taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά όχι από μαγκιά ή ότι άλλο...
Πέρασα μια δύσκολη φάση με άγχος στεναχώριες...έφτασα να χάνω τα μαλλιά μου...Έχασα τον εαυτό μου,έκανα να χαμογελάσω 2 μήνες(και ακόμα το παλεύω) και το τσιγάρο μου φάνηκε μια "λύση"...
Βλακεία μου,το ξέρω,αλλά δεν είμαι και πολύ καλά και θέλω κάπου να ξεσπάσω...
Λέω κάθε μέρα να το κόψω αλλά θες δεν μπορώ;θες δεν θέλω;θες δεν με νοιάζει;...δεν το κόβω...
αυτά...
δεν μου λέει κανείς τίποτα γιατί δεν το ξέρουν...
μόνο η κολλητή μου το ξέρει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως όταν ο άνθρωπος αρχίζει το κάπνισμα αλλάζει. Και παρέες, και συνήθειες.
Όχι ρε τι λες τώρα. Εγώ πάντως κανέναν δεν ξέρω που να το έκανε αυτό.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον άρχισε να καπνίζει επειδή άλλαξε, δεν άλλαξε επειδή άρχισε να καπνίζει.
Ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα.
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
και οσο πιο μικροι το αρχισετε τοσο το χειροτερο
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις προάλλες με ρώταγε: "έχεις τον καρκίνο?"
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
kalamatianh
Νεοφερμένος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Κάνανε λέει και καπνιστικό κόμμα με το όνομα ΚΟΤΕΣ.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Διάβασα ότι κάποιοι καπνιστές διαλέγουν κυρίως τα πακέτα που γράφουν ότι το κάπνισμα κάνει κακό στους γύρω τους και όχι στους ίδιους... Και εγωισμός, και αναισθησία, και στρουθοκαμηλισμός...
Και εγω το διαβασα αυτο στο ΒΗΜΑgazino.
Eπισης διαβασα μια συνεντευξη ενος πανω στο θεμα που με εξοργισε.
-----------------------------------------
Μα ούτε κι εγώ, απλώς σε ένα περιοδικό σήμερα είχε έναν έμπορο τσιγάρων, λέει, και το έλεγε αυτό.
Κάνανε λέει και καπνιστικό κόμμα με το όνομα ΚΟΤΕΣ.
Για αυτον λεω και εγω!
Ειδες τι ειπε οτι θα εκανε αν ηταν πρωθυπουργος; Θα καταργουσε το στρατο...Τι να πεις τωρα;
Αλλα αφου ολοκληρος γιατρος(σελ.43) καπνιζει πριν μπει στο χειρουργειο, αφου βγει και πριν απο οτι κανει, πως να τον εμπιστευτεις; Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν εχει συνεχως το μυαλο τους στο τσιγαρο και οχι στον ασθενη;
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Ναι, στο ΒΗΜΑgazino. Πάντως, σε αυτό με το στρατό έχει κάποιο point, αλλά στις παρούσες συνθήκες, δε θα μπορούσε να το κάνει. Θα μπορούσε όμως τα βήματα προς την αποστρατιωτικοποίηση να μπουν ψηλότερα στην πολιτική ατζέντα. Αλλά αυτό που με ενόχλησε περισσότερο από αυτά που είπε ο συγκεκριμένος οπαδός των ΚΟΤΕΣ είναι η δυσαρέσκειά του απέναντι στο γεγονός ότι στη Βουλή απαγορεύεται να καπνίζουν. Δεν κατάλαβα κύριε; Τί θέλατε; Να καπνίζετε στη Βουλή; Κάνετε λόγο για καταπάτηση των ελευθεριών σας και καταστρατήγηση της δημοκρατίας με την απαγόρευση του καπνίσματος; Με ποια λογική πρέπει να τρώνε οι υπόλοιποι βουλευτές το δικό σας το βρωμοκαπνό -που από την άλλη τους αξίζει, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, εξάλλου, να μη τους βάζουμε και όλους στον ίδιο σάκο-; Κι αν με διαβάζετε αυτήν εδώ τη στιγμή, δε θέλω να νομίζετε πως σας αντιπαθώ ως άνθρωπο από τον οξύ μου τόνο και μόνο. Μπορεί ως άνθρωπος να είστε προοδευτικός. Αλλά η πρόοδος πρέπει αν σταματά όταν πάει να γίνει ασυδοσία. Δε γίνεται, επειδή εσείς θέλετε να έχετε την ελευθερία να καπνίζετε, να καταταστρατηγείτε την ελευθερία των άλλων να αναπνέουν καθαρό αέρα και να μην έχουν καθόλου επιπλοκές στην υγεία τους εξαιτίας της ανόσιας πρακτικής του καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους. Κάτι είπατε για το ότι κάμποσες χιλιάδες ψηφοφόροι ψήφισαν φέτος το κόμμα των Ελλήνων κυνηγών. Αυτοί σκοτώνουν, είπατε, υπονοώντας ότι εσείς δε σκοτώνετε. Ε, λοιπόν, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, και αυτή τη στιγμή, όσοι φουμάρουν τον καπνό τους στους άλλους γίνονται, εμμέσως, φονιάδες.
΄
Α, καλά, σιγά μη μας διαβάζει αυτός...
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, κοίτα, ο γιατρός μια χαρά μπορεί να καπνίζει, αρκεί να κάνει σωστά τη δουλειά του και με τον καπνό του τσιγάρου να μην ενοχλεί ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο. Και πολλές φορές οι καπνιστές έχουν την εντύπωση ότι οι γύρω τους δεν ενοχλούνται (σε αυτό φταίνει και οι ίδιοι οι γύρω τους πολλές φορές, καθότι για λόγους ευγένειας λένε ψέματα ότι δεν ενοχλούνται), ενώ στην πραγματικότητα και η παραμικρή υποψία καπνού αρκεί για να σου χαλάσει τη διάθεση.
Ναι, στο ΒΗΜΑgazino. Πάντως, σε αυτό με το στρατό έχει κάποιο point, αλλά στις παρούσες συνθήκες, δε θα μπορούσε να το κάνει. Θα μπορούσε όμως τα βήματα προς την αποστρατιωτικοποίηση να μπουν ψηλότερα στην πολιτική ατζέντα. Αλλά αυτό που με ενόχλησε περισσότερο από αυτά που είπε ο συγκεκριμένος οπαδός των ΚΟΤΕΣ είναι η δυσαρέσκειά του απέναντι στο γεγονός ότι στη Βουλή απαγορεύεται να καπνίζουν. Δεν κατάλαβα κύριε; Τί θέλατε; Να καπνίζετε στη Βουλή; Κάνετε λόγο για καταπάτηση των ελευθεριών σας και καταστρατήγηση της δημοκρατίας με την απαγόρευση του καπνίσματος; Με ποια λογική πρέπει να τρώνε οι υπόλοιποι βουλευτές το δικό σας το βρωμοκαπνό -που από την άλλη τους αξίζει, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, εξάλλου, να μη τους βάζουμε και όλους στον ίδιο σάκο-; Κι αν με διαβάζετε αυτήν εδώ τη στιγμή, δε θέλω να νομίζετε πως σας αντιπαθώ ως άνθρωπο από τον οξύ μου τόνο και μόνο. Μπορεί ως άνθρωπος να είστε προοδευτικός. Αλλά η πρόοδος πρέπει αν σταματά όταν πάει να γίνει ασυδοσία. Δε γίνεται, επειδή εσείς θέλετε να έχετε την ελευθερία να καπνίζετε, να καταταστρατηγείτε την ελευθερία των άλλων να αναπνέουν καθαρό αέρα και να μην έχουν καθόλου επιπλοκές στην υγεία τους εξαιτίας της ανόσιας πρακτικής του καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους. Κάτι είπατε για το ότι κάμποσες χιλιάδες ψηφοφόροι ψήφισαν φέτος το κόμμα των Ελλήνων κυνηγών. Αυτοί σκοτώνουν, είπατε, υπονοώντας ότι εσείς δε σκοτώνετε. Ε, λοιπόν, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, και αυτή τη στιγμή, όσοι φουμάρουν τον καπνό τους στους άλλους γίνονται, εμμέσως, φονιάδες.
΄
Α, καλά, σιγά μη μας διαβάζει αυτός...
Αυτο κι αν ηταν! Ε βεβαια μην καταπιεστει ο Κ.Λουβρος.
Επισης λεει πως στα γραφεια του κομματος του θα καπνιζουν ολοι και ενω δεν θελει να αποκλεισει κανεναν, το κανει! Που ειναι ο σεβασμος;
Και μετα αυτα τα ατομα ζητανε και ψηφους...
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.