ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fousekis
Δραστήριο μέλος
Ποτέ μου δεν δοκίμασα τσιγάρο. Παρ' όλα αυτά έχω κάνει ένα-δύο πούρα και πίπα (ε, ανώμαλοι όλοι σας).
Well, meaningless. :-\
Σταμάτα πριν εθιστείς. Τέλος. Ta-da.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ειναι ιδεα μου;
Τεσπα ναι.
Το χα κοψει.
Το ξαναρχισα.
Τι πιστευω; ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του.
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένος
Κ εγω καπνιζω απο φετος..Το πρωτο μου το δοκιμασα Α' λυκειου αλλα απο φετος το κανω κανονικα...
-----------------------------------------
Γενικα μ αρεσει γι αυτο καπνιζω
chris_90
Διάσημο μέλος
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένος
αλλα οχι δεν καπνιζω και δν θελω..δεν νομιζω οτι θα μου προσφερει τπτ....
chris_90
Διάσημο μέλος
και ειπες να γινεις και ενεργος ε?Αστο... παθητικος καπνιστης ειμαι απο τοτε που γεννηθηκα! Πονεμενη ιστορια...
Dodos-7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά είναι κλειδωμένο
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένος
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν με πρηζουν να το κοψω. Ο αδερφος μου δηλαδη κατι λιγα, αλλα νομιζω πως κι αυτος καπνιζει τελευταια. ΤΟ ΣΚΑΤΟ.
Σκεφτομαι οτι καπνιζα κι εγω στην ηλικια του, αλλα οταν σκεφτομαι αυτον δε ξερω. Ειναι αλλιως.
chris_90
Διάσημο μέλος
Ποσο ειναι; Βασικα εγω σχετικα μεγαλος ξεκινησα (στα 17), μεχρι τοτε επρηζα τους γονεις μου να το κοψουν (και τον πατερα μου συνεχιζω να τον πρηζω, λογω καποιων προβληματων υγειας που αντιμετωπισε).Αμα καταφερουμε να μην το μαμησουμε, οχι, δεν πειραζει.
Δεν με πρηζουν να το κοψω. Ο αδερφος μου δηλαδη κατι λιγα, αλλα νομιζω πως κι αυτος καπνιζει τελευταια. ΤΟ ΣΚΑΤΟ.
Σκεφτομαι οτι καπνιζα κι εγω στην ηλικια του, αλλα οταν σκεφτομαι αυτον δε ξερω. Ειναι αλλιως.
Ουτε εμενα με πρηζουν παντως.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Έχω φάει τόσο καπνό από τους φίλους μου που μπορώ να θεωρηθώ καπνίζοντας...
Ποτέ μου δεν δοκίμασα τσιγάρο. Παρ' όλα αυτά έχω κάνει ένα-δύο πούρα και πίπα (ε, ανώμαλοι όλοι σας).
Well, meaningless. :-
Σταμάτα πριν εθιστείς. Τέλος. Ta-da.
*Καπνιστής λέγεται
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένος
Fousekis
Δραστήριο μέλος
And what about all those signs?*Καπνιστής λέγεται
Καπνίζοντες και μη καπνίζοντες?
Ενικός του καπνίζοντες: καπνίζοντας.
Αν και είναι τροπική μετοχή, χμ...
Lol, ok. Καπνιστής.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα ξερεις, ποναει, γιατι σκεφτομαι οτι its my fault που καπνιζω μες το σπιτι και μπροστα του εδω και 2 χρονια (απο τα 14 μεχρι τα 16, καπνιζα στο μπαλκονι).
Παντως, αυτα περι εθισμου, οκεη εμενα υπερβολικα μου ακουγονται.
Καπνιζω ΠΟΛΥ. Εδω και ποσα χρονια.
Και παλι δεν θα παθω τιποτα αν δεν κανω τσιγαρο για 2-3 μερες.
Αν δεν το σκεφτεσαι, δεν το θες. Απλα το αντικαθιστας με κατι αλλο.
Εγω μασαγα τσιχλες πχ.
Αλλα το ξαναρχισα, χωρις ουσιαστικο λογο. Νευρα κυριως.
Zed
Διάσημο μέλος
Αλλά γιατί αισθάνεσαι άσχημα για τον αδερφό? Τι αν το αρχίσει στα 14 τι στα 16-17... Δεν φταις εσύ...
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω, απλα τα μικρα αδερφια παντα επηρεαζονται απο τετοια.
maria_st8
Νεοφερμένος
..δεν ηθελα να τον βλεπω πραγματικα,,,μου εβγαινε μια ξινιλα στη σκεψη πως το ξεκινησε για μαγκια ο δικος μου ο αδερφος..lol
...τελη λυκειου ξεκινησα κ εγω...ουτε να με δει δεν ηθελε...ακομα δε θελει να με βλεπει αλλα θα μου δωσει κανενα οταν ξεμεινω και θα μου παρει αν ξεμεινει αυτος..μεχρι πριν 2 βδομαδες τουλαχιστον..εχω να καπνισω απ τη προ-προηγουμενη δευτερα..
καθε μερα θελω να κανω ενα αλλα ευτυχως τα παιδια δε μου δινουν και μεχρι να γυρισω σπιτι το χω ξεχασει..
...μια συμφοιτητρια και φιλη μας λεει εδω και καιρο..ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΑΣ..
Well...τι απαντας σ αυτο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.