Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή να καπνίζει όσπου να πεθάνει!!Αυτό εννοείς!!....ΟΤΙ ξεκινα δεν πρεπει να σταματα αλλα να ΠΑΕΙ ωσ το τελοσ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον θα πεθάνω ευτυχεισμένος..........Δηλαδή να καπνίζει όσπου να πεθάνει!!Αυτό εννοείς!!....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
ΟΤΙ ξεκινα δεν πρεπει να σταματα αλλα να ΠΑΕΙ ωσ το τελοσ
Δεν είναι κανόνας αυτό το πράγμα.
Τι σημαίνει αυτό;
Να μην υπάρχει προσπάθεια για βελτίωση αν πρόκειται για κάτι αρνητικό;
Να αρχίσω εγώ τα ναρκωτικά αλλά αφού τα άρχισα ας τα αφήσω να με πεθάνουν και να μην ψάξω για λύση αν θέλω και μπορώ ας πούμε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
+Άπειρο!...Δεν είναι κανόνας αυτό το πράγμα.
Τι σημαίνει αυτό;
Να αρχίσω εγώ τα ναρκωτικά αλλά αφού τα άρχισα ας τα αφήσω να με πεθάνουν και να μην ψάξω για λύση αν θέλω και μπορώ ας πούμε.
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
:no1::no1::no1::no1:++++++++Δεν είναι κανόνας αυτό το πράγμα.
Τι σημαίνει αυτό;
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και βέβαια,αν αρχίσεις κάτι δεν πρέπει να το τελειώσεις,ας είναι και αρνητικό...Δεν είναι κανόνας αυτό το πράγμα.
Τι σημαίνει αυτό;
Είδες πουθενά το παράλογο;
Τς τς τς!
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
προσφερει οτι δεν προσφερει οτιδηποτε αλλο, δεν μπορεις να βρεις υποκαταστατο του ποτου, ετσι και δεν μπορεις και για το τσιγαρο, το καθε πραγμα εχει την χρηση τουΑναφερόμουν κυρίως στον περιορισμό, όχι στο κόψιμο, με τη λέξη φιλότιμος, παράλειψή μου.
Εγώ τις διαφορές που έχω δει τις έχω δει σε πολύ λίγα μέρη.
Τι ακριβώς προσφέρει που δε μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο χωρίς τις αρνητικές επιπτώσεις του;
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικά!!!και στο τέλος δεν θα ξέρεις τι να πρωτοκάνεις!!
Nαι...να αυτοκτονήσεις για την βλακεία που χεις στον εγκέφαλο ή να περιμένεις τον Χάρο να σου στείλει πρόσκληση ''γειά σας ήρθε η ώρα σας, παρακαλώ ακολουθήστε με.''
Panos Leo
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Ρε τι καταστροφολογια ειναι αυτη, χαλαροστε λιγο ρε,ολα αυτα που λενε ψαξτετα λιγο μην τα περνατε ετσι στους εγκεφαλους σας ακατεργαστα κανεις δεν επαθε καρκινο μονο απο τον παραγοντα του τσιγαρου ,καπνιζοντας σε φυσιολογικα ορια, και να μην καπνιζετε εχετε την εντυποσει πος ζητε υγιηνα... μην καθεστε και λετε βλακειες απλα δεν καπνιζουμε για τον λογο οτι δεν σου προσφερει καμια ευχαρηστηστη και ειναι απλα ενας εθισμος που δεν σου προσφερει τιποτα και αμα εισαι καπνιστης απλα κρεμεσε απο ενα πακετο τσιγαρα που αμα δεν τα εχεις οταν τα θελεις χαλας την διαθεση σου. Αλλα και καπνιστης σε φυσιολογικα ορια να εισαι δεν πεθενεις μην φοβαστε απλα ειπα πριν τον λογο για να μην καπνισετε....
Να σου κάνω μόνο μία ερώτηση:Σε τι χρησιμεύει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το τσιγάρο;
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρησιμεύει στις καπνοβιομηχανίες,στις εταιρείες που φτιάχνουν διάφορα προγράμματα για διακοπή του τσιγάρου,στην εφορία,στα περίπτερα κλπΦίλε,δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του τσιγαρου!
Πουθενά αλλού!:nono:
nPb
Επιφανές μέλος
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απ'όσο ξέρω,ναι...Ο νόμος περί τσιγαροαπαγόρευσης, απαγορεύει εκτός από το κάπνισμα τσιγάρου και τα άλλα είδη καπνιστού (ξύλινες πίπες, πούρα,...κτλ);
aiginhths
Νεοφερμένος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
+1!χαχα τι λεει ο αλλος?ψευδαισθηση ζουμε αμα δεν καπνιζουμε και νομιζουμε οτι κανουμε υγειινη ζωη?εγω ξερω οτι υγειινα.αθλουμαι 3 φορες την ημερα,δεν καπνιζω δεν πινω,τρωω σπανια απο φαστφουνταδικα(μονο σε σουβλατζηδικα) σταματησα την cocacola και πινω μονο νερο και αντε κανα αναψυκτικο.επομενως συνεχισε να καπνιζεις εσυ και ζησε την "ψευδαισθηση" οτι δεν θα εχεις μελλοντικο προβλημα.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
με την ιδια λογικη σε τι χρησιμευει το ποτο? ειναι ουσιες που σε χαλαρωνουνε απο το τσιγαρο το απλο εως και το παρανομο, το ιδιο και για το ποτο.Φίλε,δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του τσιγαρου!
ετσι οπως κατακρινετε το τσιγαρο, μπορουμε να κατακρινουμε οτιδηποτε, γιατι τρως απο τα Goodies, γιατι πινεις φραπε, γιατι πινεις ποτο, γιατι πινεις κοκα κολα, γιατι καθεσε στο PC, γιατι βλεπεις πολυ ωρα TV.
τα παντα σου προκαλουν κακο στον οργανισμο σου, ακομα και οταν αναπνεεις μεσα στην πολη παθενει κακο ο οργανισμος σου, δεν μπορεις να κληστεις σε εναν θαλαμο και ζησεις την ζωη σου.
εγω καπνιζω μερικα τσιγαρα την ημερα, αλλα ουτε καφε πινω, ουτε ποτα πινω πολλα, ουτε εξω τρωω και αλλα χιλια δυο.
ο καθενας χτυπαει μια ισωροποια, καποιοι το παρακανουνε καποιοι οχι, αλλα οταν λες δεν υπαρχει λογος υπαρξεις του τσιγαρου, τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξεις για τις μισες ουσιες του κοσμου φαγητα ποτα κλπ.
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι,μόνο που με το τσιγάρο κάνεις κακό στους άλλους που δεν καπνίζουν,αν καπνίζεις δίπλα σε άλλους...με την ιδια λογικη σε τι χρησιμευει το ποτο? ειναι ουσιες που σε χαλαρωνουνε απο το τσιγαρο το απλο εως και το παρανομο, το ιδιο και για το ποτο.
ετσι οπως κατακρινετε το τσιγαρο, μπορουμε να κατακρινουμε οτιδηποτε, γιατι τρως απο τα Goodies, γιατι πινεις φραπε, γιατι πινεις ποτο, γιατι πινεις κοκα κολα, γιατι καθεσε στο PC, γιατι βλεπεις πολυ ωρα TV.
τα παντα σου προκαλουν κακο στον οργανισμο σου, ακομα και οταν αναπνεεις μεσα στην πολη παθενει κακο ο οργανισμος σου, δεν μπορεις να κληστεις σε εναν θαλαμο και ζησεις την ζωη σου.
εγω καπνιζω μερικα τσιγαρα την ημερα, αλλα ουτε καφε πινω, ουτε ποτα πινω πολλα, ουτε εξω τρωω και αλλα χιλια δυο.
ο καθενας χτυπαει μια ισωροποια, καποιοι το παρακανουνε καποιοι οχι, αλλα οταν λες δεν υπαρχει λογος υπαρξεις του τσιγαρου, τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξεις για τις μισες ουσιες του κοσμου φαγητα ποτα κλπ.
Τα υπόλοιπα τα παθαίνεις μόνο εσύ(goodies,TV,βιντεοπαιχνίδια κλπ),δεν ενοχλείς κάποιον άλλο...
Και δεν σου είπε κανείς να κλειστείς σε έναν θάλαμο,αλλά δεν βρίσκω τίποτα το χαλαρωτικό σε ένα τσιγάρο...
Και στο κάτω κάτω,καλύτερα ένα πούρο που και που παρά αυτό το κωλοτσίγαρο...
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
με την ιδια λογικη σε τι χρησιμευει το ποτο? ειναι ουσιες που σε χαλαρωνουνε απο το τσιγαρο το απλο εως και το παρανομο, το ιδιο και για το ποτο.
οταν πινεις εσυ, δεν αναγκαζεις τους αλλους γυρω σου να πιουν.
by the way, μικρη ποσοτητα αλκοολ βοηθαει
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
αναλογα το μερος και τον ανθρωπο, και πλεον με τους νομους αυτο δεν θα ισχυει τοσο πολυ.Ναι,μόνο που με το τσιγάρο κάνεις κακό στους άλλους που δεν καπνίζουν,αν καπνίζεις δίπλα σε άλλους...
Τα υπόλοιπα τα παθαίνεις μόνο εσύ(goodies,TV,βιντεοπαιχνίδια κλπ),δεν ενοχλείς κάποιον άλλο...
Και δεν σου είπε κανείς να κλειστείς σε έναν θάλαμο,αλλά δεν βρίσκω τίποτα το χαλαρωτικό σε ένα τσιγάρο...
Και στο κάτω κάτω,καλύτερα ένα πούρο που και που παρά αυτό το κωλοτσίγαρο...
ουτε εγω πλεον βρισκω κατι χαλαρωτικο σε ενα απλο τσιγαρο, προτιμω το ναργιλε η το μαυρο αλλα συμβιβαζομαι και με τα απλα
aiginhths
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.