dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατί και λόγω οικονομικού οφέλους ή παρότρυνσης, και πάλι δεν αξίζουν θαυμασμό?? και εγώ τους θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους. Χαίρομαι που εκτιμάνε την υγεία τουςΘαυμάζω όσου έχουν αντισταθεί και δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ!
Αλλά θαυμάζω χίλιες φορές περισσότερο αυτους που βρήκαν το σθένος να σταματήσουν αυτη τη βρωμερή συνήθεια!
Και όχι από κάποιο οικονομικο ώφελος ή από κάποια παράτρυνση/πίεση!
Αλλά από τον εαυτό τους για τον εαυτό τους!!!
Σωστά το έβαλες σε εισαγωγικά... Το κράτος δεν το κάνει για αυτόν τον λόγο.... ΣΤα @@@@@ τους μας έχεις όλους... Αύξησαν τους φόρους άρα και τις τιμές για το κέρδος και ο νόμος έγινε λογικά λόγω Ευρωπαϊκής οδηγίαςκαι τωρα τους λενε <<κοψτε το>>
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lida Ι.
Νεοφερμένος
γιατί και λόγω οικονομικού οφέλους ή παρότρυνσης, και πάλι δεν αξίζουν θαυμασμό??
Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις το ''κόψιμο'' σπάνια είναι μόνιμο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
fail
nPb
Επιφανές μέλος
εδώ να δεις στο Πανεπιστήμιο, κοπέλες που ξεκινήσαμε παρέα τις σπουδές και μάθανε στην πορεία το τσιγάρο..το στριφτό μπας και πάει ο νταλκάς της αγ***μήτιδας ή της κακογ***μήτιδας κάτω..
anta1996
Νεοφερμένος
SERA
Νεοφερμένος
Παρ' όλο που δεν μου άρεσε καθόλου, δεν το είπα επειδή δεν θέλω να το παίξω κάποια, και ότι πρέπει να τις προστατεύω... γενικά δεν θέλω να ακουστώ σαν γονιός...
Παρ' όλα αυτά από μικρή είμαι παθητική καπνίστρια και ξέρω ότι θα με βλάψει (βλέπω τι έχουν πάθει οι γονείς μου, ο πατέρας μου ειδικά), οπότε δεν πρόκειται να δοκιμάσω, είμαι σίγουρη.
fockos
Επιφανές μέλος
Το κάπνισμα δε σου μειώνει το προσδόκιμο ζωής απλά όμως αυξάνει τις πιθανότητες να έχεις βασανιστικό θάνατο.ειναι στην κυριολεξια μια θανασιμη κακια συνηθεια...αλλα εγω προσωπικα την γουσταρω...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Το κάπνισμα δε σου μειώνει το προσδόκιμο ζωής απλά όμως αυξάνει τις πιθανότητες να έχεις βασανιστικό θάνατο.
εχει καταρριφθει πολλακις! συμφωνα με νεα ερευνα ούτε ΚΑΝ ο τρόπος ζωης δεν επηρεαζει το ποσο θα ζησεις! όλα εξαρτώνται από το DNA αν ειναι να ζησεις, θα ζησεις
...Ismini...
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
εχει καταρριφθει πολλακις! συμφωνα με νεα ερευνα ούτε ΚΑΝ ο τρόπος ζωης δεν επηρεαζει το ποσο θα ζησεις! όλα εξαρτώνται από το DNA αν ειναι να ζησεις, θα ζησεις
Οι καρκίνοι που προκαλούνται από το κάπνισμα είναι οι πιο επίμονοι.
Ο τρόπος ζωής φυσικά και επηρεάζει το πόσο θα ζήσεις και πως θα πεθάνεις. π.χ. ένας που δουλεύει στα ορυχεία έχει περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από λευχαιμία από έναν άλλο που δε δουλεύει.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
himemar
Νεοφερμένος
Πρωτο ετος το εκοψα -σχεδον- αφενος γιατι αδειαζε η τσεπη πολυ γρηγορα, αφετερου γιατι ηξερα ποσο βλαβερο ειναι
και αγαπω πολυ τον εαυτο μου για να τον βλαπτω
Βεβαια, που και που, κανω κανενα, αλλα δεν ειμαι εξαρτημενη...
johndrim
Νεοφερμένος
Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί μαζί με τα ναρκωτικά.
alexacker
Νεοφερμένος
Το κάπνισμα μπορεί να μην είναι θάνατος, αλλά προκαλέι πολλά προβλήματα.(δυσκολίες στην αναπνοή , πιθανότητα εμφράγματος κλπ.)
Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί μαζί με τα ναρκωτικά.
Γιατί αυτό και όχι το ανάποδο; Γιατί να μην αφήσεις τον άλλον να κάνει αυτό που θέλει αφόσον δεν βλάπτει κάποιον άλλον; Τον ενημερώνεις για τους κινδύνους και τα πιθανά οφέλη και τον αφήνεις να κάνει μια απόφαση. Ούτε του πρήζεις τα @@ ούτε σε ενοχλεί σε κάτι.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δηλαδη αν ο διπλανος σου καπνιζει δεν σε βλαπτει?Γιατί αυτό και όχι το ανάποδο; Γιατί να μην αφήσεις τον άλλον να κάνει αυτό που θέλει αφόσον δεν βλάπτει κάποιον άλλον; Τον ενημερώνεις για τους κινδύνους και τα πιθανά οφέλη και τον αφήνεις να κάνει μια απόφαση. Ούτε του πρήζεις τα @@ ούτε σε ενοχλεί σε κάτι.
Orthologistis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί αυτό και όχι το ανάποδο; Γιατί να μην αφήσεις τον άλλον να κάνει αυτό που θέλει αφόσον δεν βλάπτει κάποιον άλλον; Τον ενημερώνεις για τους κινδύνους και τα πιθανά οφέλη και τον αφήνεις να κάνει μια απόφαση. Ούτε του πρήζεις τα @@ ούτε σε ενοχλεί σε κάτι.
το θεμα δεν ειναι αυτο... πρεπει να επισυνιστουμε τους κινδυνους γιατι υπαρχουν και ανηλικοι σε αυτο το φορουμ και καλο θα ειναι να ειναι ενημερωμενοι για την οποια τους αποφαση...
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
πολύ σωστά... τίποτα δεν έπρεπε να απαγορευτεί... πρέπει να υπάρχει όριο ηλικίας και από κάποια στιγμή και μετά ο καθένας αποφασίζει ανάλογα με τις γνώσεις του και τα "θέλω" του. αν θέλει ναρκωτικά ας τα πάρει... η απαγόρευση των ναρκωτικών βολεύει αυτούς που τα φτιάχνουν και τα διακινούν να βγάζουν χρυσά χρήματα. δεν λέω, κακιά είναι η χρήση, αλλά δεν την σταματάς απαγορεύοντας την. αντίθετα κάνεις πολύ χειρότερα τα πράγματα... [φανταστείτε άμα δεν απαγορευόταν τα ναρκωτικά, και φθηνά θα ήταν, και καθαρά, και σε σωστές ποσότητες. ΚΑΙ δεν θα γινόντουσαν τσακωμοί για χάρη τους, δηλαδή δεν θα αυξανόταν η εγκληματικότητα από τους ναρκομανείς που ψάχνουν χρήματα για την δόση τους. Δεν θα πέθαιναν τόσοι άνθρωποι] διαβάστε εδώ για να καταλάβετε περισσότερα sex on the bitchΓιατί αυτό και όχι το ανάποδο; Γιατί να μην αφήσεις τον άλλον να κάνει αυτό που θέλει αφόσον δεν βλάπτει κάποιον άλλον; Τον ενημερώνεις για τους κινδύνους και τα πιθανά οφέλη και τον αφήνεις να κάνει μια απόφαση. Ούτε του πρήζεις τα @@ ούτε σε ενοχλεί σε κάτι.
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.