missducaine
Νεοφερμένος
ε σιγα σιγα....δεν μπορω πιο γρηγορα....σιγα σιγαα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να' χω τον έλεγχο της ζωής μου, αφού έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα πεθάνω, θέλω να τα σαπίσω εγώ τα πνευμόνια μου και όχι ο θάνατος!!!!
Καλα βρες διαφορετικο επιχειρημα, τον ελεγχο της ζωης σου δε τον εχεις ετσι κιαλλιως.
fockos
Επιφανές μέλος
Δες τον Γλέτσο τόσο νέος και πάσχει από κολπική μαρμαρυγή.Καλα βρες διαφορετικο επιχειρημα, τον ελεγχο της ζωης σου δε τον εχεις ετσι κιαλλιως.
PanosMak
Νεοφερμένος
Αν και αθλητής έχω βγάλει αγώνα με δυο 45 λεπτά χωρίς να σταματήσω να καπνίζω πρέπει να ήταν γύρος στα τέσσερα πακέτα
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
ποιος ειπε οτι βιαζομαι να πεθανω
(bad humor is bad)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αν θες να ψοφήσεις (απ' το τσιγάρο), ψόφα. Να μην γεμίζεις τους γύρω σου με τον καπνό σου, μόνο.λενε οτι το καπνισμα ειναι αργος θανατος!
ποιος ειπε οτι βιαζομαι να πεθανω
(bad humor is bad)
Αυτό μ' αρέσει στο εξωτερικό, το ότι ζω σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ μέρος.
Έξω είχε προχθές -2, κι όμως όποιος ήθελε να καπνίσει έβγαινε έξω, στο ΚΡΥΟ, να καπνίσει. Γιατί πολύ απλά δεν φταίμε σε τίποτα όσοι δεν καπνίζουμε να ντουμανιάζουμε. Σχεδόν έχω ξεχάσει πώς μυρίζει!
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Αν θες να ψοφήσεις (απ' το τσιγάρο), ψόφα. Να μην γεμίζεις τους γύρω σου με τον καπνό σου, μόνο.
Αυτό μ' αρέσει στο εξωτερικό, το ότι ζω σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ μέρος.
Έξω είχε προχθές -2, κι όμως όποιος ήθελε να καπνίσει έβγαινε έξω, στο ΚΡΥΟ, να καπνίσει. Γιατί πολύ απλά δεν φταίμε σε τίποτα όσοι δεν καπνίζουμε να ντουμανιάζουμε. Σχεδόν έχω ξεχάσει πώς μυρίζει!
που κολλαει η απαγορευση? ειπα οτι ειμαι κατα? ισα ισα που ειμαι υπερ και αμα ειναι θα βγω εξω.
διαβαζουμε τι ειπε ο αλλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
problem?
ον τοπικ
εδω και ενα μηνα το χω κοψει
Dalian
Περιβόητο μέλος
όσο για μένα, δεν καπνίζω και θα το προτιμούσα αν οι καπνιστές μας σέβονταν λιγάκι παραπάνω....
Karkabilios
Νεοφερμένος
https://www.youtube.com/watch?v=_csz2dPjyAw
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Fata_Morgana
Νεοφερμένος
Α ναι, πάλι "αυτό" το βίντεο Έχω βαρεθεί από τους απανταχού αντικαπνιστές να ακούω ξανά και ξανά το πόσο κακό κάνει το τσιγάρο και συμβουλές στους "ακόλαστους" καπνιστές να το κόψουνε. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κάποιος πως εν έτη 2012 υπάρχει άνθρωπος που καπνίζει χωρίς να ξέρει τις συνέπειες, τα περί παθητικών καπνιστών, πως βρωμάει κτλ κτλ. Μαντέψτε αγαπητοί μου αντικαπνιστές, το κάνουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ! Και δεν πρόκειται χάρις το δικό σας λογύρδιο να μετανοήσουν και να το κόψουν γιατί πολύ απλά ο καθένας συνεχίζει να καπνίζει για τους δικούς του λόγους. Και προσωπικά πιστεύω πως ο ισχυρότερος εθισμός είναι ο ψυχολογικός και όχι ο οργανικός, και ο νοών νοείτω. Από εκεί και πέρα απλά σταματήστε αγαπητά μου παιδιά να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια γιατί όχι μόνο δεν κάνετε καλό αλλά και χάνεται τον χρόνο σας και μας τα κάνετε τσουρέκια.Όσοι καπνίζετε δείτε λίγο αυτό το βίντεο και μετά γράψτε "tar chemicals" στο google να δείτε τί περιέχει.
Τώρα για να είμαι εντός θέματος, ναι καπνίζω εδώ και 4 σχεδόν χρόνια. Την αγαπάω σαν συνήθεια και δεν σκοπεύω να το κόψω αλλά κρατάω την ποσότητα τον τσιγάρων χαμηλά (κατά μέσο όρο στα 5 τσιγάρα την ημέρα)
fockos
Επιφανές μέλος
Ενημέρωση στον από πάνω^
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ
διαφωνω αν ξέρανε δε θα καπνίζαν . Νομίζουν ότι ξέρουν . Οι περισσότεροι θεωρούν πως βλάπτει μακροπρόθεσμα.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Α ναι, πάλι "αυτό" το βίντεο Έχω βαρεθεί από τους απανταχού αντικαπνιστές να ακούω ξανά και ξανά το πόσο κακό κάνει το τσιγάρο και συμβουλές στους "ακόλαστους" καπνιστές να το κόψουνε. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κάποιος πως εν έτη 2012 υπάρχει άνθρωπος που καπνίζει χωρίς να ξέρει τις συνέπειες, τα περί παθητικών καπνιστών, πως βρωμάει κτλ κτλ. Μαντέψτε αγαπητοί μου αντικαπνιστές, το κάνουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ! Και δεν πρόκειται χάρις το δικό σας λογύρδιο να μετανοήσουν και να το κόψουν γιατί πολύ απλά ο καθένας συνεχίζει να καπνίζει για τους δικούς του λόγους. Και προσωπικά πιστεύω πως ο ισχυρότερος εθισμός είναι ο ψυχολογικός και όχι ο οργανικός, και ο νοών νοείτω. Από εκεί και πέρα απλά σταματήστε αγαπητά μου παιδιά να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια γιατί όχι μόνο δεν κάνετε καλό αλλά και χάνεται τον χρόνο σας και μας τα κάνετε τσουρέκια.
Τώρα για να είμαι εντός θέματος, ναι καπνίζω εδώ και 4 σχεδόν χρόνια. Την αγαπάω σαν συνήθεια και δεν σκοπεύω να το κόψω αλλά κρατάω την ποσότητα τον τσιγάρων χαμηλά (κατά μέσο όρο στα 5 τσιγάρα την ημέρα)
Μην το λες αυτό για τον εθισμό.
Έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπη με το σώμα σου σε περίοδο απεξάρτησης από το τσιγάρο;
Ίσως αν το έχω ξαναπεί, αλλά δεν μπορούσα να κοιτάξω κάποιους φίλους μου στα μάτια μια εποχή που είχαν προσπαθήσει να το κόψουν. 3 βδομάδες κράτησαν, μετά βαρέθηκαν να σέρνονται στο πάτωμα και ξανάρχισαν. Όσο επικίνδυνο είναι το να καπνίζεις, άλλο τόσο είναι να το κόψεις μαχαίρι.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Όσοι καπνίζετε δείτε λίγο αυτό το βίντεο και μετά γράψτε "tar chemicals" στο google να δείτε τί περιέχει.
Fata_Morgana
Νεοφερμένος
Δεν νομίζεις πως γίνεσαι λίγο μελοδραματικός; Το κάνεις να φαίνεται λίγο ακραίο, σαν να κόβεις τα ναρκωτικά ένα πράγμα. Όχι δεν είναι έτσι, έχω δει άνθρωπο να κόβει μαχαίρι ναρκωτικά (δεν μιλάω σαφώς για πρέζα αλλά για τα λεγόμενα "μαλακά") και το τι συνέπειες έχει και έχω δει και τον πατέρα μου να κόβει το τσιγάρο μετά από 25 χρόνια μέσα σε μια μέρα και μπορώ να σου πω πως είναι η μέρα με την νύχτα. Ναι ο πατέρας μου είχε έναν κάποιο εκνευρισμό αλλά αυτό δεν ήταν κατά βάση οργανικό αλλά επειδή είχε συνηθίσει να απασχολεί τα χέρια του, να καπνίζει σε στιγμές αμηχανίας, βαρεμάρας, εκνευρισμού κτλΜην το λες αυτό για τον εθισμό.
Έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπη με το σώμα σου σε περίοδο απεξάρτησης από το τσιγάρο;
Ίσως αν το έχω ξαναπεί, αλλά δεν μπορούσα να κοιτάξω κάποιους φίλους μου στα μάτια μια εποχή που είχαν προσπαθήσει να το κόψουν. 3 βδομάδες κράτησαν, μετά βαρέθηκαν να σέρνονται στο πάτωμα και ξανάρχισαν. Όσο επικίνδυνο είναι το να καπνίζεις, άλλο τόσο είναι να το κόψεις μαχαίρι.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Το χόρτο ειδικά δεν έχει εθιστικές ουσίες όταν το παίρνεις κατευθείαν από τη φύση.
Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία και μόνο. Μαύροι κύκλοι στα μάτια, χαλαρωμένοι όλοι οι μυς και δυσκολία ακόμα και στο περπάτημα, κρίσεις στο άκυρο με κλάμματα ή και ξύλο κανά 2 φορές. Μετά από 3 βδομάδες ξαναλέω αυτά. Ίσως φταίει και η εφηβεία, idk.
Fata_Morgana
Νεοφερμένος
Ω έλα τώρα! Το τσιγάρο έχει τόσο εθιστικές ιδιότητες και η μαριχουάνα δεν έχει καμία; Μήπως τώρα που πάνε να μας ολλανδοποιήσουνε (λες και το Ολλανδικό πρότυπο δεν απέτυχε και λες και δεν έχουν αρχίσει σιγά σιγά να προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα και οι ίδιοι) να απαγορεύσουν το τσιγάρο και να νομιμοποιήσουν το χόρτο; Το ότι το χόρτο δεν εθίζει και είναι καλό είναι ένα μεγάλο ψέμα και κοίτα να το ξεκαθαρίσεις όσο είναι νωρίς μέσα σου. Όπως και να έχει, όχι δεν έχω δει ποτέ κάποιον να κόβει το τσιγάρο και να είναι τόσο χάλια. Οι ορμόνεςΤα περισσότερα μαλακά δεν προκαλούν σωματικό εθισμό.
Το χόρτο ειδικά δεν έχει εθιστικές ουσίες όταν το παίρνεις κατευθείαν από τη φύση.
Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία και μόνο. Μαύροι κύκλοι στα μάτια, χαλαρωμένοι όλοι οι μυς και δυσκολία ακόμα και στο περπάτημα, κρίσεις στο άκυρο με κλάμματα ή και ξύλο κανά 2 φορές. Μετά από 3 βδομάδες ξαναλέω αυτά. Ίσως φταίει και η εφηβεία, idk.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.