Crookshanks
Διάσημο μέλος
Πώς τα πετυχαίνετε τέτοια ηλιοβασιλέματα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
1-Αγοραζεις μια καλη ψηφιακη
2-Ερχεσαι Μηλο
3-..
=)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου πω το μυστικο. Πρεπει να κανεις τα εξης:
2-Ερχεσαι Μηλο
3-..
=)
αχαχαχα...Πάαααααμε Μήλοοοοο τώωωρα...
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου πω το μυστικο. Πρεπει να κανεις τα εξης:
2-Ερχεσαι Μηλο
3-..
=)
Ποιοι, και ποσο σε πληρωνουν για να προωθεις τοσο πολυ το νησι;:/ :Ρ
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ Λυδία τι όμορφηηηη!!!Σταμάτησες το χρόνο..:bravo::bravoΘα ακουστεί χαζό αλλά με έκανε να δακρύσω για κάποιο λόγο...:zilia:)Αν έχεις βγάλει και κάποια άλλη με το ίδιο θέμα αλλά απο λίγο πιο καλή οπτική γωνία ποσταρε την σε παρακαλώ.:xixi:Δείτε και αυτή,την τράβηξα χτες
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου στείλω στο μσν...Αχ Λυδία τι όμορφηηηη!!!Σταμάτησες το χρόνο..:bravo::bravoΘα ακουστεί χαζό αλλά με έκανε να δακρύσω για κάποιο λόγο...:zilia:)Αν έχεις βγάλει και κάποια άλλη με το ίδιο θέμα αλλά απο λίγο πιο καλή οπτική γωνία ποσταρε την σε παρακαλώ.:xixi:
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Παιδιά με 2 mega pixels φωτογραφική τραβήχτηκαν. Δηλαδή τι άλλο να έκανα;
Α!
Παρίσι.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω....Σε νιώθω...Παιδιά με 2 mega pixels φωτογραφική τραβήχτηκαν. Δηλαδή τι άλλο να έκανα;
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά με 2 mega pixels φωτογραφική τραβήχτηκαν. Δηλαδή τι άλλο να έκανα;
Α!
Παρίσι.
Απιστευτες ειναι ρε κοσμογυρισμενο.XD
Ειδικα η 2η και η 4η.:]
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
View attachment 26674
δυο φωτογραφιες απο τη Ροδο,πειτε μου τωρα οτι εχετε καλυτερο ηλιοβασιλεμα
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
View attachment 26673
View attachment 26674
δυο φωτογραφιες απο τη Ροδο,πειτε μου τωρα οτι εχετε καλυτερο ηλιοβασιλεμα
@Χριστιάννα:Εμένα πάλι μου άρεσε η πρώτη λίγο πιο πολύ.Έχει παράξενους αντικατοπτρισμούς.
@baki:Καλά μιλάμε φοβερηηη;!!Τέλεια χρώματα!!:!::!::!:
Εσύ την τράβηξες;
Με τόσο ωραίες πικ στο τέλος θα κάνουμε διαγωνισμό ποιο νησί της Ελλάδας έχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα.
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
@Χριστιάννα:Εμένα πάλι μου άρεσε η πρώτη λίγο πιο πολύ.Έχει παράξενους αντικατοπτρισμούς.
@baki:Καλά μιλάμε φοβερηηη;!!Τέλεια χρώματα!!:!::!::!:
Εσύ την τράβηξες;
Με τόσο ωραίες πικ στο τέλος θα κάνουμε διαγωνισμό ποιο νησί της Ελλάδας έχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα.
τωρα αλλα και το φθινοπωρο ειναι η καλυτερη εποχη για να δεις το ηλιοβασιλεμα,ειδικα οταν εχει και συννεφα ειναι το καλυετερο
Come to Rhodew this summer!
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε λέει πολλά από ζωντάνια στα χρώματα και ανάλυση αλλά το λουλούδι ειναι πανέμορφο! ελπίζω να σας αρέσει!
(το χεράκι είναι του αδερφού μου χιχιχι)
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
εδιτ:ενταξει την ειδα,πολυ ωραια
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Α,ναι τώρα τη βλέπω..Ωραίο λουλούδι!Ξέρεις πως το λένε;
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμ,Αριάνα μάλλον έβαλες λάθος λινκ.Αφού κάνεις ρεσάιζ την πικ που θέλεις την αποθηκεύεις στο πσ σου με το νέο μέγεθος. Κατόπιν ανεβασε την στις συλλογές εικόνων στο ischool.
και εμενα αυτο μου εβγαζε αλλα πηγα και την ειδα στο προφιλ της
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jfire
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.