Guest 875331
Επισκέπτης
Είναι καθαρά θέμα θέλησης. Οσοι την έχουν πάνε μπροστά..Με τέτοια διάθεση στάνταρ δεν το κόβουν. Εδώ πέρα άνθρωποι καταφέρνουν να κόψουν "χειρότερα" πράγματα όπως ηρωίνη κτλ κτλ.
@Δίας
α τι μου θυμησες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Αν είσαι πραγματικά καπνιστής δεν το κόβεις ή το κόβεις για ένα διάστημα (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις). Ξέρω περίπτωση ατόμου που το είχε κόψει 25 χρόνια και το ξαναρχίσε και καπνίζε πολύ περισσότερο σε σημείο που τελικά πέθανε από αυτό εδιτ: το τσιγάρο μπορεί να μην εθιζει όπως τα ναρκωτικά αλλά σκέψου είναι νόμιμο οπότε δεν αντιμετωπίζεται ως τόσο επικίνδυνοΜε τέτοια διάθεση στάνταρ δεν το κόβουν. Εδώ πέρα άνθρωποι καταφέρνουν να κόψουν "χειρότερα" πράγματα όπως ηρωίνη κτλ κτλ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Βασικά αυτό φοβόμαστε αλλά αν δεν το πάθεις πρώτα δεν το κόβεις (μερικοί και που να το παθαίνουν δεν το κόβουν). Ναι γενικά είναι να μην το αρχίσεις δεν κόβεται εκτός και αν δεν σ αρέσει και δεν έχεις εθιστεί κτλ
Αν το πάθεις δεν έχει νόημα να το κόβεις γιατί το κακό έχει γίνει
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
μα ακριβώς για το τελικό αποτέλεσμα γράφεται το υστερόγραφοΝαι δία έχεις δίκαιο όλα είναι πιθανά σε αυτήν τη ζωή. Αλλά υπάρχουν άτομα που έχουν λόγο να "ανακοινώνουν πομπώδεις αποφάσεις". Θεωρούμαι ας πούμε χαζή αν λέω ότι δεν πρόκειται να καπνίσω ούτε να δοκιμάσω γιατί δεν παίζει να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου και να παραβλέψω ότι έχω άσθμα;
υγ. Φτάνει με αυτό "περιμένω αρνητικές" κουράστηκα να το βλέπω.
Βαγγέληςς
Νεοφερμένος
Επεξήγηση: Τα μηνύματα 3047 - 3061 προήλθαν απο νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
cha0s
Περιβόητο μέλος
2ον) Στον παιδίατρο; Είσαι 13 χρονών δηλαδή; Και όταν λες «κάποτε», άρα πριν τα 13 σου... Τι ηλικία κάπνιζες; Στα 10;;;;;;
fockos
Επιφανές μέλος
Αν είναι να αρχίσεις το κάπνισμα καλό είναι να το αρχίσεις μετά τα 18Την αλλη εβδομαδα θα παω στον παιδιατρο. Μπορει να καταλαβει απο το στηθοσκοπιο οτι καπνιζα καποτε?
Gate4
Επιφανές μέλος
Από πόσο χρονών καπνίζεις ρε συ;Την αλλη εβδομαδα θα παω στον παιδιατρο. Μπορει να καταλαβει απο το στηθοσκοπιο οτι καπνιζα καποτε?
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
απο 5Από πόσο χρονών καπνίζεις ρε συ;
τρολλαρει ρε..σιγα μην καπνιζε .. καποτε...!!
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Η μόνη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάπνιζε πχ α γυμνασίου αλλιώς πως;απο 5
τρολλαρει ρε..σιγα μην καπνιζε .. καποτε...!!
Νταξυ κουλό όπως και να χει
cha0s
Περιβόητο μέλος
Η μόνη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάπνιζε πχ α γυμνασίου αλλιώς πως;
Μπα, ξέρω πολλά παιδιά απο 5η-6η δημοτικού ξεκίνησαν το κάπνισμα
Βαγγέληςς
Νεοφερμένος
anwnymos
Δραστήριο μέλος
Η μόνη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάπνιζε πχ α γυμνασίου αλλιώς πως;
γιατι ρε εγω ξερω κ παιδια που καπνιζαν απο το δημοτικο
Gate4
Επιφανές μέλος
Μπα, ξέρω πολλά παιδιά απο 5η-6η δημοτικού ξεκίνησαν το κάπνισμα
Οκ εγώ το βρίσκω κουλόγιατι ρε εγω ξερω κ παιδια που καπνιζαν απο το δημοτικο
Βαγγέληςς
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Γενικά πρέπει να καπνίζει αρκετό καιρό κάποιος για να το καταλάβει ο γιατρός. Έτσι έχω ακούσει τουλάχιστονΑρα δεν θα το καταλαβει .
cha0s
Περιβόητο μέλος
Αρα δεν θα το καταλαβει .
Μόνο αν πας σε οδοντίατρο θα το καταλάβει, που θα δει τις χρωστικές στα δόντια σου. Ο παιδίατρος δε μπορεί να το καταλάβει.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαγγέληςς
Νεοφερμένος
Μόνο αν πας σε οδοντίατρο θα το καταλάβει, που θα δει τις χρωστικές στα δόντια σου. Ο παιδίατρος δε μπορεί να το καταλάβει.
O οδοντιατρος δεν ξερω αμα το καταλαβε αλλα δεν ειπε τιποτα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.