palio_melos
Διάσημο μέλος
Αμηχανα.. Υποθετω δεν ηθελε να πει ακριβως αυτο που καταλαβατε..χαχαχαχαχ!! ωραίο!!
Προσωπικα, εχω πιασει πολλες φορες τον εαυτο μου παντως, να κανω ενα τσιγαρο μεσα σε ενα κλαμπ, αν πρωτα μου εχει ενα τραγουδι που μου αρεσει και μετα ακουω κατι και ξενερωνω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να το εννοεί δηλαδής; Δεν ξέρω... δεν μπορώ να καταλάβω την συγκεκριμένη λογική. Ίσως σκεφτόμαστε διαφορετικά!!Αμηχανα.. Υποθετω δεν ηθελε να πει ακριβως αυτο που καταλαβατε..
Προσωπικα, εχω πιασει πολλες φορες τον εαυτο μου παντως, να κανω ενα τσιγαρο μεσα σε ενα κλαμπ, αν πρωτα μου εχει ενα τραγουδι που μου αρεσει και μετα ακουω κατι και ξενερωνω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Thank You For Smoking και The Insider
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
νομιζω διεκδικει τον τιτλο του πιο φοβερου επιχειρηματος στο φορουμχαχαχαχαχ!! ωραίο!!
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Την πρώτη την έχω δει!! Πολύ καλή όντωςΠαιδιά έχω να σας προτείνω δύο φοβερές ταινίες που αφορούν το κάπνισμα
Thank You For Smoking και The Insider
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
η δεύτερη είναι δύο φορές καλύτερη, γιατί είναι αληθινή ιστορία με Russell Crowe, Al Pacino και Christopher PlummerΤην πρώτη την έχω δει!! Πολύ καλή όντως
Σοβαρά; οκ τότε αν την πετύχω πουθενά θα την δω!!η δεύτερη είναι δύο φορές καλύτερη, γιατί είναι αληθινή ιστορία με Russell Crowe, Al Pacino και Christopher Plummer
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
πρωτη φορα το ακουω αυτο
εγω το εχω ξανακουσει...και νασου τα κομπολογια
αααχαχαχαχαχαχαχα!! Καλά δεν υπάρχεις!!!εγω το εχω ξανακουσει...και νασου τα κομπολογια
nex.
Νεοφερμένος
Αμηχανα.. Υποθετω δεν ηθελε να πει ακριβως αυτο που καταλαβατε..
παιδια , δεν περιμενα να εκπλαγειτε τοσο με τη φραση αυτη ! την ειχα πετυχει σε ενα ερωτηματολογιο σε βιβλιαρακι ονοματι ''πως να κοψετε το καπνισμα '' . αυτο που εννουσα ειναι αυτο που καταλαβαν ολοι , δεν χρειαζετε περισσοτερη αναλυση . περα απο την ''μαγκια'' που ακουγετε πολυ και οντως ισχυει στις μικρες ηλικιες ,το καπνισμα ενος τσιγαρου συνδυαζετε με πολλες ψυχολογικες καταστασεις .
akrione
Εκκολαπτόμενο μέλος
P.S σαν επιχειρημα σας παρακαλω μη λετε το αλλο γνωστο<<δηλαδη εσυ οτι κανεις ειναι καλο για την υγιεια σου?>>.δλδ προτιματε να βγαλετε ενα ζιζανιο απο το φυτο ή να το αφησετε να αναπτυχθει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κάπνισμα είναι αυτοκτονία!
Μακάρι να το καταλάβαιναν όλοι αυτό..
Για να αρχίσει κάποιος το κάπνισμα πρέπει να έχει και τάσεις αυτοκαταστροφής. Σίγουρα όμως άλλοι το κάνουν και για μαγκιά κτλ...
Αξίζει να έχεις ένα αργό θάνατο εξαιτίας του και τόσα άλλα κακά; Ε, όχι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
End of story.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
AnnieShaki
Νεοφερμένος
Η γνώμη μου είναι αρνητική φυσικά!!! Μπορείς να πάθεις καρκίνο στη γλώσσα,στο φάρυγκα,στον οισοφάγο και στους πνεύμονες βέβαια!!
Αλλά και πάλι αφού ο θάνατος είναι σίγουρος και δεν έχει ημερομηνία γιατί να μην καπνίσει κάποιος? Αλλά και (ξανά) πάλι γιατί να καπνίσει κάποιος αφού το κάπνισμα χαλάει τα δόντια,μας γερνάει,κιτρινίζει τα νύχια & χέρια και μας προκαλεί και καρκίνο??
Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τη ζωή του...
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατηγορώ τους δασκάλους και τις δασκάλες μου για το ότι καπνίζουν οι φίλοι μου.
Οι ίδιοι δοκίμασαν μια φορά, είπαν σιγά τ' αυγά, μας είπαν ότι είναι χάλια, μας είπαν ότι θα μας γαμήσει τη ψυχολογία, μας είπαν ότι θα πεθάνουμε, ότι θα νιώσουμε αδύναμοι και τέτοια, GUESS WHAT, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ 2 ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΖΟΥΡΕΣ.
2 τζούρες εδώ, 2 τζούρες εκεί, 2 τσιγάρα, 4 τσιγάρα, 8 τσιγάρα, 1 πακέτο, 2 πακέτα, έτσι εθίζονται τα παιδιά τη σήμερον ημέρα, και φταίει η κοινωνία γι' αυτό, όχι τα ίδια.
Και στο κάτω κάτω, όχι, το τσιγάρο δεν είναι θάνατος σε μορφή χόρτου μέσα σε χαρτάκι, είναι απλά ένα τσιγάρο, πίσσα, καπνός, νικοτίνη.
Δεν είναι το ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΜΕΝΟ, είναι μια κακή συνήθεια, και τίποτα παραπάνω.
ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΑ 35 ΣΟΥ ΑΜΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ!
υ.γ. Το έχω ξαναναφέρει, αλλά δεν έχω καν δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο, και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην το κάνω.
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.