Dalian
Περιβόητο μέλος
Τότε το κόβουν μαχαίρι.
Works every time
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Μπα μη το λες. Λογικά θα υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο σε τέτοια στιγμή..Καπνίζουν σαν φουγάρα μέχρις ότου ο γιατρός τους πει "πεθαίνεις".
Τότε το κόβουν μαχαίρι.
Works every time
Και τώρα που είπαμε για κάπνισμα με ήρθε στο μυαλό φάση από την εκδρομή: με το που μας αφήνουν στα σύνορα o καθένας πήγαινε να αγοράσει μια κούτα τσιγάρα. Παίζει και να τα τελείωσαν μέχρι να γυρίσουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bkar1997
Νεοφερμένος
Πού και πού κανένα πούρο που είναι πολύ καλλίτερο αλλά πάντα με όρια.
ΥΓ:Παν μέτρον άριστον
Guest 781029
Επισκέπτης
Το τσιγάρο το σιχαίνομαι.Απαίσια γεύση, απαίσια μυρωδιά.
Πού και πού κανένα πούρο που είναι πολύ καλλίτερο αλλά πάντα με όρια.
ΥΓ:Παν μέτρον άριστον
Α‘ λυκείου και πούρο; Εγώ δεν έχω λεφτά για βενζίνη και εσυ παίρνεις πούρα;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Αυτή είναι η νέα μόδα.Εγώ δεν έχω λεφτά για βενζίνη και εσυ παίρνεις πούρα;
Δεν έχουμε λεφτά και τα τσιγάρα και οι έξοδοι ρέουν άφθονες.
gregory nub
Διάσημο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς το κάπνισμα δε κάνει μόνο κακό αλλά και καλό φυσικά τα κακά που προκαλεί είναι περισσότερα
Για πες κανα καλό.
fockos
Επιφανές μέλος
Οι μη καπνιστές και τα άτομα που έχουν σταματήσει το τσιγάρο έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης ελκώδους κολίτιδας σε σχέση με τους καπνιστές. Συνεπώς το τσιγάρο έχει προστατευτική δράση στην ανάπτυξη της νόσου η οποία προδιαθέτει με την σειρά της σε καρκίνο στο παχύ έντερο.Για πες κανα καλό.
(Αυτό δε σημαίνει ότι υποστηρίζω το κάπνισμα) είμαι αντικαπνιστής όχι φανατικός όμως.
WhosYourDaddy
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
όχι φυσικά δε το είπα αυτό... όποιος καπνίζει είναι άξιος της μοίρας του όχι επειδή θα πάθει καρκίνο του πνεύμονα αλλά για άλλους λόγους.αρα να το κανουμε κανενα τσιγαρακι που και που
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
εγώ πιστεύω πως όπως τα έχουμε γαμήσει όλα,το τσιγάρο είναι από τους μικρότερους κινδύνους στην ζωή μας
https://www.bmj.com/content/328/7455/1519
https://www.bestrong.org.gr/el/health/nosmoking/statisticsaboutsmoking/
Gate4
Επιφανές μέλος
Δε νομίζω ότι είναι λογική αυτήεγώ πιστεύω πως όπως τα έχουμε γαμήσει όλα,το τσιγάρο είναι από τους μικρότερους κινδύνους στην ζωή μας
fockos
Επιφανές μέλος
VenusInFurs
Νεοφερμένος
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος
XStacy
Νεοφερμένος
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Εγώ έκανα γύρω στους 2 καπνούς την βδομάδα και πάλι δεν είχα εθιστεί.(Το σταμάτησα για να μην εθιστώ)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.