vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια εγω οφειλω να ομολογησω οτι κατα τη διαρκεια των πανελληνιων δεν την παλευει κανεις χωρις 1-2 τσιγαρα την ημερα. σε χαλαρωνει το π@@στικο ))
Μεγαλύτερη παπαριά δεν έχω ξαναακουσει
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Υπονοεί ότι έχω ταμπελάκια, όπως τα κορίτσια έχουν τα ταμπελάκια της θυλικότητας. Τι εννοείς ότι κάτι πάει στραβά με τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό? απαπαπαπα
Εγώ τίποτα...
παιδια εγω οφειλω να ομολογησω οτι κατα τη διαρκεια των πανελληνιων δεν την παλευει κανεις χωρις 1-2 τσιγαρα την ημερα. σε χαλαρωνει το π@@στικο ))
So NOT true!!
Gate4
Επιφανές μέλος
το πιστευεις αυτο που λες τωρα???πλακα με κανεις???παιδια εγω οφειλω να ομολογησω οτι κατα τη διαρκεια των πανελληνιων δεν την παλευει κανεις χωρις 1-2 τσιγαρα την ημερα. σε χαλαρωνει το π@@στικο ))
δλδ τα παιδια που δεν καπνιζουν εχουν περισσοτερο αγχος απο αυτα που καπνιζουν??
Loreley
Περιβόητο μέλος
το πιστευεις αυτο που λες τωρα???πλακα με κανεις???
δλδ τα παιδια που δεν καπνιζουν εχουν περισσοτερο αγχος απο αυτα που καπνιζουν??
Μπόρει και να ισχυεί αυτό, να είναι ένας τρόπος εκτόνωσης. Κάποιος άλλος μπορεί π.χ να τρώει τα νύχια του.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Μπόρει και να ισχυεί αυτό, να είναι ένας τρόπος εκτόνωσης. Κάποιος άλλος μπορεί π.χ να τρώει τα νύχια του.
Όχι... Εννοεί πως αν έχεις εξαρτηθεί, ειδικά επειδή οι περισσότεροι που καπνίζουν στην ηλικία αυτή το κάνουν κρυφά από τους γονείς τους δεν είναι σε θέση λοιπόν να καπνίσουν μπροστά τους... Οπότε αποκτούν κάτι σαν στερητικό σύνδρομο, το οποίο και κατευνάζεται μόλις κάνουν ένα τσιγάρο...
Στην πραγματικότητα μπορεί να έχουν, κατά μέσο όρο πάντα, περισσότερο άγχος, παρά λιγότερο...Ειδικά εξαιτίας αυτού...
Gate4
Επιφανές μέλος
ναι μπορει αλλα θεωρω βλακεια να ακουω να λενε δεν μπορω χωρις τσιγαρο και τετοια..Μπόρει και να ισχυεί αυτό, να είναι ένας τρόπος εκτόνωσης. Κάποιος άλλος μπορεί π.χ να τρώει τα νύχια του.
καλυτερα να τρωει καποιος τα νυχια του παρα να χαλαει την υγεια του με το καπνισμα...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ναι μπορει αλλα θεωρω βλακεια να ακουω να λενε δεν μπορω χωρις τσιγαρο και τετοια..
καλυτερα να τρωει καποιος τα νυχια του παρα να χαλαει την υγεια του με το καπνισμα...
I am so sorry but τρώγοντας τα νύχια μπορείς να κολλήσεις 1002 αρρώστιες και κυριότερο τον στρεπτόκοκο ή το σταφυλόκοκο (κάπως έτσι λέγεται)
Gate4
Επιφανές μέλος
το ξερω..αηδια ειναι να τρως τα νυχια :SI am so sorry but τρώγοντας τα νύχια μπορείς να κολλήσεις 1002 αρρώστιες και κυριότερο τον στρεπτόκοκο ή το σταφυλόκοκο (κάπως έτσι λέγεται)
αλλα αυτο για το τσιγαρο και το αγχος δεν το δεχομαι.."αρχισα το τσιγαρο απο αγχος"..αν θες δεν το αρχιζεις..γτ αγχος θα εχεις οταν το στερισαι..
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
το ξερω..αηδια ειναι να τρως τα νυχια :S
αλλα αυτο για το τσιγαρο και το αγχος δεν το δεχομαι.."αρχισα το τσιγαρο απο αγχος"..αν θες δεν το αρχιζεις..γτ αγχος θα εχεις οταν το στερισαι..
Ναι κι εγώ συμφωνώ.. Εγώ προσωπικά δοκίμασα μία φορά και μου άρεσε ε και τώρα μία στο τόσο δε θέλω να το αφήσω να με οδηγεί αυτό.. Καλημέρααα!
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσα ίσα, το τσιγάρο επιφυλάσσει τόσες επικίνδυνες ουσίες, και όχι το να τρως τα νύχια σου. και το τρώω μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί δεν τα καταπίνεις καν.I am so sorry but τρώγοντας τα νύχια μπορείς να κολλήσεις 1002 αρρώστιες και κυριότερο τον στρεπτόκοκο ή το σταφυλόκοκο (κάπως έτσι λέγεται)
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Ίσα ίσα, το τσιγάρο επιφυλάσσει τόσες επικίνδυνες ουσίες, και όχι το να τρως τα νύχια σου. και το τρώω μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί δεν τα καταπίνεις καν.
Κάποτε τα κατάπινα....
Βασικά θεωρώ πως καλύτερα να το κάνω παρά να αναπνέω ΌΛΗ μέρα ΚΆΘΕ μέρα τον καπνό...
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
Ισχυει! Οριστε!
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Κάποτε τα κατάπινα....
Am I the only one that finds this dirty?
Dias
Επιφανές μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
με την ίδια λογική ας δημιουργηθούν τμήματα για μαθητές που θα καπνίζουν εν ώρα μαθήματος. Δύο-τρεις ώρες γράφεις, τελείωσες. Θα βάζουμε χώρια τους μαθητές που καπνίζουν, μόνο για τρεις ώρες? Πολύ πολυτέλεια δεν συμφωνείς? Πάντως τι λες να επιτρέπεται να κάνει ο μαθητής διάλειμα για να κάνει τσιγάρο έξω από την αίθουσα?Ο πατέρας μου, μου έχει πει ότι όταν γύρω στο 128 π.Χ. έδινε πανελλήνιες, στα θρανία υπήρχαν τασάκια και όποιος ήθελε κάπνιζε. Τώρα, δεν θα ήταν κακή ιδέα στις πανελλήνιες να υπάρχουν αίθουσες καπνιστών και μη.
Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα -1 που θα μου βάλετε.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδιά τι παλαιολιθικές απόψεις είναι αυτές που ακούω...που είναι οι νέοι του σήμερα που πασχίζουν να κάνουν τη διαφορά και να μην καταλήξουν σαν τους γονείς τους???χελοοουυυυ...και πριν 40-50-80 χρόνια (όταν ο μπαμπάς μου ήταν στην ηλικία μου...) καπνίζανε τα παιδιά για μαγκιά...και ξαφνικά εσείς οι ψευτοαγωνιστές της συνειδησης....οι αντιδραστικοι ρηξικελευθοι εφηβοι....αντιγράφετε μια συνηθει της δεκαετίας του 50?? ξυπνήστε λίγοοοο...μαγκιά πλέον δεν είναι να καπνίζεις αλλά να μην καπνίζεις ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι γύρω σου καπνίζουν...!! μια μικρή επανάσταση χρειάζεται....ένα μποικοτάζ στις καπνοβιομηχανίες...από έναν θα ξεκινήσει και σε μερικά χρόνια αυτός που θα καπνίζει θα αντιμετωπίζεται ως ναρκομανής από το νόμο ενώ οι ψιλικατζήδες ως έμποροι ναρκωτικών!! (οκ...λίγο ιδεατο και υπερβολικο..αλλά ωραίο θα ήταν!!)...η τουλάχιστον...εσείς που καπνίζετε παραδεχτείτε ότι πάσχετε..απο : 1)τρομερή ανασφάλεια (γιατί το κάνετε επειδή σας πρήζουν οι φίλοι σας και φοβάστε να φέρετε αντίρρηση) 2)έλλειψη μυαλού/κριτικής σκέψης/γνώσεων (πόσο κουφό δεν σας ακούγεται όταν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακο?) 3)έλλειψη ιδεών (είπαμε..αντιγράφετεεεεε) 4)εξάρτηση και σε λίγα χρόνια θα πάσχετε και από το σύνδρομο του άδειου πορτοφολιού (ναι ναι....όταν καπνίζεις 2-3 πακέτα την ημέρα...γιατί όλοι εκέι καταλήγουν...τα λεφτά που θα εγκαταλείπουν την τσέπη σας θα είναι πάααραα πολλά!!) + θα πασχετε και απο 1002 αστθένεις με τον καρκίνο του πνεύμονα να καραδοκεί έξω από την πόρτα σας....κόψτε το τώρα που μπορείετ....προλαβαίνεται δεν προλαβαινεται!!
Dias
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ. Ήδη αυτό το εφάρμοσα στην πράξη στη νεοελληνική γλώσσα (στα μαθηματικά δεν υπήρχε χρόνος). Ζήτησα toilette και φυσικά με συνόδεψε ο αρμόδιος άντρας επιτηρητής του ορόφου. Φτάνοντας στον προορισμό δεν μπήκα μέσα αλλά στάθηκα και άναψα. Ο επιτηρητής γέλασε, είπε "καλή ιδέα" και έκανε το ίδιο. Μείναμε 2-3min κάνοντας τζούρες, είπε "πάμε τώρα", τα σβήσαμε και επιστρέψαμε.τι λες να επιτρέπεται να κάνει ο μαθητής διάλειμα για να κάνει τσιγάρο έξω από την αίθουσα?
ακολουθεί μήνυμα αφύπνισης....................................................
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.