venividivici43946
Διάσημο μέλος
Να ζήσουμε να το θυμόμαστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefania96
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές...αλλά κάνω μόνο τζούρες.....δεν μου αρέσει γενικά ώστε να το αρχίσω....βρομάει κιόλας...εκτός από κάποια τσιγάρα που μυρίζουν ωραία!...απλά έχω το θέμα όταν είμαι σε παρέα που καπνίζουν μου έρχεται και εμένα η επιθυμία και θέλω να κάνω καμιά τζούρα...αυτάά
Ποια είναι αυτά που μυρίζουν ωραία να τα πάρω κι εγώ?
tomi_77
Νεοφερμένος
DrHouse
Διάσημο μέλος
ακομα δεν εχω καταλαβει τι προσφερει το καπνισμα...Μαγκια?? Συνηθεια? Τι?
Οικονομικα εσοδα στην καπιταλιστικη αγορα,ωστε να πλουτιζουν καθημερινα.Αυτο προσφερει
Stefania96
Νεοφερμένος
Δεν είναι στάνταρ ότι θα σου αρέσουν...:Ρ ο καθένας με τα γούστα του..παραδείγματος χάρη μου αρέσει ο καπνός golden virginia ο πράσινος...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Για εμένα τα Victory Gold. Δεν ξέρω αν πουλιούνται στην ελλάδα πάντως για εμένα που δεν καπνίζω έχουν μια ευχάριστη μυρωδιά.
cha0s
Περιβόητο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Marlboro FlavourΠοια είναι αυτά που μυρίζουν ωραία να τα πάρω κι εγώ?
Μυρίζει δε μυρίζει ωραία ο καπνός, γιατί σας αρέσει; Απορώ!!
(Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη ως μη καπνιστής [ποτέ δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου], αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις καπνιστών)
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Camel με μέντα έχει δοκιμάσει κανείς;
Δοκίμασα εγώ και δε μου άρεσε. Βέβαια εγώ γενικά δε μπορώ να καπνίζω "έτοιμα" επειδή έχω συνηθίσει το στριφτό. :/
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
πολλά όπως λεει και απο κατωΠοια είναι αυτά που μυρίζουν ωραία να τα πάρω κι εγώ?
+1Δεν είναι στάνταρ ότι θα σου αρέσουν...:Ρ ο καθένας με τα γούστα του..παραδείγματος χάρη μου αρέσει ο καπνός golden virginia ο πράσινος...
νομιζα οτι κυκλοφορουσαν μονο lucky strikeCamel με μέντα έχει δοκιμάσει κανείς;
τζει γενικα οι μαρλμπορο ειναι για πεταμαMarlboro Flavour
Μυρίζει δε μυρίζει ωραία ο καπνός, γιατί σας αρέσει; Απορώ!!
(Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη ως μη καπνιστής [ποτέ δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου], αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις καπνιστών)
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ το πακέτο με τα τσιγάρα λέω, όχι τον καπνό τουςτζει γενικα οι μαρλμπορο ειναι για πεταμα
PanagiotisTh
Νεοφερμένος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
συμφωνώ, απλά κάποιοι το αρχίζουν από βλακεία και δεν μπορούν να το κόψουν μετά...για κάποιους άλλους είναι επιλογή τους...()Εγω παλι δε θελω να αναλωνομαι σε πραγματα και συνηθειες που ξερω οτι δεν εχουν να μου προσφερουν τίποτα και που 90% θα μου δημιουργησουν προβληματα στο μελλον. Ευ ζειν αδελφια!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν και οι ημί-καπνιστες, δεν αγοράζουν ποτέ πακέτο απλά όταν κάθονται σε μια παρέα που καπνίζει "τσιμπάνε" ένα τσιγάρο από κάποιον ίσα ίσα για να συνοδέψουν..
Προσωπικά δεν νομίζω να καπνίσω ποτέ, το θεωρώ απόλυτη βλακεία και ανούσιο..
gregory nub
Διάσημο μέλος
Εγω παλι δε θελω να αναλωνομαι σε πραγματα και συνηθειες που ξερω οτι δεν εχουν να μου προσφερουν τίποτα και που 90% θα μου δημιουργησουν προβληματα στο μελλον. Ευ ζειν αδελφια!
Πάω στοίχημα, πως αν σκεφτείς λίγο την ζωή σου, θα δεις πως κι εσύ κάνεις πολλά πράγματα που δεν σε ωφελούν σε τίποτα, όμως τα κάνεις είτε από υποχρέωση, είτε επειδή σ αρέσουν ή από βαρεμάρα ( ; ).
Προβλήματα στο μέλλον επίσης, δημιουργούν πολλά πράγματα, υπερβολική λήψη απλών υδατανθράκων ( αναψυκτικά, μλκιούλες γενικά που τρώει συχνά το 80% του πληθυσμού, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου), το καυσαέριο της πόλης, που δεν είναι αναγκαίο κακό, μπορούν οι περισσότεροι να κυνηγήσουν μία ζωή στην εξοχή, το ξέρουν πως η πόλη είναι κακό περιβάλλον από άποψη υγείας ( ηχητική ρύπανση, ατμοσφαιρική,υδάτινη, έλλειψη χρόνου γιατί καταναλώνεται πολύς από αυτόν σε συγκοινωνίες με αποτέλεσμα ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ). Μολαταύτα και τα δύο είναι συνηθισμένα. Μας αρέσει η πόλη, έχει καφετέριες, σινεμά, ό,τι μαγαζιά θες. Οι βλακειούλες έχουν ωραία γεύση.
Γενικά, οι άνθρωποι κάνουν πράγματα που ναι μεν κάνουν κακό, αλλά τους αρέσουν. Αυτή είναι η ουσία. Σε κάνει χαρούμενο κάτι για κάποιο Δt? Εεεε, σύντομα θα σου γίνει συνήθεια. Κι ας σου μειώσει την διάρκεια ζωής, αν το σκεφτείς, ακολουθόντας γι αυτόν τον λόγο υγειηνές συνήθειες, απλά προσπαθείς να καθυστερήσεις το αναπόφευχτο. Μάταιος αγώνας να προσπαθείς να τρέξεις πιο γρήγορα από τον Χάρο.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Brynja
Νεοφερμένος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
TuropitaKourou
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.