dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
πόσο μου άρεσε αυτή η αντίδραση, φαντάζομαι σε εσένα 1000 φορές περισσότεροΟ επιτηρητής γέλασε, είπε "καλή ιδέα" και έκανε το ίδιο. Μείναμε 2-3min κάνοντας τζούρες, είπε "πάμε τώρα", τα σβήσαμε και επιστρέψαμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
μονο βραδακι
Καλώς τον Να είμαι λίγο στο θέμα: Δε μετράει το βράδυ
ωραια μην κανεις το βραδυ.....και να μαθεις να στριβεις μονος σου δεν ειμαι το παιδι για ολες τις δουλειες εγωΚαλώς τον Να είμαι λίγο στο θέμα: Δε μετράει το βράδυ
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ωραια μην κανεις το βραδυ.....και να μαθεις να στριβεις μονος σου δεν ειμαι το παιδι για ολες τις δουλειες εγω
Αργύρης φίλε... Βγαίνουμε οφφ... Μη συνεχίζεις και κλείσει το θέμα
Αργύρης φίλε... Βγαίνουμε οφφ... Μη συνεχίζεις και κλείσει το θέμα[/QUχαχαχα οκ ρε
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
το καπνσιμα ευτυχως η δυστιχος σου προσφερει μονο λιγα τα οποια μπορεις να τα αποκτησεις και με αλλους τροπους οι οπιοι δε σου προκαλουνε και κακο...μονο κακο σου κανει :S ετσι πιστεβω εγω τουλαχιστον...Και οχι δεν καπνιζω
Νταξει...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό είναι μια φτηνή πρόφαση για να δικαιολογήσεις τα ... αδικαιολόγητα.παιδια εγω οφειλω να ομολογησω οτι κατα τη διαρκεια των πανελληνιων δεν την παλευει κανεις χωρις 1-2 τσιγαρα την ημερα. σε χαλαρωνει το π@@στικο ))
Έχεις ΤΟΣΟ πολύ άγχος που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις ένα τσιγάρο για να χαλαρώσεις; Κάτι δεν μου πάει καλά.
Αν πια είσαι τόσο αγχωμένος, κάνε σεξ. Είναι πιο υγειινό και χαλαρώνει επίσης.
iakwvina
Νεοφερμένος
-σπάνια-
Θυμάμαι πως ο Βιολόγος μας μας είχε πει στο σχολείο ότι 1 φορά την εβδομάδα το τσιγάρο δεν βλάπτει.Εννοείται βέβαια πως δεν το έχω βάλει και πρόγραμμα.
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
το καπνισμα μπορει να ξεκινησει ακομα και απο αντιδραση, μην το ξεχναμε αυτο. φυσικα κατι τετοιο δεν ειναι σωστο και ουτε αποτελει τροπο διαφυγης, αλλα παρ' ολα αυτα συμβαινει. και πολυ συχνα μαλιστα
Ναι.... αλλά το θεωρώ ολίγον χαζομάρα αυτό... τι θα πει από αντίδραση;; Δυστυχώς τώρα πια θα το αφήσω λόγω προβλημάτων υγείας...
miro2
Δραστήριο μέλος
Ναι.... αλλά το θεωρώ ολίγον χαζομάρα αυτό... τι θα πει από αντίδραση;; Δυστυχώς τώρα πια θα το αφήσω λόγω προβλημάτων υγείας...
δυστυχως????
maraki
Δραστήριο μέλος
Παιδιά,όσοι καπνίζετε,κόψτε το!!!Θα μου πείτε ποια είμαι εγώ που θα σας πω τι θα κάνετε...εντάξει,έχω την τάση να παροτρύνω όποιον καπνίζει να το κόψει.Δεν είναι καλό ούτε για σας(το ξέρετε)αλλά ούτε και για μας που αναγκαζόμαστε να εισπνέουμε αυτό το "πράγμα".Πιστεύω ότι μια ιδέα είναι όλα!!!Είναι μέχρι να το πάρετε απόφαση!!!
rakels
Δραστήριο μέλος
Καιρός να το ξανασκεφτούν λιγάκι οι καπνιστές...
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Καπνιζω απο Εννια ετων.
Μπράβο σου!!
Να τα κατοστήσεις βρε!!
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
αχαχαχαχα... πολύ καλόΜπράβο σου!!
Να τα κατοστήσεις βρε!!
Nomikarios
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχα τι ακούω...μία φορά την εβδομάδα δεν κάνει κακό? Εννοεί μάλλον πως δεν κάνει τόσο κακό συγριτικά με τις 7 μέρες την εβδομάδαΔεν καπνίζω αλλά μπορώ να πω πως έχω δοκιμάσει,στριφτό για την ακρίβεια.Οκ δεν είναι κάτι που πιστεύω ότι θα το εντάξω στις συνήθειές μου αλλά μια στο τόσο μου αρέσει να κακομαθένω τον εαυτό μου.Κυρίως αν έχω τις μαύρες μου
-σπάνια-
Θυμάμαι πως ο Βιολόγος μας μας είχε πει στο σχολείο ότι 1 φορά την εβδομάδα το τσιγάρο δεν βλάπτει.Εννοείται βέβαια πως δεν το έχω βάλει και πρόγραμμα.
Κόμπλεξ λέγεται....Το ξέρω, αλλά από τη στιγμή που ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το αρχίσω δεν προβληματίστηκα.
Όταν όμως από τα 6-7 άτομα μιας παρέας δεν το κάνεις μόνο εσύ, κάποτε θα αποκτήσεις την περιέργιεα να το δοκιμάσεις, να δεις τι του βρίσκουν οι άλλοι και το κάνουν συνέχεια. Το δοκίμασα, είδα ότι δεν είναι κάτι το φοβερό και τελείωσε.
Οι περισσότεροι πάντως που ξέρω, το άρχισαν επειδή ένιωθαν "αποκλεισμένοι" ή επειδή τους το πρότειναν "φίλοι".
Τι επίπεδο....Συμφωνώ. Ήδη αυτό το εφάρμοσα στην πράξη στη νεοελληνική γλώσσα (στα μαθηματικά δεν υπήρχε χρόνος). Ζήτησα toilette και φυσικά με συνόδεψε ο αρμόδιος άντρας επιτηρητής του ορόφου. Φτάνοντας στον προορισμό δεν μπήκα μέσα αλλά στάθηκα και άναψα. Ο επιτηρητής γέλασε, είπε "καλή ιδέα" και έκανε το ίδιο. Μείναμε 2-3min κάνοντας τζούρες, είπε "πάμε τώρα", τα σβήσαμε και επιστρέψαμε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.