Johnny15
Επιφανές μέλος
πέρυσι πρωταθλητής Ελλάδος και συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε ατομικό άθλημα, δεν θέλω να αναφέρω ποιο. Καθαρός φυσικά (ούτε καν βιταμίνες), δεν μπορούσα να ανταγωνιστώ τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας μου. Φυσικά δεν ήμουν αντάξιος (λοχι για μετάλλιο αλλά θα μπορούσα να πάω σε 7δα ας πούμε) αλλά όσο και να είναι στο δικό τους επίπεδο είχαν σίγουρα κάποια "συμπληρώματα".Εχεισ σχέση εσύ με τον πρωταθλητισμό???
Α και εύχομαι ο αδερφός σου να τα πηγαίνει καλά, αλλά να ξες, αν ποτέ του γίνει πρόταση για καμιά τέτοια ουσία, δεν παύει να είναι παγκόσμιο, πες του να τα παρατήσει. Ότι έχει πετύχει, το έχει πετύχει για τον εαυτό του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m@iry
Νεοφερμένος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν φταις εσύ που οι άλλοι είναι προβατάκια, δεν εκτιμάνε την ζωή τους και χρειάζονται κάτι για το "άγχος" γιατί σε σχέση με εμάς (τους μη καπνίζοντες) κάνουν "τρομερές" δουλειές. Ό,τι και αν πει κάποιος σαν άλλοθι έχει άδικο, πάντως μπράβο σε εσέναΔεν καπνιζω και ουτε θελω να το αρχισω!!!Το ξερετε οτι με καθε τσιγαρο που κανει καποιος μειωνεται η ζωη του κατα 5 λεπτα??Δηλαδη ΕΛΕΟΣ.....Το λεω στους φιλους μου που καπνιζουν και με συνδεουν με Καϊρο!!!!!!
Gate4
Επιφανές μέλος
καλα πολλοι καπνιστες αυτο με το αγχος το εχουν κανει πιπιλα..."το αρχισα γτ ειχα αγχος και πολλα προβληματα"..αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως το τσιγαρο που τους δημιουργει και αλλα προβληματα τους χρησιμευει στο να λυσουν αυτα που ηδη εχουν...Δεν φταις εσύ που οι άλλοι είναι προβατάκια, δεν εκτιμάνε την ζωή τους και χρειάζονται κάτι για το "άγχος" γιατί σε σχέση με εμάς (τους μη καπνίζοντες) κάνουν "τρομερές" δουλειές. Ό,τι και αν πει κάποιος σαν άλλοθι έχει άδικο, πάντως μπράβο σε εσένα
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν λέω ότι δεν δρα ως αγχολυτικό, απλά το άγχος και τα προβλήματα δεν εμφανίζονται μόνο στους μελλοντικούς καπνίζοντες... Είναι μια αδυναμία, είναι ένα λάθος [μην ποζάρετε το άγχος σαν δικαιολογία για την αδυναμία σας γιατί το άγχος υπάρχει και σε εμάς]. Ίσα ίσα το τσιγάρο προσθέτει ένα ακόμα πρόβλημα όπως το λέτε...καλα πολλοι καπνιστες αυτο με το αγχος το εχουν κανει πιπιλα..."το αρχισα γτ ειχα αγχος και πολλα προβληματα"..αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως το τσιγαρο που τους δημιουργει και αλλα προβληματα τους χρησιμευει στο να λυσουν αυτα που ηδη εχουν...
rarabylum
Νεοφερμένος
τ ενα τσιγαρο που θ κανεις για 'δοκιμη',για 'μαγκια','για τν παρεα', 99% θα σ κανει ,τν επομενη φορα π θα εχεις καποιο προβ,να το ζητησεις..
μην καπνιζετε παιδακια..ειναι απλα μια μλκ..θα σ χαλασει παααρα πολλα λεφτα,πολλες στιγμες,κ τν υγεια σ...δν αξιζει... και στ κοριτσακια,κανει κυτταριτιδα π δε φευγει ποτε,αν ειναι κατι π σας νοιαζει :Ρ
mathitisp
Δραστήριο μέλος
rarabylum
Νεοφερμένος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
δν πιστευω οτι καποιος τ ξεκινα λογω προβληματων και αγχους...αλλα σιγουρα ενας καπνιστης προσπαθει ν ξεχασει τ αγχος με τσιγαρο.. ο εθισμος προκαλει αγχος..η στερηση τ ειναι τ προβλημα.,κ αυτο π σε αγχωνει...
τ ενα τσιγαρο που θ κανεις για 'δοκιμη',για 'μαγκια','για τν παρεα', 99% θα σ κανει ,τν επομενη φορα π θα εχεις καποιο προβ,να το ζητησεις..
μην καπνιζετε παιδακια..ειναι απλα μια μλκ..θα σ χαλασει παααρα πολλα λεφτα,πολλες στιγμες,κ τν υγεια σ...δν αξιζει... και στ κοριτσακια,κανει κυτταριτιδα π δε φευγει ποτε,αν ειναι κατι π σας νοιαζει :Ρ
Όχι 99% πάντως , αλλά συμφωνώ!!
Effy18
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Αλλά όπως είπα, βίτσιο...
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eίναι κατάντια να βλέπεις μικρά παιδιά στην εφηβεία να επιδιώκουν τον..καρκίνο. Βέβαια, θα μου πείτε και ο καρκίνος είναι μια στάση ζωής! Ένα είδος βίτσιου και φετίχ στα τόσα άλλα που έχουμε...Δεν μας έφτανε η οργανική καρκινογόνα χημεία που έχουμε σε καθημερινή βάση, τσιγάρο θέλουμε. Καθήστε να φτάσει το πακέτο 20 € και μετά θα σας πω ποιοι θα καπνίζουν από νταλκά, βίτσιο...και άλλες μαλακίες. Αν είναι δυνατόν τα μικρά να έχουν νταλκά! Εμείς οι φοιτητές τι να πούμε, που για ένα μάθημα χάνουμε έτος ολόκληρο..
Αλλά όπως είπα, βίτσιο...
Κοιτα ουτε εγω δεν καπνιζω και ουτε εχω καπνισει ποτε,αλλα δεν μπορεις να πεις οτι το καπνισμα ειναι "βιτσιο" ουτε σταση ζωης,απλως μια συνηθεια/εξαρτηση καποιων ανθρωπων(η μαλλον πολλων ανθρωπων)
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
glaider
Νεοφερμένος
Για ποιο λόγο πρέπει να αρχίσει κάποιος το κάπνισμα??? Ποια επιχειρήματα θα μου προβάλατε για να με πείσετε να ξεκινήσω το κάπνισμα? (αν βρείτε κάποια )
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχω βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα μου και ούτε σκοπεύω να το κάνω για ευνόητους λόγους... Νιώθω τέλεια και δεν μου λείπει τίποτα ως μη Καπνίζων, οπότε δεν βλέπω και το λόγο να ξεκινήσω κάτι το οποίο θα μου χαλάσει την υγεία πρώτα απ'όλα και που θα αναγκαστώ να μπω στη (δύσκολη) διαδικασία να το κόψω στα 50 ή 60 μου χρόνια κατ εντολή γιατρού!! :Ρ Και εδώ που τα λέμε, ας απαντήσει κάποιος που καπνίζει...
Για ποιο λόγο πρέπει να αρχίσει κάποιος το κάπνισμα??? Ποια επιχειρήματα θα μου προβάλατε για να με πείσετε να ξεκινήσω το κάπνισμα? (αν βρείτε κάποια )
Γιατί είναι ωραίο. Απλά αυτό. Ξέρω ελάχιστα ισχυρό επιχείρημα.
Βέβαια πολλοί καπνίζουν χωρίς να λάβουν υπόψιν τους λογικά επιχειρήματα, απλά πάνε με τα νερά.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Είναι αρκετά ισχυρό κατά την γνώμη μου.Γιατί είναι ωραίο. Απλά αυτό. Ξέρω ελάχιστα ισχυρό επιχείρημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.