Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Αχ δεν έκανα παράθεση....Φακ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Όρίστε μια φώτο που τράβηξε ο αδερφός μου από εκεί που μένει:
View attachment 26623
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Όσο για τους μικρούς σας δαίμονες, δεν παίζονται.
Ντομένικα πολύ ωραία η πρώτη.:no1:
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
α μηπως ειναι του ΤΕΙ;
Ναι, ΑΤΕΙ νομίζω οτι είναι το ΕΠΠ.
guess
Δραστήριο μέλος
@guess:Ααα!Υπέροχες!Αν την έχεις τραβήξει εσύ ένα μεγάλο μπράβο!:bravo:Μου αρεσε πάρα πολύ αυτή με τη γιαγιά στο παράθυρο.
Ναι εγώ τις τράβηξα!
Δεν είναι γιαγιά,παππούς είναι!
Την τράβηξα στα Αμπελάκια ,ένα χωριό πριν από τα Τέμπη.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Γκες, εσύ είσαι αυτή η γριούλα;
Dominique, καλό θέμα έχει η φωτο του αδερφού σου (αν και λίγο σκοτεινή), όμως τα φώτα είναι θολά. Δεν ξέρω βέβαια πώς φτιάχνει, την κριτική την κάνω πάντως.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ βλέπουμε τη διάσημη παντέντα "αλλά Γιάννης"... όταν η οθόνη του λάπ τοπ είναι μικρή, έχω τη λύση...
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
@nioniosmeg:Πολύ ωραία φώτο!:thanks:
@djohn:Οικονομική κρίση σου λένε μετά.Αλήθεια πόσα πσ έχεις;Καμιά δεκαριά;
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
@djohn:Οικονομική κρίση σου λένε μετά.Αλήθεια πόσα πσ έχεις;Καμιά δεκαριά;
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1351586&postcount=27
Όταν έκανα το ποστ είχα 10... Τώρα έχω 11
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
(ε, πλακίτσα, nothing personal...)
guess
Δραστήριο μέλος
Krou, guess, ωραίες φωτογραφίες!
Γκες, εσύ είσαι αυτή η γριούλα;
Dominique, καλό θέμα έχει η φωτο του αδερφού σου (αν και λίγο σκοτεινή), όμως τα φώτα είναι θολά. Δεν ξέρω βέβαια πώς φτιάχνει, την κριτική την κάνω πάντως.
Mπράβο είσαι τελικά πολύ έξυπνος!
Παππούς είναι!!!!!
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
View attachment 26631
View attachment 26632
View attachment 26633
μερικες ακομη απο το προσωπικο μου αρχειο
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Η 2η είναι καλή. Η τέταρτη είναι καλά τραβηγμένη (αν και δε φαίνεται όλο το πλοίο), όμως τα σίδερα που έχει μπροστά χαλάνε την εικόνα. Οι υπόλοιπες είναι θολές. Άκυρο, η τρίτη δεν είναι θολή, αλλά θα ήθελα να είναι πιο προσεγμένη.
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
London (η 2η)?
Η 2η είναι καλή. Η τέταρτη είναι καλά τραβηγμένη (αν και δε φαίνεται όλο το πλοίο), όμως τα σίδερα που έχει μπροστά χαλάνε την εικόνα. Οι υπόλοιπες είναι θολές. Άκυρο, η τρίτη δεν είναι θολή, αλλά θα ήθελα να είναι πιο προσεγμένη.
Ολες απο Λονδινο ειναι απλα ειναι τραβηγμενες μεσα απο το πουλμαν κατα τη ξεναγηση και σε ειδικη επεξεργασιας μετα για να τις μικρανω
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ζηλεύωωω..
Guest 292010
Επισκέπτης
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααα!Τι όμορφη!!Τέλεια!!Μπράβοο!:bravo::bravo:
(μα καλά όλοι έχετε πάει εξωτερικό;;μόνο εγώ δε πάω πουθενα..)
Μερικές δικές μου πρόσφατες ,δεν είναι ''καλλιτεχνικές'' αλλά ταιριάζουν τώρα με το κλίμα των ημερών:
View attachment 26649
View attachment 26650
View attachment 26651
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.