Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Δεν έχω βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα μου και ούτε σκοπεύω να το κάνω για ευνόητους λόγους... Νιώθω τέλεια και δεν μου λείπει τίποτα ως μη Καπνίζων, οπότε δεν βλέπω και το λόγο να ξεκινήσω κάτι το οποίο θα μου χαλάσει την υγεία πρώτα απ'όλα και που θα αναγκαστώ να μπω στη (δύσκολη) διαδικασία να το κόψω στα 50 ή 60 μου χρόνια κατ εντολή γιατρού!! :Ρ Και εδώ που τα λέμε, ας απαντήσει κάποιος που καπνίζει...
Για ποιο λόγο πρέπει να αρχίσει κάποιος το κάπνισμα??? Ποια επιχειρήματα θα μου προβάλατε για να με πείσετε να ξεκινήσω το κάπνισμα? (αν βρείτε κάποια )
Wtf man,ποιος σου 'πε ότι θέλει να σε πείσει κανείς Ο.ο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θειο-τραγι
Νεοφερμένος
Μπορεί να θέλει να εξετάσει όλες τις περιπτώσεις και γιατί όχι, να πειστεί.Wtf man,ποιος σου 'πε ότι θέλει να σε πείσει κανείς Ο.ο
Το τσιγάρο βρωμάει απίστευτα. Αυτά από μένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Φίλε σου έχω κάτι απίστευτα πιο ωραίο να δοκιμάσεις... Μόλις το έφερα καθαρό καθαρό από τις φυτείες του αφγανιστάνΓιατί είναι ωραίο. Απλά αυτό. Ξέρω ελάχιστα ισχυρό επιχείρημα.
Βέβαια πολλοί καπνίζουν χωρίς να λάβουν υπόψιν τους λογικά επιχειρήματα, απλά πάνε με τα νερά.
Δεν είναι το ίδιο θα μου πεις, αλλά ο λόγος είναι ο ίδιος... ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο τεκέ
και η Αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ.
.........
να ζήσουν τα Ζωνιανά ριιιιιιιιιιιι
glaider
Νεοφερμένος
Γιατί είναι ωραίο. Απλά αυτό. Ξέρω ελάχιστα ισχυρό επιχείρημα.
Βέβαια πολλοί καπνίζουν χωρίς να λάβουν υπόψιν τους λογικά επιχειρήματα, απλά πάνε με τα νερά.
Αυτό ακριβώς.. Εκει ήθελα να καταλήξω!! Ουσιαστικά επιχειρήματα δεν υπάρχουν ή είναι επιχειρήματα που δεν στέκουν λογικής! Δεν αμφιβάλλω πως είναι ωραίο για όποιον καπνίζει... Τι συμβαίνει όμως;; Οποίος καπνίζει θα είναι πιο ευτυχισμένος κ χαρούμενος απο πριν που δεν καπνιζε;; Δεν θα αλλάξει τίποτα.. Θεωρώ πως αυτη η ευφορία που νιώθει κάποιος όταν καπνίζει οφείλεται στο ότι ικανοποιεί τον εθισμό κ την έλλειψη του σε νικοτίνη, χαρα προσωρινή κ επιφανειακή κ όχι χαρα ουσιαστική!! Έχει διαφορα..
Wtf man,ποιος σου 'πε ότι θέλει να σε πείσει κανείς Ο.ο
Όσο για εσένα φίλε μου τι να σου πω... Το <κενό> προς απάντηση σου...
Δεν θέλω εννοείται να πειστω για κάτι όπως συμπερανες εσυ γοργά γοργά... Πρόκειται για συζήτηση κ νομίζω πως τέτοια σχόλια σαν το δικό σου δεν αρμόζουν εδω πέρα!! Φαίνεται πως δεν σου μάθανε τι εστί επιχειρηματολογία πάνω σ ένα θέμα!! Ή μπορεί κ να σου μάθανε, αλλά ίσως να μην μπορείς χωρίς να κανεις το ειρωνικό κ υπεροπτικο σχόλιο σου!
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαλάρωσε ρε φίλε για πλάκα στο είπε ... Πολύ σωστά τα υπόλοιπα που λεςΌσο για εσένα φίλε μου τι να σου πω... Το <κενό> προς απάντηση σου...
Δεν θέλω εννοείται να πειστω για κάτι όπως συμπερανες εσυ γοργά γοργά... Πρόκειται για συζήτηση κ νομίζω πως τέτοια σχόλια σαν το δικό σου δεν αρμόζουν εδω πέρα!! Φαίνεται πως δεν σου μάθανε τι εστί επιχειρηματολογία πάνω σ ένα θέμα!! Ή μπορεί κ να σου μάθανε, αλλά ίσως να μην μπορείς χωρίς να κανεις το ειρωνικό κ υπεροπτικο σχόλιο σου!
sotiris10
Νεοφερμένος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Όσο για εσένα φίλε μου τι να σου πω... Το <κενό> προς απάντηση σου...
Dude,τι λες?Relax,take a pill.Ποια ειρωνεία?Απλά σου λέω ότι δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να σε πείσει ν'αρχίσεις το κάπνισμα.Είναι τελείως dumbass,ποτέ δεν έχω δει καπνιστή να κάθεται και να πρήζει τον άλλον να το αρχίσει.Αν θες,το αρχίζεις,είναι απλά τα πράγματα.Αν δε θες,δεν το αρχίζεις.Τι να σου επιχειρηματολογήσω,είναι σαν να μου λες να κάτσω να σε πείσω να φας σοκολάτα.Ε,αν θες,φάε.Αν δε θες,μη φας.Τι με νοιάζει εμένα,ποσοστά παίρνω?
Mr.Spiridakos
Νεοφερμένος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Η σοκολάτα δεν κάνει κακό ... Προφανώς σε παρεξείγησεDude,τι λες?Relax,take a pill.Ποια ειρωνεία?Απλά σου λέω ότι δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να σε πείσει ν'αρχίσεις το κάπνισμα.Είναι τελείως dumbass,ποτέ δεν έχω δει καπνιστή να κάθεται και να πρήζει τον άλλον να το αρχίσει.Αν θες,το αρχίζεις,είναι απλά τα πράγματα.Αν δε θες,δεν το αρχίζεις.Τι να σου επιχειρηματολογήσω,είναι σαν να μου λες να κάτσω να σε πείσω να φας σοκολάτα.Ε,αν θες,φάε.Αν δε θες,μη φας.Τι με νοιάζει εμένα,ποσοστά παίρνω?
Επίσημα? Τι εννοείς? Εννοείς να το δηλώσεις στην ταυτότητα, στο facebook σε τι? Δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα στην ιδέα να είσαι καπνιστής ανεπίσημα? Προφανώς με το επίσημα εννοείς το ενεργητικό (?μπορούμε να το πούμε έτσι?) κάπνισμα και το ανεπίσημα το παθητικό κάπνισμα?Ποτε δε μου αρεσε η ιδεα να γινω καπνιστης επισημα ( γιατι με τοσο καπνο που εχω φαειιι απο τους γυρω μου)
glaider
Νεοφερμένος
Dude,τι λες?Relax,take a pill.Ποια ειρωνεία?Απλά σου λέω ότι δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να σε πείσει ν'αρχίσεις το κάπνισμα.Είναι τελείως dumbass,ποτέ δεν έχω δει καπνιστή να κάθεται και να πρήζει τον άλλον να το αρχίσει.Αν θες,το αρχίζεις,είναι απλά τα πράγματα.Αν δε θες,δεν το αρχίζεις.Τι να σου επιχειρηματολογήσω,είναι σαν να μου λες να κάτσω να σε πείσω να φας σοκολάτα.Ε,αν θες,φάε.Αν δε θες,μη φας.Τι με νοιάζει εμένα,ποσοστά παίρνω?
Και ξαναλέω! Δεν θέλω να με πείσει κανένας σχετικά με το κάπνισμα! Έχω δημιουργήσει τη δική μου άποψη γι αυτο κ δεν χρειάζομαι καμία γνώμη τρίτων!! Επιχειρηματολογία προσπαθούσα να ξεκινήσω με το να μουν που οι άλλοι τα φαινομενικά ΥΠΈΡ για να διαπιστώσουν τελικά πως στην ουσία δεν έχει θετικά! Εσυ όμως παρερμηνευσες κ εχασες τελείως την ουσία αυτών που είπα κ εφτασες στο άλλο άκρο..
Johnny15
Επιφανές μέλος
δεν μπορούσα να αντισταθώ
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Και ξαναλέω! Δεν θέλω να με πείσει κανένας σχετικά με το κάπνισμα! Έχω δημιουργήσει τη δική μου άποψη γι αυτο κ δεν χρειάζομαι καμία γνώμη τρίτων!! Επιχειρηματολογία προσπαθούσα να ξεκινήσω με το να μουν που οι άλλοι τα φαινομενικά ΥΠΈΡ για να διαπιστώσουν τελικά πως στην ουσία δεν έχει θετικά! Εσυ όμως παρερμηνευσες κ εχασες τελείως την ουσία αυτών που είπα κ εφτασες στο άλλο άκρο..
Μα δεν έχει υπέρ...
Κάποτε ήταν ότι άμα καπνίζεις δείχνεις κουλ κι έτσι... Μπούρδες!!
Όσο για το είναι ωραίο που άκουσα, αναρωτιέμαι γιατί ποτέ δεν το κατάλαβα??? Που είναι το ωραίο?? Στο να χαλάει η γεύση σου(συνεχής απαίσια γεύση στο στόμα εννοώ)?? Στο να βρωμάς?? Στο να βλέπεις μέρα με την μέρα τις αντοχές σου να μειώνονται?? Στο να καίγονται τα πνευμόνια σου?? Ή μήπως στο να βήχεις και να νομίζεις ότι θα φτύσεις τον πνεύμονα σου???
Δεν θα αναφερθώ καν στις μακροχρόνιες επιπτώσεις...
Καλά νιώθεις, ελάχιστα κατά την διάρκεια... Δεν έχει και καμιά γαμάτη γεύση όμως, εδώ που τα λέμε...
Fyi, δεν πήγα να διαβάσω 5-6 προβλήματα που αποκτούν οι καπνιστές, μιλάω για βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις λίγου καπνίσματος(όχι πάνω από 5-6 τσιγάρα την μέρα), εκ πείρας(αν και δεν με τιμάει αυτό που λέω τώρα)...
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές. Όταν είσαι σε μια παρέα που όλοι καπνίζουν έχεις πολλές πιθανότητες να επηρεαστείς, λογικό είναι. Δε νομίζω όμως να το αρχίσω ποτέ, εξάλλου δε με ενθουσιάζει και καθόλου σαν ιδέα, κιτρινίζουν και τα δόντια
Και απο τον καφε κιτρινιζουν, αν παρατηρεις αυτους που πινουν πολλους καφεδες εχουν κιτρινα δοντια
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Και απο τον καφε κιτρινιζουν, αν παρατηρεις αυτους που πινουν πολλους καφεδες εχουν κιτρινα δοντια
μπα, ουτε ο καφεσ μ αρεσει
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν καπνιζεις; εισαι μαμακιας και νιανιαρο...το καλο παιδι!
το περιεργο ειναι οτι αυτη η κολωνια κρατα δεκαετιες....και οι γονεις μας τα ιδια δεν ακουγαν στο γυμνασιο;;
χοχοχοχο μαλλον ξερεις λιγους καπνιστες! εμενα θυμαμαι μου ελεγαν στο λυκειο...(ενα παιδι του δημοτικου που καπνιζε): μα καλα τι περιμενεις και δεν αρχιζεις το καπνισμα; και πολυ αργησες! αντε θα παρεις; παρε ντεεεεεεεεεDude,τι λες?Relax,take a pill.Ποια ειρωνεία?Απλά σου λέω ότι δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να σε πείσει ν'αρχίσεις το κάπνισμα.Είναι τελείως dumbass,ποτέ δεν έχω δει καπνιστή να κάθεται και να πρήζει τον άλλον να το αρχίσει.Αν θες,το αρχίζεις,είναι απλά τα πράγματα.Αν δε θες,δεν το αρχίζεις.Τι να σου επιχειρηματολογήσω,είναι σαν να μου λες να κάτσω να σε πείσω να φας σοκολάτα.Ε,αν θες,φάε.Αν δε θες,μη φας.Τι με νοιάζει εμένα,ποσοστά παίρνω?
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
όντως... Αλλά άλλο από κοντά και άλλο από εδώ... Πιθανότατα να εννοούσε ότι απρόσωπα δεν έχει δει ποτέ του κανέναν, γιατί όντως οι "φίλοι" μας ώρες ώρες μας έχουν πιέσειχοχοχοχο μαλλον ξερεις λιγους καπνιστες! εμενα θυμαμαι μου ελεγαν στο λυκειο...(ενα παιδι του δημοτικου που καπνιζε): μα καλα τι περιμενεις και δεν αρχιζεις το καπνισμα; και πολυ αργησες! αντε θα παρεις; παρε ντεεεεεεεεε
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
οποιος παθαινει κατι...θελει να το παθει και ο<< φιλος>> του....όντως... Αλλά άλλο από κοντά και άλλο από εδώ... Πιθανότατα να εννοούσε ότι απρόσωπα δεν έχει δει ποτέ του κανέναν, γιατί όντως οι "φίλοι" μας ώρες ώρες μας έχουν πιέσει
ακομη και αν αυτος το εχει μετανιωσει!!!!!!!
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Υποσυνείδητα μπορεί.... Τώρα δεν ξέρω κάποιον που θα το έκανε συνειδητάοποιος παθαινει κατι...θελει να το παθει και ο<< φιλος>> του....
ακομη και αν αυτος το εχει μετανιωσει!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.