Crookshanks
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Γιατί δηλαδή έχουν κάποιοι τη νοοτροπία του "αν δεν καπνίσω, δε θα περάσω καλά"; Δε το καταλαβαίνω αυτό.
Guest 292010
Επισκέπτης
kambana
Δραστήριο μέλος
Κρουκ το 90% παγκοσμιως σιγουρα αποτελει την ακριβως αντιθετη ομαδα ανθρωπων οπου κατ'αρχην δεν καπνιζουνσε δημοσιους χωρους.Σε ολες σχεδον τις ευρωπαϊκες χωρες εχει εφαρμοστει ο νομος περι την απαγπορευση καπνισματος σε δημοσιους χωρους.
Στη Γερμανία που είχα πάει το καλοκαίρι και είχαμε πάει για φαγητό ένας θείος μου ήθελε να καπνίσει βγήκε έξω...Γενικά απ'ό,τι ξέρω βγαίνουν έξω και καπνίζουν οι καπνίζοντες...
Olympia92!!!!
Νεοφερμένος
εγω φετος πηγα να το αρχισω αλλα καταλαβα ποσο χαζο πραγμα ειναι....βρομαγα ακομα και στον εαυτο μου (και φυσικα και στο αγορι μου που μου εκανε παραπονα συνεχεια) ασε που ειχα και την ανησυχια να μην με πιασουν οι γονεις μου!!!οποτε το παρατησα αμεσως μολις καταλαβα πως ειχα αρχισει να το θελω πιο εντονα!εχω να βαλω τσιγαρο στο στομα μου 4 μηνες και δεν προκειται να κανω ξανα!ειναι πιο ωραια η ζωη οταν δεν εξαρτασαι απο κατι!!!!
giorgis_h
Νεοφερμένος
κι άλλα πράγματα είναι ευχαρίστηση, αλλά δεν τα κάνουμε δημοσίως!Eιναι για πολλους μια ευχαριστηση.Τι να κανουμε!
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
nasos21
Νεοφερμένος
arti
Νεοφερμένος
δεν καπνιζω και ουτε θελω να δοκιμασω γιατι φοβαμαι μην εθιστω....το τσιγαρο τωρα σημαινει ανευθυνοτητα και ελλειψη γερης προσωπικοτητας.οκ παλια ηταν μαγκια αλλα τωρα που ξερουμε τις επιπτωσεις που εχει στην υγεια μας ειναι βλακεια........ξερω αρκετα παιδια που καπνιζουν και προσπαθω να τους αποτρεψω,ασε που βρωμοκοπανε τσιγαριλα..........:thanks::thanks::thanks:Καπνίζετε???Τι γνωμη εχετε για το τσιγάρο...?Θα δοκιμάζαρε ποτε αν δεν καπνιζετε ήδη.....?Γενικότερα πείτε τη γνώμη σας γι αυτο τελοσπαντων................
MadMax S
Νεοφερμένος
Αν καπνίζω? Οχι...δεν καπνίζω αν και ο περίγυρός μου ειναι γεμάτος απο άτομα φανανατικά ή τουλάχιστον καπνιστές. Αν καπνίσω; Πάλι οχι... θα προτιμώ καποια άλλη θανατική καταδίκη που θα μου τη φέρει μόνος του ο χρόνος παρά να δοκιμάσω την αργή , επωδυνη και αντικοινωνική αυτοκτονία που ονομάζεται καρκίνος των πνευμόνων, ή ότι άλλο το κάπνισμα μπορει να επιφέρει..
Αν συμβουλέυω τους άλλους για το κάπνισμα; Ναι... μια φορα.... δεν θα κάτσω να σκάσω αν ο άλλος ή η άλλη δεν καταλαβαινει κάτι... κάτι με απτές αποδειξεις και με πολλά μα πολλά παραδειγματα ...
Κακό του κεφαλιού τους...
koka
Νεοφερμένος
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Άμα δείς και τα παιδιά στην περιοχή μας...άστα! Οι μισοί καπνίζουν και υπάρχουν ΑΚΟΜΑ παιδιά που καπνίζουν για μαγκιά!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
θελεις να πεις πως δεν εξαρτασαι απο τιποτα τωρα που εκοψες το τσιγαρο;εχω να βαλω τσιγαρο στο στομα μου 4 μηνες και δεν προκειται να κανω ξανα!ειναι πιο ωραια η ζωη οταν δεν εξαρτασαι απο κατι!!!!
Guest 292010
Επισκέπτης
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
liaki
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.