Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Καταλαβαίνετε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Reporting Live from GreeceΧτες έφαγα ένα σωρό καπνό στη μάπα, είχα βγει και όσοι ήταν έξω ήταν κυρίως απο ηλικίες 15-18.
Καταλαβαίνετε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Reporting Live from Greece
Χαχαχαχα έχει παραγίνει
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Αν δοκιμάσεις μερικές ακόμα φορές, για να ...καταλάβεις τι παίζει και να ...βεβαιωθείς το πόσο ...χάλια είναι, πολύ σύντομα σε βλέπω...Εγώ τι να πω,έχω δοκιμάσει γύρω στις 5 φορές (τις 2 με φίλους τις υπόλοιπες μόνη) και δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους ευχαρίστηση μπορεί να προσφέρει. Προσωπικά μου φέρνει πονοκέφαλο και μια περιέργη αίσθηση σε λαιμό και μύτη.Πραγματικά έχω δοκιμάσει τόσες φορές μόνο και μόνο για να καταλάβω τι παίζει
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δοκιμάσεις μερικές ακόμα φορές, για να ...καταλάβεις τι παίζει και να ...βεβαιωθείς το πόσο ...χάλια είναι, πολύ σύντομα σε βλέπω...
Μπα μετά από την τελευταία φορά που μου έκατσε πολύ άσχημα δε νομίζω να ξαναβάλω τσιγάρο στο στόμα μου
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Σόρρυ δηλαδή αν εγώ έχω άσθμα και με ενοχλεί τι φάση θα φάω τον καπνό στη μάπα για να μη παρεξηγηθεί ο άλλος; Ρε ουστ!βασικα αν καπνιστης σας ρωταει: σε ενοχλει ο καπνος; καλυτερα να πειτε οχι ρε σιγα παρα ναι με ενοχλει
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μήπως θες να του πάρουμε και πίπα;βασικα αν καπνιστης σας ρωταει: σε ενοχλει ο καπνος; καλυτερα να πειτε οχι ρε σιγα παρα ναι με ενοχλει
Κατερίνα*22
Νεοφερμένος
Οσο για το θέμα του καπνού δεν τιθεται ζητημα, αφού μπορείς να του το πεις στην πλάκα να μην τον φυσαει επάνω σου
Dias
Επιφανές μέλος
Όχι τόσο στην Ελλάδα, αλλά σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, το φύσημα του καπνού στο πρόσωπο του άλλου (και κυρίως από θηλυκό προς αρσενικό) αποτελεί σαφέστατο σινιάλο ερωτικής πρό(σ)κλησης.για το θέμα του καπνού δεν τιθεται ζητημα, αφού μπορείς να του το πεις στην πλάκα να μην τον φυσαει επάνω σου
Paris7777
Νεοφερμένος
Όχι τόσο στην Ελλάδα, αλλά σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, το φύσημα του καπνού στο πρόσωπο του άλλου (και κυρίως από θηλυκό προς αρσενικό) αποτελεί σαφέστατο σινιάλο ερωτικής πρό(σ)κλησης.
Ευρωπαικά ήθη,όχι αστεία.Μια τέτοια ευρώπη οραματιζόμαστε
Κατερίνα*22
Νεοφερμένος
Χαχαχ πραγματικάΕυρωπαικά ήθη,όχι αστεία.Μια τέτοια ευρώπη οραματιζόμαστε
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Προσωπικά θεωρώ τελείως αντιερωτικό να καπνίζει μια γυναίκα ακόμη και αν θέλει να μοιάσει στο x μοντέλο που καπνίζει με στυλ σε διαφήμιση ποτού ή pretty σερβιέτας. Η εικόνα του καπνίσματος, μου χαλάει όλη τη θηλυκότητα που εκπέμπει μια (ωραία) γυναίκα.
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.