άντζυ
Δραστήριο μέλος

Καλά τι συγκρίνεις τώρα..???Nταξει κι εμενα μαρεσει δε λεω αλλα δε τρελενομαι απο αποψη μουσικης..Προτιμω ας πουμε το Dream City![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Νταξει γουστα..κι εμενα ας πουμε μαρεσει να κωλοχτυπιεμαι μεχρι τις 7 στο Απλα Ελληνικα που φανταζομαι εσενα δε θα σ αρεσει.Καλά τι συγκρίνεις τώρα..???πορτοκάλια με μήλα..???
Δεν πάει..!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος

Απλά λέω ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα..!Νταξει γουστα..κι εμενα ας πουμε μαρεσει να κωλοχτυπιεμαι μεχρι τις 7 στο Απλα Ελληνικα που φανταζομαι εσενα δε θα σ αρεσει.![]()
Κ όσο για το Απλά Ελληνικά έχω ρίξει και γω έναν χωρό εκεί..!!

Πέρνα μια βόλτα απ'την Ιερά Οδό..!!Για πείτε διάφορα μαγαζιά στο περιστέρι/αιγάλεω. Με ρούχα κτλ.
Μένω κοντά στα ΤΕΙ και τριγύρισα λίγο στην περιοχή, αλλά δε βρήκα τίποτα.![]()

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Μου αρεσει πολυ να βγαινω με το μπαμπα και απο φετος με φιλους(ειμαι και 15

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Χαχαχα εγω δεν εχω θεμα.Απορώ πώς αντέχετε τόσο πολύ κόσμο...

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Arch beer house στο Περιστέρι. Στον πεζόδρομο της Θηβών.
Έτσι να γουστάρουμε.
Είναι ακριβώς μπροστά από το σπίτι μου. Θα σε έχω δει σίγουρα![]()

Μια φορά ήρθαμε Polkiu.

Τέλειο μαγαζί! Τεράστια ποικιλία από μπύρες και ωραίο φαγητάκι. Γαμάτη ατμόσφαιρα και μουσική φοβερή.
Γενικά ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής στην Αθήνα και στα γούστα μου. Α και καλές τιμούλες.
Και καθημερινή τίγκα στον κόσμο!
Ως Αθηναία σίγουρα θα γίνει στέκι, όσο πιο συχνά γίνεται.

Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Εχει κανείς να μοιραστεί εντυπώσεις από το Mike's Irish Bar στους Αμπελόκηπους;Λέει σαν μαγαζί; Σκέφτομαι να πάω με φίλους γιατί το ακούω πολύ τελέυταία...
![]()
Φάση έχει,πήγαινε.
ΙασοναςΚ
Νεοφερμένο μέλος

Καφες: Αρωμα (ζωγραφου)
yachting (Παγκρατι)
Chocolat(Θησειο)
Ποτο:
Κυριλε: Balux(Γλυφαδα)
Big apple (Kολωνακι)
Χαλαρα:
Κοκκινος λωτος (Εξαρχεια)
Metal καταστασεις:
Undergroung (Εξαρχεια)
και φυσικα για μπυρα στο Excalibur
Καλα λογια εχω επισης ακουσει για τα μπαρακια στην πλατεια Καριτση αλλα δεν τα εχω επισκεφτει ακομα
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

silverdog
Δραστήριο μέλος

Θα πας παιρνοντας την εθνικη προς τα κατω κοιτωντας τις εξοδους θα δεις μια μεγαλη μπλε ταμπελα σε καποια εξοδο που λεει ΙΚΕΑ και θα βγεις απο εθνικη και ειναι ακριβως διπλα,εχει και παρκινκ υπογειο,ειναι ευκολο γενικα
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετρό Αιγάλεω, και από εκεί το λεωφορειάκι που πηγαίνει ΙΚΕΑ.παιδιααα για πειτε λιγο πως μπορω να παω στο εμπορικο river west στην λεωφορο κηφισου?διπλα στο ικεα λενε οτι ειναι στο Αιγαλεω ισχυει?πωσ παω λοιπον εκει?ρωταω γιατι οργανωνεται εκθεση βιβλιου και ενδιαφερομαι!!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Presbeia Club
91 Vasilisis Sophias Avenue
10160 Athens, Greece
Phone (reservations): 30-210-721-2951
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

ΠΟτε ειναι η εκθεση βιβλιου,μεγαλη με φτηνα βιβλια κ τσι τι φαση?
Θα πας παιρνοντας την εθνικη προς τα κατω κοιτωντας τις εξοδους θα δεις μια μεγαλη μπλε ταμπελα σε καποια εξοδο που λεει ΙΚΕΑ και θα βγεις απο εθνικη και ειναι ακριβως διπλα,εχει και παρκινκ υπογειο,ειναι ευκολο γενικα
ευχαριστω!!λοιπον δεσ αυτο https://sportackus.blogspot.gr/2012/10/river-west.html
θα ναι πολυ ωραια..βιβλια απο 50 λεπτα ωσ 5 ευρω!!!
Μετρό Αιγάλεω, και από εκεί το λεωφορειάκι που πηγαίνει ΙΚΕΑ.
σε ευχαριστω παρα πολυ!!τι αριθμο εχει αυτο το λεωφορειο μηπως ξερεις?

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

σε ευχαριστω παρα πολυ!!τι αριθμο εχει αυτο το λεωφορειο μηπως ξερεις?![]()
Είναι του ΙΚΕΑ, δεν έχει αριθμό. Σε αφήνει ακριβώς εκεί που θες, περνάει συνέχεια.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι του ΙΚΕΑ, δεν έχει αριθμό. Σε αφήνει ακριβώς εκεί που θες, περνάει συνέχεια.
το λεωφορειο αυτο το παιρνω απο κει κοντα στο μετρο η πιο μακρια?

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Δίπλα απ' το μετρό είναι σχεδόν, το πολύ πολύ να ρωτήσεις εκείτο λεωφορειο αυτο το παιρνω απο κει κοντα στο μετρο η πιο μακρια?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.