PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a9hna
Νεοφερμένος
Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει αρκεί να μην προκαλεί τον άλλο και να τον σέβεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργια.Τ.
Νεοφερμένος
γεωργια.Τ.
Νεοφερμένος
δεν καπνιζω και ουτε προκειται...δεν εχω κανενα λογο να το κανω...και αν το δεις και τελειως ψυχρα, ειναι τζαμπα λεφτα!
το οτι ειναι τσαμπα λεφτα αυτο ειναι σιγουροοοο!!!!!!!!!!!!
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η κολλητή μου τώρα πέρνει πακέτο αλλά εγώ το σιχάθηκα δεν μου αρέσει η γεύση ίσως βέβαια φταίει το οτι πέρνει τα μουράτι που είναιπολύ βαριά..τα νταβιντοφ τα κάνω πιο άνετα...
Το καλοκαίρι λέει οτι θα το κόψει εγώ είδη το σταμάτησα...
γεωργια.Τ.
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Η κολλητή μου ήταν κατά του καπνίσματος φανατικά μου έλεγε εγώ δεν πρόκειτε ποτέ να καπνίσω...ώσπου μια μέρα ζήτησε από τον αδερφό της και της έδωσε...εγώ πάντα ήθελα να το δοκιμάσω και μετά από το σινεμά πήραμε ένα πακέτο και δοκιμάσαμε...ήταν αηδία αλλά μετά από λίγο το συνηθίσαμε. Κάναμε από τράκες στο σχολείο και όλα καλά όλο τον χρόνο...στην αρχή λένε οτι έτσι ξεκινας...με τράκες
Η κολλητή μου τώρα πέρνει πακέτο αλλά εγώ το σιχάθηκα δεν μου αρέσει η γεύση ίσως βέβαια φταίει το οτι πέρνει τα μουράτι που είναιπολύ βαριά..τα νταβιντοφ τα κάνω πιο άνετα...
Το καλοκαίρι λέει οτι θα το κόψει εγώ είδη το σταμάτησα...
ναι ετσι αρχιζεισ και βσκ σε κανεναν δν αρεσει στην αρχη απλα το κανουν και το ξανακανουν μεχρι να γινει συνηθεια................................τα μουρατι ειναι τα καλυτεραααααααααααααα:no1:
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
:sμη γελας οι κακες παρεες οπως λενε και οι γονεις
ναι ετσι αρχιζεισ και βσκ σε κανεναν δν αρεσει στην αρχη απλα το κανουν και το ξανακανουν μεχρι να γινει συνηθεια................................τα μουρατι ειναι τα καλυτεραααααααααααααα:no1:
Το ξέρω απλά η γεύση του τώρα δεν μου κάνει αίσθηση...τα νταβιντοφ για μένα είναι καλύτερα....
στην αρχή δεν ξέραμε ούτε να το κατεβάζουμε...
γεωργια.Τ.
Νεοφερμένος
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι εχει γελιο αυτο.......εγω να δεις στην αρχη τη βήξιμο ειχααααα...................αλλα να το παραδεχτω μου αρεσει να καπνιζω και δν θελω να το κοψω και δν το αρχισα οπωσ λενε μερικοι για να ξεσκασω αλλα για την πλακα................
:no1::no1:
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
και δεν ντρεπεσαι να το λες ?
Όχι ρε
Παρεπιπτόντως κι εγώ ήμουν φανατικότατος αντικαπνιστής, αλλά μια φορά δοκίμασα ένα από το διακοσμητικό πακέτο που είχα παρει
Τελικά το άρχισα κανονικά
(Πριν λίγους μήνες έκανα συλλογή από τσιγάρα, προφυλακτικά, ποτά και άλλα τέτοια ωραία)
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
γεωργια.Τ.
Νεοφερμένος
Όχι ρε
Παρεπιπτόντως κι εγώ ήμουν φανατικότατος αντικαπνιστής, αλλά μια φορά δοκίμασα ένα από το διακοσμητικό πακέτο που είχα παρει
Τελικά το άρχισα κανονικά
(Πριν λίγους μήνες έκανα συλλογή από τσιγάρα, προφυλακτικά, ποτά και άλλα τέτοια ωραία)
τα προφιλακτικα καλο θα ηταν να τα χρισιμοποιεισ εκτοσ και αν τα κανεισ σιλογι τα χρησιμοποιημενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω έλεγα πως ειναι η μεγαλυτερη μαλακια και πωσ μπορουν και απο τα γνωστα που λενε οι αντικαπνιστές μεχρι που δοκίμασα και κολλησα
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
τα προφιλακτικα καλο θα ηταν να τα χρισιμοποιεισ εκτοσ και αν τα κανεισ σιλογι τα χρησιμοποιημενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω έλεγα πως ειναι η μεγαλυτερη μαλακια και πωσ μπορουν και απο τα γνωστα που λενε οι αντικαπνιστές μεχρι που δοκίμασα και κολλησα
Τωρα εμενα γιατι μου κανεις για ατομο που παρασυρεται ευκολα και αδυναμο;
γεωργια.Τ.
Νεοφερμένος
tati6
Νεοφερμένος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Αν και πολλοί το θεωρούσαν μαγκιά στο σχολείο, εγώ όσους πήγαιναν στην γωνία του πραυλίου να καπνίσουν στα διαλήματα, τους θεωρούσα πάντα μαλάκες.
(για το γυμνάσιο μιλάω φυσικά).
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
(δεν πάει στον gaspar, γενικά)
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
αντικαπνιστης δεν ειμαι...απλα δεν εχει τυχει να δοκιμασω ουτε και εχω περιεργεια.....
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έγινα καπνιστής :who:
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως, το να λέει κάποιος ότι είναι αντικαπνιστής χωρίς να έχει δοκιμάσει (και δεν εννοώ μία τζούρα, ούτε ένα τσιγάρο), το θεωρώ χαζομάρα.
(δεν πάει στον gaspar, γενικά)
Kαι μόνο που οσμίζομαι τον απεχθή και ειδεχθή καπνό που βγαίνει από τα καπνισμένα πνευμόνια και από την άκρη του τσιγάρου, μου φτάνει. Δεν είμαι αντικαπνιστής με την έννοια ότι θέλω να απαγορευθούν τα τσιγάρα εντελώς, αλλά με την έννοια ότι δε θέλω να βλέπω καθόλου τσιγάρα μπροστά μου (και κατά το 99% των περιπτώσεων, όταν τα βλέπω, τα μυρίζομαι κιόλας...).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.