PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι μόνο που οσμίζομαι τον απεχθή και ειδεχθή καπνό που βγαίνει από τα καπνισμένα πνευμόνια και από την άκρη του τσιγάρου, μου φτάνει. Δεν είμαι αντικαπνιστής με την έννοια ότι θέλω να απαγορευθούν τα τσιγάρα εντελώς, αλλά με την έννοια ότι δε θέλω να βλέπω καθόλου τσιγάρα μπροστά μου (και κατά το 99% των περιπτώσεων, όταν τα βλέπω, τα μυρίζομαι κιόλας...).
Ε καλά για ότι αφορά εσένα και τη μύτη σου, δε μου πέφτει λόγος.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
-----------------------------------------
Ε καλά για ότι αφορά εσένα και τη μύτη σου, δε μου πέφτει λόγος.
Α.
chris_90
Διάσημο μέλος
Και σβηστα, οχι αναμμενα; Τετοια μυτη δεν εχω ουτε εγω.Kαι μόνο που οσμίζομαι τον απεχθή και ειδεχθή καπνό που βγαίνει από τα καπνισμένα πνευμόνια και από την άκρη του τσιγάρου, μου φτάνει. Δεν είμαι αντικαπνιστής με την έννοια ότι θέλω να απαγορευθούν τα τσιγάρα εντελώς, αλλά με την έννοια ότι δε θέλω να βλέπω καθόλου τσιγάρα μπροστά μου (και κατά το 99% των περιπτώσεων, όταν τα βλέπω, τα μυρίζομαι κιόλας...).
Crookshanks
Διάσημο μέλος
A propos
Διάσημο μέλος
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως, το να λέει κάποιος ότι είναι αντικαπνιστής χωρίς να έχει δοκιμάσει (και δεν εννοώ μία τζούρα, ούτε ένα τσιγάρο), το θεωρώ χαζομάρα.
(δεν πάει στον gaspar, γενικά)
Ναι και ναρκωτικά αν δεν πάρεις δεν μπορείς να είσαι ενάντια.
Ούτε αν δεν σκοτώσεις άνθρωπο μπορείς να λες ότι κατακρίνεις τις δολοφονίες.
Η απαγόρευση του τσιγάρου είναι κόλπο των κυβερνήσεων για να γλιτώνουν τα έξοδα από την ιατρική περίθαλψη.
Μπορείς να χτυπίσεις και εσύ το κράτος κάνε ένα μπάφο.
madster95
Νεοφερμένος
Και εχωντας και γνωση των επιπτωσεων(μανα πνευμονολογο)συνεχιζω να ειμαι κατα του καπνισματος!
P.S.
να δω τι θα κανετε απο 1 ιουλιου εσεις οι καπνιστες....μπουαχαχα:xixi:
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
JimCoun
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλλον άρχισε να καπνίζει επειδή άλλαξε, δεν άλλαξε επειδή άρχισε να καπνίζει.
Δεν συμφωνώ. Και με την κολλητή μου το ίδιο έγινε.
Έπιασε νέες φιλίες και δεν ερχόταν μαζί μας στο διάλειμμα αλλά πήγαινε στο "καπνιστήριο" (ένας διάδρομος πίσω απο το σχολείο), έβγαινε με τις νέες τις παρέες αντί για μας και γενικά είχε αλλάξει πολλά.
Το γκόμενό της τον βρήκε σε μια έξοδο με τους νέους της φίλους. Μας παράτησε τελείως μιας και έβγαινε τη μία με το γκόμενο, την άλλη με "τους άλλους της φίλους".
Τελικά άρχισε και να παραπονιέται λέγοντας πως δεν της δίνουμε σημασία, για αυτό και βρήκε άλλη παρέα. Δεν ήταν έτσι. Απλά δε την καλύπταμε πια σαν φίλοι υποθέτω.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Έπιασε νέες φιλίες και δεν ερχόταν μαζί μας στο διάλειμμα αλλά πήγαινε στο "καπνιστήριο" (ένας διάδρομος πίσω απο το σχολείο), έβγαινε με τις νέες τις παρέες αντί για μας και γενικά είχε αλλάξει πολλά.
Το γκόμενό της τον βρήκε σε μια έξοδο με τους νέους της φίλους. Μας παράτησε τελείως μιας και έβγαινε τη μία με το γκόμενο, την άλλη με "τους άλλους της φίλους".
Τελικά άρχισε και να παραπονιέται λέγοντας πως δεν της δίνουμε σημασία, για αυτό και βρήκε άλλη παρέα. Δεν ήταν έτσι. Απλά δε την καλύπταμε πια σαν φίλοι υποθέτω.
η κολλητη σου δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι.
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσωτερικα, συμβαινει πρωτα αυτο που λεει ο Anarki...
Οι εξωτερικες συνεπειες μετα ειναι αυτες...
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
η κολλητη σου δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι.
Πάντως όταν ο άνθρωπος αρχίζει το κάπνισμα αλλάζει. Και παρέες, και συνήθειες.
Anarki
Διάσημο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Πάντως όταν ο άνθρωπος αρχίζει το κάπνισμα αλλάζει. Και παρέες, και συνήθειες.
εχω πολλους φιλους που δεν αλλαξαν παρεες.
ετσι και αλλιως, αυτο ειναι χαρακτηριστικο του ανθρωπου και οχι του καπνισματος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα ανάποδα πάει, δεν μπορεί το τσιγάρο να σε αλλάξει σαν άνθρωπο. Ίσως αν το ξεκινήσεις ξαφνικά να γίνεις αποδεκτός σε άλλου είδους παρέες, οκ, αλλά δεν νομίζω να είναι ο κανόνας αυτός.
εχω πολλους φιλους που δεν αλλαξαν παρεες.
ετσι και αλλιως, αυτο ειναι χαρακτηριστικο του ανθρωπου και οχι του καπνισματος
Τότε η κοπελιά έψαχνε δικαιολογία για να μας χέσει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.