qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
missducaine
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
Αφού δεν κατάλαβες τίποτα , κόψ' το.καπνιζω.....απο πρωτη λυκειου....τι καταλαβα???ΤΙΠΟΤΑ...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε προσπαθησε να το κοψειςκαπνιζω.....απο πρωτη λυκειου....τι καταλαβα???ΤΙΠΟΤΑ...
Surt7
Νεοφερμένος
Κοίτα κι εγω εδώ και δύο χρόνια, αλλά όπως είδα και στην πρώτη σελίδα του θέματος από κάποιον άλλο χρήστη που μου άρεσε πολύ η τοποθέτησή του, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του!καπνιζω.....απο πρωτη λυκειου....τι καταλαβα???ΤΙΠΟΤΑ...
Gate4
Επιφανές μέλος
ε τοτε απλα προσπαθησε να το κοψειςκαπνιζω.....απο πρωτη λυκειου....τι καταλαβα???ΤΙΠΟΤΑ...
fockos
Επιφανές μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
την προηγουμενη φορα που αρχισα συζητηση για το τσιγαρο με εβγαλαν ακομα και χαζο που ειμαι φουλ αντικαπνιστης..αρα λεω να μην το ξαναρισκαρω αλλα αλλο λογο περα της ''μαγκιας'' δεν μπορω με τιποτα να φανταστω
ερωτηση: γιατι εισαι φουλ αντικαπνιστης;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ας αρχισουμε απο τα απλα..με ενοχλει απιστευτα ο καπνος του τσιγαρου και δεν βρισκω κανεναν λογο για την υπαρξη αυτου του πραγματος ( ξερω δεν σε καλυψα καθολου)ερωτηση: γιατι εισαι φουλ αντικαπνιστης;
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
ας αρχισουμε απο τα απλα..με ενοχλει απιστευτα ο καπνος του τσιγαρου και δεν βρισκω κανεναν λογο για την υπαρξη αυτου του πραγματος ( ξερω δεν σε καλυψα καθολου)
θυμησε μου οταν αναιβουμε πανω να αναψω ενα και να φυσαω τον καπνο στην μουρη σ
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
κλασικη ατακα νταξει το καταλαβαινω... Τα πιο δυσκολα ποια ειναι;ας αρχισουμε απο τα απλα..με ενοχλει απιστευτα ο καπνος του τσιγαρου και δεν βρισκω κανεναν λογο για την υπαρξη αυτου του πραγματος ( ξερω δεν σε καλυψα καθολου)
θυμησε μου οταν αναιβουμε πανω να αναψω ενα και να φυσαω τον καπνο στην μουρη σ
ελα ρε μη γινεσαι κακος
Catalyst
Επιφανές μέλος
την προηγουμενη φορα που αρχισα συζητηση για το τσιγαρο με εβγαλαν ακομα και χαζο που ειμαι φουλ αντικαπνιστης..αρα λεω να μην το ξαναρισκαρω αλλα αλλο λογο περα της ''μαγκιας'' δεν μπορω με τιποτα να φανταστω
δεν ειπα οτι ειμαι αντιπαθητικος αντικαπνιστης απλα ειχα καταντησει να θεωρουμαι χαζος που δεν καπνιζω σε μια συζητηση εδω
ε προσπαθησε να το κοψεις
Το thread λέγεται ''Κάπνισμα'' και όχι ''Αντικαπνιστική προπαγάνδα''.ας αρχισουμε απο τα απλα..με ενοχλει απιστευτα ο καπνος του τσιγαρου και δεν βρισκω κανεναν λογο για την υπαρξη αυτου του πραγματος ( ξερω δεν σε καλυψα καθολου)
Να ρωτήσω, από περιέργεια, ''αντιμετωπίζεις'' διαφορετικά τους φίλους σου που καπνίζουν από αυτούς που δεν καπνίζουν;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
οχι στο θεμα φιλιας θα ημουν πολυ βλακας για να αντιμετωπισω διαφορετικα καποιον φιλο οταν καπνιζει..το εχω ξαναπει εδω μεσαΤο thread λέγεται ''Κάπνισμα'' και όχι ''Αντικαπνιστική προπαγάνδα''.
Να ρωτήσω, από περιέργεια, ''αντιμετωπίζεις'' διαφορετικά τους φίλους σου που καπνίζουν από αυτούς που δεν καπνίζουν;
Τασο ναι κλασσικη ατακα αλλα ποτε δεν πηρα καποια κλασσικη απαντηση ως επιχειρημα ολοι ναι ναι ενταξει λενε..
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
οχι στο θεμα φιλιας θα ημουν πολυ βλακας για να αντιμετωπισω διαφορετικα καποιον φιλο οταν καπνιζει..το εχω ξαναπει εδω μεσα
Τασο ναι κλασσικη ατακα αλλα ποτε δεν πηρα καποια κλασσικη απαντηση ως επιχειρημα ολοι ναι ναι ενταξει λενε..
ναι ενταξει διοτι συμφωνω μαζι σου. Σε καποια ατομα ο καπνος ειναι αποκρουστικος.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ προσωπκά από νηπιακή ηλικία είχα αναπνευστικά προβλήματα, και όποτε κάποιος καπνίζει δίπλα μου, και σε ανοιχτό χώρο ακόμα, όσο μπορώ αποτραβιέμαι, γιατί απλά δεν μπορώ να κατεβάσω τον αέρα στα πνευμόνια μου, πνίγομαι.
Και μην λέτε "τότε προσπάθησε να το κόψεις άμα δεν θες", δεν έχετε βρεθεί ποτέ με κάποιον εθισμένο σε περίοδο απεξάρτισης να δείτε πόσο άθλια μπορεί να καταντήσει κάποιος όταν κόψει το τσιγάρο. Τα τσιγάρα (λόγω νικοτίνης), όπως και το αλκοόλ και τα παυσίπονα, είναι σε τεράστιο βαθμό σωματικά εθιστικά, δεν πρέπει μόνο να ξεπεράσεις την γαμημένη σου ψυχολογία για να το κόψεις αλλά και το ίδιο σου το σώμα πρέπει να δεχτεί την αλλαγή.
Είναι σαν ένας couch potato να πιάσει 10κιλα βαράκια τη πρώτη μέρα που θα σηκωθεί από το καναπέ.
Βέβαια οκ, όποιος έχει αρκετό self-esteem, αν θέλει, μπορεί.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
missducaine
Νεοφερμένος
ηδη το εχω μειωσει!!!καλο δεν ειναι κ αυτο??ε προσπαθησε να το κοψεις
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
missducaine
Νεοφερμένος
μα προσπαθω!!ε τοτε απλα προσπαθησε να το κοψεις
σιγα σιγα θα το κοψω τελειως...το ελπιζω δηλαδηαφου το καταφερες ναι καλο ειναι!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.