venividivici43946
Διάσημο μέλος
εγω δεν καπνιζω, αντεχω να το μυριζω κτλ διοτι απο μικρη ειμαι παθητικη καπνιστρια αλλα δεν βρισκω τον λογο να το αρχισω.. οσον αφορα στην ερωτηση σου, ο μπαμπας μου απογοητευτηκε παρα πολυ οταν εμαθε οτι η αδερφη μου καπνιζε. Παρα πολυ ομως. Και ας ηταν ο ιδιος καπνιστης στο παρελθον..
Γι' αυτό.
Πάντως σουρεαλιστικό να είσαι ο μόνος μη καπνιστής στις εξόδους και οι υπόλοιποι φουγάρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά καπνίζουν και άτομα που δεν είναι ροκάδεςΜεγάλο πλήγμα για έναν γονιό το παιδί και να καπνίζει και να είναι ροκάς πχ που ως γνωστόν το μετατρέπει το παιδί σ΄έναν αδίστακτο αλητάμπουρα... Τι να πω. Δεν είπα ότι ο γονιός χαίρεται. Αλλά όχι και να απογοητευτεί του στυλ "άλλα περίμενα απόσένα παιδί μου, είχα πολλά όνειρα για σένα παλικάρι μου...". Έλεος δηλ.
Βασικά είναι καθαρά πως το βλέπει ο καθένας. Πχ αν είχα παιδί και κάπνιζε θα του έλεγα τι να σε πω κάνεις μαλακίες και φυσικά θα του έλεγα να το κόψει.Ή αν το άρχιζα εγώ που πρήζω τη μάνα μου από μικρή να το κόψει θα ήμουν για μπάτσες Αντίστοιχα για κάποιον γονιό μπορεί να είναι απογοήτευση να καπνίζει το παιδί του δεν είναι παράξενο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M.A
Νεοφερμένος
Itach1
Διάσημο μέλος
Αυτό ξανά πες τοΠάντως σουρεαλιστικό να είσαι ο μόνος μη καπνιστής στις εξόδους και οι υπόλοιποι φουγάρα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Είναι λίγο κάπως αυτό.. Ειδικά όταν είχαμε πάει στα μπουζούκια νομίζω μόνο εγώ δεν κάπνιζα εκεί μέσα, από παντού επίθεση PΓι' αυτό.
Πάντως σουρεαλιστικό να είσαι ο μόνος μη καπνιστής στις εξόδους και οι υπόλοιποι φουγάρα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ναι,κατά τα άλλα μόλις της το΄λεγες θα σε'κραζε.Εμένα με αφήνει να το αρχίσω πάντως.
Απλά να της το πω.
Κατά τα άλλα,εμένα λένε κυκλοθυμική.
Έχεις πολλή φαντασία.Βαδίζεις στα σκοτεινά μονοπάτια του γυμνασίου...
Τσιγάρα,2φυλα,παράνομα στοιχήματα,φάσεις με μαχαίρια.Όλα στο γυμνάσιο γίνονται
Anthrax69
Νεοφερμένος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν καπνίζω και no offense αλλά το θεωρώ πολύ ηλίθια συνήθεια. Στην εποχή που ζούμε με όλη την πληροφορήση που έχουμε για το τσιγάρο και ακόμα καπνίζουμε; Ανυπομονω να έρθει ο καιρός που αυτός ο κινητός θάνατος (που πληρώνεις για να έχεις) θα εξαφανιστεί απο προσώπου Γης.
πολλα like
Anthrax69
Νεοφερμένος
πολλα like
Whew... περίμενα να μου την πέσει κανείς. (Perhaps I spoke too soon)
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ναι,κατά τα άλλα μόλις της το΄λεγες θα σε'κραζε.
Κατά τα άλλα,εμένα λένε κυκλοθυμική.
Εδώ με ρωτάει αν έχω αρχίσει το κάπνισμα ρε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
υπαρχουν και αντικαπνιστες στο φορουμ (ευτυχως ακομα)Whew... περίμενα να μου την πέσει κανείς. (Perhaps I spoke too soon)
gregory nub
Διάσημο μέλος
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να αρχίσει το κάπνισμα από τη στιγμή που ξέρει όσα αυτό προκαλεί! Δηλαδή, χωρίς παρεξήγηση, μεταξύ μας το θεωρώ ανώριμη πράξη . Είναι δυνατόν να γνωρίζεις τι κινδύνους εγκυμονεί και συ να πηγαίνεις κόντρα στην υγεία σου;
Αφήστε το άλλο με τους κλειστούς χώρους και την δήθεν απαγόρευση! Είμαστε υποχρεωμένοι να αναπνέουμε "τον καρκίνο "του καθενός;; Θες να καπνίσεις; Με γεια σου με χαρά σου! Όχι όμως εις βάρους μου.
...Αλλά θα μου πεις εδώ δε σεβόμαστε τους ίδιους τους αθλητές μας στην Ελλάδα... Πάμε να δούμε έναν αγώνα μπάσκετ για παράδειγμα, και το γήπεδο;; ΝΤΟΥΜΑΝΙ! Στην καφετέρια; Το ίδιο! Σε χώρους διασκέδασης και μη; Το ίδιο...
Ρε παιδιά, είμαι υπερβολική ή απλά δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου;
Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση πάντα από τους καπνιστές του φόρουμ!
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Προσωπικα εγω δε βρισκω λογο να το ξεκινησω ωστοσο δεν εχω προβλημα με τους καπνιστες . Χαλανε αμεσα τη δικη τους υγεια , οχι τη δικη μου.
Πιστευω οτι ειμαστε πλεον σε μια ωριμη ηλικια για να παρουμε αποφασεις για τον εαυτο μας δεχομενοι βεβαια και τις συνεπειες που προκυπτουν.Εξαλου θεωρω οτι κανεις δεν εχει αγνοια οτι "το καπνισμα βλαπτει σοβαρα την υγεια"...
gregory nub
Διάσημο μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Οποτε ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.Ε, πως να έχουν άγνοια. Μας τα χουν κάνει παγούρια με αυτό "το κάπνισμα σκοτώνει"
Μη λεει μετα ομως "Αχ γιατι σε εμενα Θεε μου;Σε τι εφταιξα και εμφανισα καρκινο στα πνευμονια"
Γιατι συνηθως ετσι γινεται
gregory nub
Διάσημο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
fockos
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Κωλοτσιγάρο δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογικη θεωρείται ακόμα τόσο μάγκικο, τόσο επαναστατική πράξη για έναν έφηβο. Σε κανέναν δεν αρέσει την πρώτη φορά μάλλον ουδέτερο θα φανεί σε κάποιον που θα το δοκιμασει ειδικά σε σχέση με το παθητικό κάπνισμα που είναι σαφώς χειρότερη αίσθηση για κάποιον μη καπνιστή(μιλώντας από προσωπική εμπερία). Το κοινωνικό κύρος, η επιρροή καπνιστών κ.τλ. οδηγούν πολλούς σε εθισμό. Εγώ μετανοιώνω για καμιά δεκαριά τσιγάρα που έχω κάνει στη ζωη μου αν και είμαι σίγουρος ότι θα κάνω πολλά ακόμη...(κυρίως μεθυσμένος σε κλάμπ, ερωτική απογοήτευση, γήπεδο...). Αν είστε καπνιστές καταλάβετε ότι είναι λάθος και μην κάνεται το μέγιστο λάθος να πιέζετε άλλους να καπνίζουν
Ναι ρε,επειδή όταν εγώ δίνω 4,5 ευρώ για έναν καπνό (συν φιλτροχαρτάκια),άλλη όρεξη δεν είχα να πασάρω τσιγάρα από 'δω και από 'κει,στο κάθε νιάνιαρο που δεν κατεβάζει καν τον καπνό.Μιλάμε για σοφή επένδυση,όχι αστεία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.