλα wallpaper
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Aπλα.
Ρε Κρουκ.
Ξανασκεψου το.
Δωσε μου τα γατιαααααααααααααααααααα!
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Ωραία γατάκια παρεπιπτώντος!!Δικά σου είναι?
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα ρε Κρουκ.
Δωστα μου, και σου υποσχομαι πως δεν θα τα φαει η Πιτσα μου!
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ήταν καλύτερο να άφηνες περισσότερο περιθώριο από μπροστά που κοιτάζουν τα γατάκια ωστε να αναδείξεις το οπτικό πεδίο τους και λιγότερο από πίσω.Μας το έλεγε σαν γενική συμβουλή ο καθηγητής που μας έκανε φωτογραφία στο σχολείο.
Τώρα δε ξέρω αν ήταν και πιο όμορφο αισθητικά..
-----------------------------------------
+1Πολύ καλές!! Μπράβο!!!Η μόνη παρατήρηση που έχω είναι να μην βάζεις το θέμα στο κέντρο καλύτερα...καν'το όπως στην 3η φωτο.
:iagree::iagree:
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αχουυυ!!!Η τελευταία είναι όλα τα λεφτά!:bravo::bravo::bravo::bravo:
Κοιτάζουν κάτι με πολύ ενδιαφέρον ,έχεις περιέργεια να δεις κι εσύ τι είναι αυτό αλλά ωππ!Τι κρίμα όσο και να γυρίζεις και να γέρνεις το κεφάλι σου προς τ'αριστερά δε μπορείς να το δεις!
Υ.Γ.Την έβαλα wallpaper
:thanks:
Θα ήθελα πολύ η τρίτη να μην είχε κουνηθεί...
Όχι, ο θείος τους είναι (στην πρώτη φώτο).
Οι 2 τελευταιες ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.
Aπλα.
Ρε Κρουκ.
Ξανασκεψου το.
Δωσε μου τα γατιαααααααααααααααααααα!
Μολών λαβέ.
Δύο είναι ήδη πιασμένα.
Πολύ καλές!! Μπράβο!!!Η μόνη παρατήρηση που έχω είναι να μην βάζεις το θέμα στο κέντρο καλύτερα...καν'το όπως στην 3η φωτο.
Ευχαριστώ.
Το θέμα είναι ότι γύρω-γύρω υπάρχουν λάστιχα κ.λπ., οπότε αν δε βάλω τα γατάκια στο κέντρο, πιθανότατα να φαίνονται και αυτά (και ασχημαίνουν τη φωτογραφία).
Ναι, δικά μου είναι.
(Είναι "παρεμπιπτόντως", έχω ένα μικρό κόλλημα με την ορθογραφία.)
Δικα του ειναι του κωλοφαρδου.
Ελα ρε Κρουκ.
Δωστα μου, και σου υποσχομαι πως δεν θα τα φαει η Πιτσα μου!
Αυτό ακριβώς φοβάμαι. Ότι έχουν πάρει τα ίδια γούστα με μένα, και ότι τους αρέσει η πίτσα.
Ξέρεις τι θα μπορούσες να κάνεις για να γίνει πιο ''επαγγελματική'';
Θα ήταν καλύτερο να άφηνες περισσότερο περιθώριο από μπροστά που κοιτάζουν τα γατάκια ωστε να αναδείξεις το οπτικό πεδίο τους και λιγότερο από πίσω.Μας το έλεγε σαν γενική συμβουλή ο καθηγητής που μας έκανε φωτογραφία στο σχολείο.
Τώρα δε ξέρω αν ήταν και πιο όμορφο αισθητικά..
+1
:iagree::iagree:
Έχει τοιχαλάκι και δε μπορώ να πάω αρκετά πίσω.
Κάνατε φωτογραφία στο σχολείο;:!::!::!:
Πρέπει να είστε πολύ πρωτοποριακό σχολείο.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
τι κοιτουσαν εξστασιασμενα;
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Όχι μη φανταστείς τρομερά πράγματα.Μια φωτογραφική ομάδα είχαμε φτιάξει και κάθε βδομάδα μαζευόμασταν δυο τρεις ώρες, μας έλεγε διάφορα φωτογραφικά μυστικά και τεχνικές,συζητούσαμε διάφορα και μετά πηγαίναμε βόλτες και βγάζαμε μαζί πικ.
Το ίδιο και εμείς...Εμείς κάναμε και έκθεση των φωτο μας στο σχολειο και ήρθε και μας πήρε συνέντευξη ένας δημοσιογράφος από εφημερίδα...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Έχω ξετρελαθεί. Κι η μάνα μου μαζί έχουμε κολήσει στην οθόνη.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά Αλέξανδρε είναι ΥΠΕΡΟΧΑ.
Έχω ξετρελαθεί. Κι η μάνα μου μαζί έχουμε κολήσει στην οθόνη.
Σε παρακολουθει η μανα σου οταν καθεσαι στο πισι;:who:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.