persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Αν και συχνά έχω θέματα αναπνευστικά, ούτε καν εκεί δε με πείραξε.
Έκτοτε έχω καπνίσει άλλες δύο φορές αλλά δεν είναι απο τους κύριους στόχους μου το να το ξεκινήσω φανατικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Ο παπους μου πεθανε απο το τσιγγαρο-αναπτευστικο
Σκευτειτε τον εαυτο σας σε 15-20 χρονια,πως θα ειστε αμα καπνιζεται !!!
Σκευτειτε τα προβληματα που θα εχετε !
Κοψτε το αμεσως οσοι καπνιζεται !!
Επισης χαλας και πολλα λεφτα στα τσιγαρα!!
akis_akis
Νεοφερμένος
Δεν είμαι πορωμένος με το να μην καπνίζουν οι άλλοι (σε λογικά πάντα πλαίσια) όταν είμαστε πχ σε ένα σπίτι με παρέα. Σέβομαι την επιλογή του να καπνίζει στο βαθμό που δεν είναι ενοχλητικό για εμένα. Αρχίζω φυσικά να ενοχλούμαι πολύ όταν και ο άλλος δε σέβεται την επιλογή μου να μην καπνίζω και μετατρέπει το χώρο σε καπνεργοστάσιο!
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Και σε μάς2 καπνίζουν καμιά φορά μέσα στο αμφιθέατρο. Μαλακίες.Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά καθηγητής μου έχει πει πως στο αμφιθέατρο παλιά επιτρέπονταν το κάπνισμα.Μάλιστα κάπνιζαν και οι καθηγητές.Όμως δεν είχαν τασάκια,οπότε οι γόπες κατέληγαν στο...πάτωμα.
Dias
Επιφανές μέλος
Ναι. Από όσα μου έχουν διηγηθεί ο πατέρας μου και συνομήλικοί του, την εποχή που ήταν νέοι το κάπνισμα ήταν παντού ελεύθερο. Τότε μάλλον δεν είχε ακόμα τεκμηριωθεί ούτε το πόσο βλαβερό είναι για τον καπνιστή, αλλά ούτε και ότι το παθητικό κάπνισμα μπορεί να έχει συνέπειες. Έτσι, καθένας μπορούσε να καπνίζει οπουδήποτε, ακόμα και σε μέρη στα οποία σήμερα θα το θεωρούσαμε αδιανόητο, όπως νοσοκομεία, αεροπλάνα, λεωφορεία, ασανσέρ, καταστήματα, αμφιθέατρα.Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά καθηγητής μου έχει πει πως στο αμφιθέατρο παλιά επιτρέπονταν το κάπνισμα.Μάλιστα κάπνιζαν και οι καθηγητές.Όμως δεν είχαν τασάκια,οπότε οι γόπες κατέληγαν στο...πάτωμα.
Στα σχολεία η κατάσταση ήταν κάπως ιδιαίτερη. Το κάπνισμα επιτρεπόταν στους καθηγητές ακόμα και την ώρα του μαθήματος. Όμως απαγορευόταν αυστηρότατα στους μαθητές, μέσα αλλά και έξω από το σχολείο. Το θεωρούσαν σαν κάτι το "ανήθικο". Το να συλληφθεί την εποχή εκείνη μαθητής να καπνίζει, θεωρείτο από τα πιο σοβαρά παραπτώματα και η αποβολή ήταν σίγουρη. Όμως, στις πανελλήνιες που τότε έδιναν μετά το απολυτήριο και δεν ήταν πλέον μαθητές, έγραφαν καπνίζοντας ελεύθερα.
Σήμερα στα σχολεία, το κάπνισμα απαγορεύεται στους καθηγητές, αλλά οι μαθητές καπνίζουν (και όχι μόνο καπνό). Όμως το σχολείο (σύμφωνα με τις εγκυκλίους) δεν έχει το δικαίωμα να τους τιμωρήσει, αλλά μόνο να τους νουθετήσει εξηγώντας τους τις βλαβερές συνέπειες. Στην πράξη, το πολύ-πολύ ο καθηγητής να τους πει: "Ελάτε βρε παιδιά, όχι και μπροστά στην πόρτα. Πηγαίνετε στο πίσω μέρος της αυλής που δεν φαίνεται από το δρόμο".
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Πλέον δηλώνω καθαρός εδώ και 1 χρόνο και 16 μέρες και όλα είναι τόσο διαφορετικά σε σχέση με πριν... *.*
Gate4
Επιφανές μέλος
Καμάριιιιιι μου.Το ξέρω ότι σας έχω πρήξει αλλά κάποιος μπορεί να αναζητά στήριξη, μπορώ να βοηθήσω!
Πλέον δηλώνω καθαρός εδώ και 1 χρόνο και 16 μέρες και όλα είναι τόσο διαφορετικά σε σχέση με πριν... *.*
Guest 991793
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάρε ένα γύρο με 3 ευρώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793
Επισκέπτης
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Πφφ :S ... Καλύτερα να τα κρατάμε στην άκρη
Guest 991793
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.