monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
31-07-22
01:48
Ναι δυστυχως. Δεν μπορεις να δηλωσεις το μερος που σε βολευειείναι υποχρεωτικό από τοπικά βιβλιοπωλεία της πόλης που σπουδάζει κάποιος ή από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου?
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.
31-07-22
01:57
Ωχωχωχ εχουν τόσο μεγάλα τούβλα για συγγράμματα στο μαθηματικά, μη λες τέτοια και με φτιάχνεις βραδιάτικαΤην τελευταια φορα που πηρα τα συγγραμματα , κοντεψα να χασω τα χερια μου και την πλατη μου. Patras suggrammata hustling ηταν, σαν easter eggs
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 745 μηνύματα.
31-07-22
01:59
Μετά ο προφεσορ δίνει δικές του σημειώσεις; Και γενικά τι άλλο διδακτικό υλικό παρέχεται, πέρα από τα συγγράματα (εννοείται εκτός από αυτό που μπορούμε να βρούμε μόνοι μας διαδικτυακα);
Είναι αργά, Νίκο.Ωχωχωχ εχουν τόσο μεγάλα τούβλα για συγγράμματα στο μαθηματικά, μη λες τέτοια και με φτιάχνεις βραδιάτικα
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
31-07-22
02:03
Οχι math kinkΩχωχωχ εχουν τόσο μεγάλα τούβλα για συγγράμματα στο μαθηματικά, μη λες τέτοια και με φτιάχνεις βραδιάτικα
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.
31-07-22
02:05
Unironically, έχω book kink :/ και unironically it ran in the familyΟχι math kink
Όχι όχι είναι η κατάλληλη ώρα άκου με που σου λέωΜετά ο προφεσορ δίνει δικές του σημειώσεις; Και γενικά τι άλλο διδακτικό υλικό παρέχεται, πέρα από τα συγγράματα (εννοείται εκτός από αυτό που μπορούμε να βρούμε μόνοι μας διαδικτυακα);
Είναι αργά, Νίκο.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
02:06
Unironically, έχω book kink :/ και unironically it ran in the family
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 745 μηνύματα.
31-07-22
02:09
Μακάρι να είχα κι εγώ βιβλιοφάγους γονειςUnironically, έχω book kink :/ και unironically it ran in the family
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
02:09
Εγω δεν ειχα αλλα θα γινω αυτος ο γονεας μεγαλυτερη μαγκια δεν υπαρχειΜακάρι να είχα κι εγώ βιβλιοφάγους γονεις
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
02:10
Nahhh νομίζω ότι θα break the cycle εσύ από ότι φαίνεται so you goodΜακάρι να είχα κι εγώ βιβλιοφάγους γονεις
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
31-07-22
02:13
Εγω δεν ειχα αλλα θα γινω αυτος ο γονεας μεγαλυτερη μαγκια δεν υπαρχει
εγώ είμαι του pdf...
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
02:18
έχει δίκιο Βάσω, τα pdf είναι το meta, pdf με e-reader + cloud server και φορτώνεις μέσα της Παναγιάς τα μάτια απο βιβλίο, να έχει και γρήγορο cpu το tablet να μπορείς να ανοιγοκλείνεις βιβλία και να αλλάζεις σελίδες ταχύτατα
BaSO4
Δραστήριο μέλος
31-07-22
02:21
Ναι, αλλά από οποιο μέσο κι αν διαβάζεις, παλι βιβλιοφάγος θα είσαι. Ο καθένας μετά επιλέγει ο,τι τον βολεύει.έχει δίκιο Βάσω, τα pdf είναι το meta, pdf με e-reader + cloud server και φορτώνεις μέσα της Παναγιάς τα μάτια απο βιβλίο, να έχει και γρήγορο cpu το tablet να μπορείς να ανοιγοκλείνεις βιβλία και να αλλάζεις σελίδες ταχύτατα
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
02:22
Ε και πρακτικά θα δυσκολέψει αυτό αν σκεφτείς πόσο χώρο χρειάζεσαι για να τα αποθηκεύσεις όλα αυτάΝαι, αλλά από οποιο μέσο κι αν διαβάζεις, παλι βιβλιοφάγος θα είσαι. Ο καθένας μετά επιλέγει ο,τι τον βολεύει.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
31-07-22
02:24
Ε ένας βιβλιοφάγος που σεβεται τον εαυτό του θα μπορέσει να αφιερώσει έναν χώρο για να κάνει τα τελετουργικά του.Ε και πρακτικά θα δυσκολέψει αυτό αν σκεφτείς πόσο χώρο χρειάζεσαι για να τα αποθηκεύσεις όλα αυτά
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
02:24
Fun fact δεν τα μπορω καθολου, θελω το βιβλιο να ειναι χειροπιαστο , να μπορω να σημειωνω πανω του , να βαζω σελιδοδεικτες , να τσακιζω στην σελιδα οπου εχει αποσπασμα που μου αρεσει πολυ. Ναι ειμαι δολοφονος βιβλιων μαλλον…εγώ είμαι του pdf...
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
02:25
Αν γράφεις με μολύβι και δεν τα ανοίγεις φουλ να σπάνε σε συγκεκριμένες σελίδες τότε το ακούω αυτό που λες!Fun fact δεν τα μπορω καθολου, θελω το βιβλιο να ειναι χειροπιαστο , να μπορω να σημειωνω πανω του , να βαζω σελιδοδεικτες , να τσακιζω στην σελιδα οπου εχει αποσπασμα που μου αρεσει πολυ. Ναι ειμαι δολοφονος βιβλιων μαλλον…
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
02:26
No … με μαρκαδορακι υπογραμμιζω και τα ανοιγω ακραια πολυ χαχαχαχαχΑν γράφεις με μολύβι και δεν τα ανοίγεις φουλ να σπάνε σε συγκεκριμένες σελίδες τότε το ακούω αυτό που λες!
BaSO4
Δραστήριο μέλος
31-07-22
02:27
και των δεντρων μάλλονΝαι ειμαι δολοφονος βιβλιων μαλλον…
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
...No … με μαρκαδορακι υπογραμμιζω και τα ανοιγω ακραια πολυ χαχαχαχαχ
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
31-07-22
Ναι τα βιβλια και τα πλαστικα καλαμακια χαλανε το περιβαλλον!!!και του περιβάλλοντος μάλλον
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Sherlockina
- P.Dam.
- Hased Babis
- spring day
- CATRIN89
- Citylights
- oups
- Philologist
- ggl
- denjerwtithelwhelp
- globglogabgalab
- DimitraA.
- the purge
- Antzie
- mpapa
- angies
- sophiaa
- Giii
- thenutritionist
- Idontknoww
- User2350
- Eirinakiii8
- Mammy Nun
- χημεια4λαιφ
- tfghp
- Unboxholics
- kiyoshi
- Meow
- bruh_234
- estrela
- emilyfan85
- giannhs2001
- Thanos_alertttt
- Nala
- Applepie
- J.Cameron
- Χάρις
- barkos
- Joji
- tsiobieman
- Scandal
- Steliosgkougkou
- Nikoleta_Giann
- Marple
- George_dr
- augustine
- BillyTheKid
- Schlimazel
- eukleidhs1821
- F1L1PAS
- katia.m
- SlimShady
- Doll
- Johanna Mark
- Maynard
- nicole1982
- BloodyFairy
- 2005
- Magigi
- calliope
- Kostakis45
- Paragontas7000
- ΘανάσοςG4
- valantis21
- Johnman97
- Kitana
- ladybookworm
- kost28
- Katerina_99
- VFD59
- Drglitterstar
- theodoraooo
- Katerinakivog
- Than003
- fmarulezkd
- Cat lady
- Athens2002
- alpha.kappa
- Evelynne
- Miranda32
- george777
- Nocommingback
- Anonymous0
- Pierre Bezukhov
- Viedo
- Pink Panther
- Jose13
- PanPan
- Chris 21
- Pharmacist01
- Fara
- KingPoul
- xakounaamatata
- Christos1971
- Ody24
- GeorgePap2003
- Μικρή πεταλούδα
- Αναστασία197
- TheLittleBookworm
- nucomer
- jimis2001
- Απροσάρμοστη
- Vasaki
- anakiriak@yahoo
- n1ki20
- constansn
- charmander
- Billokos1
- fairyelly
- katerinavld
- Katsir
- Νομάρχης
- Panagiotis849
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.