johnakos21
Νεοφερμένος
καλυτερα να πεθαινα :nono:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Giwrgos
Νεοφερμένος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
@miv Οντος μπορει να γινει και ετσι, αν και δεν νομιζω να'ρχεται η αστηνομια σε καθα καφενιο για να ψαχνει παρανομους... στον δρομο εινια αλιος τα πραγματα
Giwrgos
Νεοφερμένος
Δεν μιλαω για πουρα αλλα για πουρακια, δεν εχω προβληματα με την εξαρτηση μαρεσει κατι να γινεται κοματι μου εστω και κακο αρεκι να μου αρεσει πραγματικα.το πουρο ειναι βαρη αν δεν εχει κανει τιποτα αλλο, αλλα εχει ωραια γευση, παρολα αυτα ειναι ακριβο για καποιον που δεν εχει ισοδημα. ναργιλε εκανα μονο για χαβαλε, το καλο ειναι οτι με 5 ευρο καθεσε οσο θες και να καπνιζεις. ενα θα σου πω, τιποτα απο τα δυο να μην σου γινει συνηθειο, μην εξαρτασε.
@miv Οντος μπορει να γινει και ετσι, αν και δεν νομιζω να'ρχεται η αστηνομια σε καθα καφενιο για να ψαχνει παρανομους... στον δρομο εινια αλιος τα πραγματα
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είδα κανένα 300άρι.Είδα μόνο να σε γράφουν για κράνος συνοδηγού επειδή καταλάβαιναν κ οι ίδιοι οι μπάτσοι ότι τα πρόστιμα είναι τεράστια.Πρόστιμο μέχρι κ στο κάπνισμα.Έλεος.Οικονομική κρίση υποτίθεται κ εμείς να πληρώνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο...Στο χέρι του καθενός είναι. Μπορεί το ίδιο να έλεγαν και για το νέο ΚΟΚ, αλλά μόλις είδαν τα 300αρια και τα 700αρια να πέφτουν καμπάνα, εφαρμόστηκε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Εφόσον έχουν να κάνουν με καπνό τα αποφεύγω
miv
Επιφανές μέλος
Δεν είδα κανένα 300άρι.Είδα μόνο να σε γράφουν για κράνος συνοδηγού επειδή καταλάβαιναν κ οι ίδιοι οι μπάτσοι ότι τα πρόστιμα είναι τεράστια.Πρόστιμο μέχρι κ στο κάπνισμα.Έλεος.Οικονομική κρίση υποτίθεται κ εμείς να πληρώνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο...
Συμμόρφωση με τη νομοθεσία τότε για να μην έχουμε τσάμπα διαρροές. 350 είναι τα περισσότερα πρόστιμα (700 για κόκκινο φανάρι μόνο νομίζω), άσχετα που οι περισσότεροι πλήρωναν 175. Υπάρχει ρύθμιση που λέει ότι αν τα πληρώσεις στο δεκαήμερο, σου χαρίζουν τα μισά.
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είδα κανένα 300άρι.Είδα μόνο να σε γράφουν για κράνος συνοδηγού επειδή καταλάβαιναν κ οι ίδιοι οι μπάτσοι ότι τα πρόστιμα είναι τεράστια.Πρόστιμο μέχρι κ στο κάπνισμα.Έλεος.Οικονομική κρίση υποτίθεται κ εμείς να πληρώνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο...
Τα πρόστιμα λογικα θα τα τρων τα μαγαζιά που επιτρέπουν το καπνισμα ρε μλκ όχι οι καπνιστές!!!
Giwrgos
Νεοφερμένος
Δεν διαφωνώ αλλα ο ναργιλες ειναι αποδεδειγμενος οτι δεν κάνει το ιδιο κακο με το τσιγαρο και θελώ να ξερω αν τα side effects του να καπνιζει κανεις πιπα ή πουρακια ειναι το ιδιο ή και χειροτερο! Μαρεσει να καπνιζω, γιατι χαλαρωνω και μπορω να σκεφτω καποια θεματα πιο ηρεμα και γενικοτερα βρισκομαι σε μια ηρεμια, αλλα το εχω συνδιασει είτε με παρεα είτε για χαλαρωσει και ετσι δεν καπνιζω συνεχεια! Btw το τσιγαρο δεν μαρεσει! :xixi:Εμένα ναργιλές,πουράκια,τσιγάρα κτλ το ίδιο μου κάνουν....
Εφόσον έχουν να κάνουν με καπνό τα αποφεύγω
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ρε, εχουνε διαφορα...Δεν μιλαω για πουρα αλλα για πουρακια, δεν εχω προβληματα με την εξαρτηση μαρεσει κατι να γινεται κοματι μου εστω και κακο αρεκι να μου αρεσει πραγματικα.
miv
Επιφανές μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.