oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ξεκινάω εγώ, με την φιλολογία, για προφανείς λόγους. :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Και η ψυχολογια μου αρεσει αρκετα, αλλα δεν ξερω τι "παιζει" με την επαγγελματικη αποκατασταση.
Ας απαντησουν ομως και οι θεωρητικοι που ειναι πιο... "ειδικοι" απο μενα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσον αφορά σ' εμένα δεν μου αρέσει καμία σχολή από το πρώτο πεδίο, δεν μπορώ να φανταστώ σπουδές χωρίς Μαθηματικά πολύ απλά .
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Δεν το εχω ψαξει.Λογικα οικονομολογος βγαινεις.Απλα ειναι απο τις λιγες σχολες του 1ου πεδιου που εχει ενδιαφερον αντικειμενο.Nα συμφωνήσω με κάποιον που είπε Δημόσια Διοίκηση, αλλά να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει, με τι ασχολείται κάποιος όταν βγει απ' την σχολή. Υπάρχει πέραση? Μου λένε ότι οι περισσότερες απ' τις προκυρήξεις που βγαίνουν, ζητούν άτομα απ' αυτή τη σχολή..
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Οικονομολόγος ΔΕΝ βγαίνεις σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Απ' το Οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης Παντείου βγαίνεις οικονομολόγος.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Τεσπα,απλα εχω ακουσει οτι πολλα απο τα μαθηματα τους εχουν να κανουν με μικρο-μακροοικονομιες.Καμία σχέση. Τα μαθήματα είναι κυρώς νομικά και απ' όσα έχω ακούσει εκεί πάνε όσοι δεν περάσουν Νομική...
Οικονομολόγος ΔΕΝ βγαίνεις σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Απ' το Οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης Παντείου βγαίνεις οικονομολόγος.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
gourlis
Νεοφερμένος
Nα συμφωνήσω με κάποιον που είπε Δημόσια Διοίκηση, αλλά να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει, με τι ασχολείται κάποιος όταν βγει απ' την σχολή. Υπάρχει πέραση? Μου λένε ότι οι περισσότερες απ' τις προκυρήξεις που βγαίνουν, ζητούν άτομα απ' αυτή τη σχολή..
Οι αποφοιτοι αυτου του τμηματος, εγγραφονται κανονικα στο Οικονομικο Επιμελητηριο και μπορουν να ασκησουν το επαγγελμα του οικονομολογου,λογιστη,κτλ.
Προσωπικα μαζι με τις 5 σχολες Πολιτικων Επιστημων, τις θεωρω τις καλυτερες και πιο ενδιαφεροντες σχολες του πρωτου πεδιου,παντοτε οσον αφορα τη δομη και το προγραμμα σπουδων.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α.για να μη ξεχαστω,όπως ανέφερα και σε αντίστοιχο θέμα για το 2ο πεδίο δεν υπάρχουν καλές-κακές σχολές!
Natalia...
Νεοφερμένος
Όντως θέμη,η νομική-εκτός της κομοτηνής- δε παλέυεται με τίποτα ρε συ....συγγράματα και κακό...Πάντως σχολή με ενδιαφέρον για μένα(αν την ηξερα απο τη 1η λυκείου θα πήγαινα θεωρητική)είναι το Tμήμα Ξένων Γλωσσών, Mετάφρασης και Διερμηνείας(κέρκυρα) ...απλά κορυφαίο κατα την αποψή μου...βεβαίως και η βιβλιοθηκονομία,έχει πλάκα πλάκα πολύ ενδιαφέρον...μέχρι και τεχνικές κρυπτογράφησεις μαθαίνουν!
Α.για να μη ξεχαστω,όπως ανέφερα και σε αντίστοιχο θέμα για το 2ο πεδίο δεν υπάρχουν καλές-κακές σχολές!
Μμμμ ναι οντως θα ηταν ενδιαφερον...αλλα εχει καθολου δουλεια?Η' αμα παει κανεις θα πεινασει???
Α!Ασχετο εχω ακουσει οτι υπαρχει σχολη σκηνοθεσιας στην Θεσσαλονικη...3ερει κανεις τπτ?Ποσο ειναι οι βασεις??
Orlando
Δραστήριο μέλος
Γι αυτο υπαρχει το ΣΕΠ.Αλλα οταν το κανει ο γυμναστης(πχ)και αφηνει τα παιδια να παιζουν μπαλα,πανε τριτη λυκειου και δεν ξερουν τι τους γινεται.Πάντως σχολή με ενδιαφέρον για μένα(αν την ηξερα απο τη 1η λυκείου θα πήγαινα θεωρητική
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικά και θα έχει δουλειά...προφανώς αναφέρεσαι σε κάποιο τμήμα της σχολής καλών τεχνών του απθ...η το θεάτρου η το κινηματογράφου.Οι βάσεις του μεταφραστικού είναι γύρω στα 19+κ,αλλα με έως 4000μόρια απο τα 2 ειδικά μαθήματα(γαλλικά,αγγλικά)Μμμμ ναι οντως θα ηταν ενδιαφερον...αλλα εχει καθολου δουλεια?Η' αμα παει κανεις θα πεινασει???
Α!Ασχετο εχω ακουσει οτι υπαρχει σχολη σκηνοθεσιας στην Θεσσαλονικη...3ερει κανεις τπτ?Ποσο ειναι οι βασεις??
Πές'τα ρε συ...και πληρώνονται και παραπάνω όσοι κάνουν και σεπ...ναι 2ο ξυσιμο,2ος μισθόςΓι αυτο υπαρχει το ΣΕΠ.Αλλα οταν το κανει ο γυμναστης(πχ)και αφηνει τα παιδια να παιζουν μπαλα,πανε τριτη λυκειου και δεν ξερουν τι τους γινεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Hased Babis
- kathleenn
- Ken
- tomftw
- aphie
- patatosalata22
- Antonia Alexandra
- Viktor
- tonia3011
- rseven
- Neos210
- Girlll20
- Barka
- panaman
- Aggel0sss
- Claire05
- AggelikiGr
- Praxis
- Twittn
- augustine
- Mary_03
- redarrow
- Philologist
- nicole1982
- EleniStella
- Nickymtss
- mhtsos-4
- Anhelika
- Vas199
- Ksenia. Ksenia77
- Schlimazel
- Mukumbura
- penelopenick
- Maria_Xagorari
- Libertus
- Soleil
- Billokos1
- angies
- Giii
- An_uknown_world
- Πύρος
- Κλημεντίνη
- fockos
- Jennoulajennaki
- Nikos05
- SlimShady
- Αριάνα123
- Ada ada
- imyrcarn
- VouDou
- yannis05
- Alexecon1991
- Jocaste
- Tommy_civil
- charmander
- το κοριτσι του μαη
- Johnman97
- Alexandros36k
- athinoula
- Jimmy20
- KingOfPop
- giannhs2001
- No name
- stefan
- eukleidhs1821
- calliope
- azula
- maria20
- Pharmacist01
- tsiobieman
- Georgekk
- Revekka
- Mariliaaa
- eri548
- chrysm
- Haraa11
- Nikoletasch
- argiri p
- J.Cameron
- luisnazariodelima
- dragonite
- vgard
- Rita
- uni77
- St11
- Tina02
- MariaAdamantia
- victor 21
- Γιάννης 18
- hirasawayui
- sofia!
- tonyler
- Σταβι
- Vkvkvk
- jims
- buffon85
- lnesb
- Livaja10
- Indiana Jones
- jimis2001
- Viedo
- cynzp
- sweater weather
- Dimitris9
- Ryuzaki
- D.a.i.s.y
- Ststst02
- ΘανάσοςG4
- Steffie88
- MarcoReus
- valantis21
- Φινεύς
- Serotonin
- olga123
- Ν.Χ.
- NEKTARIOS11
- Natassa02
- Unseen skygge
- Άρτεμις Α.
- SweetGirl
- Kostakis45
- CELTICS FAN
- jj!
- marylou_290
- iason
- ChristosV21
- andreas2002
- GeorgePAOKara
- Zetakallipidou
- ioannaion
- kakesparees
- Neos167
- Memetchi
- tymvorixos
- johnsala
- Stathis2001a
- harry akritas
- Panagiotis849
- kiyoshi
- Alma Libre
- Γατόπαρδος.
- dbPoliceOff
- Infrared
- Σοφία Γιαννιού
- don_vito
- tasost
- george777
- Athens2002
- efi25
- Eva097
- Arianara S3
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.