thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
πριν καμποσα χρονια ναι...θεωρουνταν μαγκια τωρα πλεον μονο κατι χαζα 15χρονα θεωρουν πως αν καπνιζεις εισαι μαγκας...μα που ειναι η μαγκια? γιατι ειναι μαγκια δηλαδη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
συνεχιζω να μην καταλαβαινω..μονο ανωριμοτητα μου φανερωνει εμεναπριν καμποσα χρονια ναι...θεωρουνταν μαγκια τωρα πλεον μονο κατι χαζα 15χρονα θεωρουν πως αν καπνιζεις εισαι μαγκας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
τα κορίτσια βάφονται, βάζουν τακούνια για να φαίνονται μεγαλύτερες, πιο ανεξάρτητες, πιο "μάγκισες"μα που ειναι η μαγκια? γιατι ειναι μαγκια δηλαδη?
τα αγόρια καπνίζουν, ξύνουν τα @@ τους, δέρνουν, να φαίνονται πιο "μάγκες"
Guest 010239
Επισκέπτης
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο.ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο.....
mel!n@
Νεοφερμένος
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογιαδλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο?
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο?
ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα!
το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια
εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη?
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
kιkή
Νεοφερμένος
αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια
Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω"
Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο?Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω"
Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα.
kιkή
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.