Itach1
Διάσημο μέλος
Εκτός κι αν είναι ωραίο νιμου, τότε κάνεις τόπο στην οργή και το ανέχεσαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
στο 1ο συμφωνώ απόλυταΚορίτσι να καπνίζει
στο 2ο...όχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσι να καπνίζει
εχω να φαω αρνητικες αλλααα...
"Chandler: Oh, my God. You smoked.
Rachel: I did not.
Chandler: Yes you did. You look happy and sick-- you smoked!
Rachel: All right, fine, but I had to. I had to do it for my career.
Chandler: I wish I had to smoke for my career."
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
τι θέλεις να πεις με αυτό?
οτι ειναι γελοιο να το διακρινεις σε κοριτσια και αγορια λες και ειμαστε στο νηπιαγωγειο
οι καπνιστες καπνιζουν για περιπου τους ιδιους λογους στην πλειοψηφια και δεν βασιζονται στο φυλο
και οι συνεπειες ειναι ιδιες, αν εισαι πραγματικα αντικαπνιστης οσο το απεχθανεσαι στην γυναικα αλλο τοσο θα το απεχθανεσαι και στον αντρα
μην κολλατε σε αυτο
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ναι αλλά ερωτικά θα κοιτάξουμε τις γυναίκες και όχι τους άντρεςοτι ειναι γελοιο να το διακρινεις σε κοριτσια και αγορια λες και ειμαστε στο νηπιαγωγειο
οι καπνιστες καπνιζουν για περιπου τους ιδιους λογους στην πλειοψηφια και δεν βασιζονται στο φυλο
και οι συνεπειες ειναι ιδιες, αν εισαι πραγματικα αντικαπνιστης οσο το απεχθανεσαι στην γυναικα αλλο τοσο θα το απεχθανεσαι και στον αντρα
μην κολλατε σε αυτο
αυτό εννοούσε και ο zougraf...δεν με πειράζει αν καπνίζει ο κολλητός μου, είναι διαφορετικό το αν θα καπνίζει η κοπέλα μου όμως(η κολλητή μου πχ καπνίζει όπως και άλλες φίλες που κάνουμε καλή παρέα)
και φυσικά μιλάμε για προσωπικό θέμα
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
ναι αλλά ερωτικά θα κοιτάξουμε τις γυναίκες και όχι τους άντρες
αυτό εννοούσε και ο zougraf...δεν με πειράζει αν καπνίζει ο κολλητός μου, είναι διαφορετικό το αν θα καπνίζει η κοπέλα μου όμως(η κολλητή μου πχ καπνίζει όπως και άλλες φίλες που κάνουμε καλή παρέα)
και φυσικά μιλάμε για προσωπικό θέμα
οκκ ετσι νταξει ειναι προσωπικη προτιμηση, ισχυει και στα 2 φυλα
εγω λεω γενικα σαν αντιμετωπιση- οχι μονο σε αυτο το θεμα-δεν ειναι χειροτερο να καπνιζει οι γυναικα απο τον ανδρα
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Το έζησα φέτος.ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΥ!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Το έζησα φέτος.
και εγω
αλλα νταξει δεν ηταν ιδιαιτερα τραγικη εμπειρια
wicked member
Νεοφερμένος
λόγω ανατροφής και οικογενειακού περιβάλλοντος είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ...ΕΧΑΣΑ 2 ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Και για να ηλεκτρισω μυθικα την ατμοσφαιρα,τα πουρα Cohiba -λεγεται οτι- εχουν εμπνευστει απο τον Che Guevara για τον Fidel Castro
Ο Che κάπνιζε το Montecristo Νο. 4.
Πολλές κοπέλες για ποιο λόγο καπνίζουν; Ποτέ δεν το κατάλαβα..εκτός ότι η εικόνα είναι τελείως αντισέξυ.
Κορίτσι να καπνίζει
Το 'χετε παραχέσει με τον σεξισμό.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Κουράζεις.Το 'χετε παραχέσει με τον σεξισμό.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Κουράζεις.
Προφανώς,ο αντισεξισμός (και κατ'επέκταση η ανθρώπινη αξιοπρέπεια),είναι κάτι το κουραστικό.Οκ.
Guest 892943
Επισκέπτης
Δεν είπαμε ότι δεν θα αποκατασταθείτε. Είπαμε αν μας αρέσει ή όχι.Και το να βριζει σαν νταλικερης μια γυναικα το οριζουν μερικοι αντιαισθητικο,μα δεν ειδα να μενουν στο ραφι .
Itach1
Διάσημο μέλος
Προφανώς έχεις μια τάση να τα γενικεύεις όλα για να καταλήξεις στο συμπέρασμα που θες να γράψεις.Προφανώς,ο αντισεξισμός (και κατ'επέκταση η ανθρώπινη αξιοπρέπεια),είναι κάτι το κουραστικό.Οκ.
Δεν το χω κρύψει ότι είμαι σεξιστής σε μερικά θέματα και δεν γίνεται να τα βλέπουμε όλοι το ίδιο.
Έχω πρόβλημα αν η κοπέλα μου καπνίζει δεν θα της επιβάλλω όμως να το κόψει.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
σεξισμός το να θεωρείς πως είναι εντελώς απωθητικό να καπνίζει μια γυναίκα?Το 'χετε παραχέσει με τον σεξισμό.
ούτε καν
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Προφανώς έχεις μια τάση να τα γενικεύεις όλα για να καταλήξεις στο συμπέρασμα που θες να γράψεις.
Δεν το χω κρύψει ότι είμαι σεξιστής σε μερικά θέματα και δεν γίνεται να τα βλέπουμε όλοι το ίδιο.
Έχω πρόβλημα αν η κοπέλα μου καπνίζει δεν θα της επιβάλλω όμως να το κόψει.
Είπα πουθενά ότι αρνείσαι τον σεξισμό σου?Δεν καταλαβαίνω τι μου το λες.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
ανατολή
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.