nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Δε το ξερω!Τι φαση ειναι?και το Λουκουμι πολυ καλο και πιο φτηνο νομιζω απ το A for Athens..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
και το Λουκουμι πολυ καλο και πιο φτηνο νομιζω απ το A for Athens..!
Το Α for Athens είναι αυτό το ψηλό στο Μοναστηράκι με θέα την Ακρόπολη;;;
Καλό φαίνεται, αλλά από τιμές ξέρει κανείς τι παίζει;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες, αλλα εμενα δε μου φανηκε κατι υπερβολικο.Εξαλλου δε θα πας και καθε μερα.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
2) Πανόρμου
3) Μοναστηράκι
4) Θησείο
*5) Ζωγράφου (στέκι για φοιτητές του ΕΜΠ και των περισσότερων τμημάτων του ΕΚΠΑ)
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Οτι καλύτερο στην Αθήνα.Γενικά παραλιακή.Το χειμώνα σπίτι
Eva.dim
Νεοφερμένος
Το 608 έχει τερματικό το νεκροταφείο, μάλλον αυτό εννοούσεςααα ε τοτε σιγουρα εχεις δικιο!!! τεσπα ειδα και ενα αλλο το 235 που ειναι Ακαδημια- Ζωγραφου επομενως παιζει ναναι και αυτο
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Οκ...Αυτό είναι το τελευταίο μέρος που περίμενα να δω να προτείνει κανείς στο ischool...!! (θέλει γερό πορτοφόλι)https://www.islandclubrestaurant.gr/
Οτι καλύτερο στην Αθήνα.Γενικά παραλιακή.Το χειμώνα σπίτι
Αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει...! Είμαι συναισθηματικά δεμένη μ'αυτό το μαγαζί μιας κ έχω μεγαλώσει εκεί μέσα..!!
Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι ερωτευμένη με το island..!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Nταξει κι εμενα μαρεσει δε λεω αλλα δε τρελενομαι απο αποψη μουσικης..Προτιμω ας πουμε το Dream CityΟκ...Αυτό είναι το τελευταίο μέρος που περίμενα να δω να προτείνει κανείς στο ischool...!! (θέλει γερό πορτοφόλι)
Αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει...! Είμαι συναισθηματικά δεμένη μ'αυτό το μαγαζί μιας κ έχω μεγαλώσει εκεί μέσα..!!
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
στον πειραια γενικα που λεει να πασ?
Στον Πειραιά μόνο μικρολίμανο. Όλα τα μαγαζιά εκεί μια χαρά είναι. Έχω 1 χρόνο περίπου να πάω αλλά μαζεύει αρκετό κόσμο. Τώρα στο κέντρο Πειραιά δεν έχει τίποτα για βράδυ. Για καφέ είναι 2-3 μαγαζάκια όπως το Mundo, το καφέ των αισθήσεων και το κάρμα. Είναι μικρά αλλά πολύ παρεϊστικα.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει για ποτάκι δεν θέλει και πολλά λεφτά.Νομίζεις πραγματικά ότι είσαι σε νησί.Καλός κόσμος,φοβερή διακόσμηση.Και το Μπουτίκ είναι καλό στην Γλυφάδα.Παλιότερα κορυφαίο το Γκαλέα αλλά έφυγε απο την παραλία δυστυχώςΟκ...Αυτό είναι το τελευταίο μέρος που περίμενα να δω να προτείνει κανείς στο ischool...!! (θέλει γερό πορτοφόλι)
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι ακριβώς μπροστά από το σπίτι μου. Θα σε έχω δει σίγουραArch beer house στο Περιστέρι. Στον πεζόδρομο της Θηβών.
Έτσι να γουστάρουμε.
Η αγορά του Περιστερίου στον πεζόδρομο είναι από τις μεγαλύτερες στην Αττική και βρίσκεις ότι θες. Αν έχεις εύκολη πρόσβαση στην Θηβών τότε το 703 είναι ιδανική λύση!Για πείτε διάφορα μαγαζιά στο περιστέρι/αιγάλεω. Με ρούχα κτλ.
Μένω κοντά στα ΤΕΙ και τριγύρισα λίγο στην περιοχή, αλλά δε βρήκα τίποτα.
Vagoz
Νεοφερμένος
1) Κεραμεικός (aka Γκάζι)
2) Πανόρμου
3) Μοναστηράκι
4) Θησείο
*5) Ζωγράφου (στέκι για φοιτητές του ΕΜΠ και των περισσότερων τμημάτων του ΕΚΠΑ)
1)Μοναστηρακι-Ψυρρη
2)Εξάρχεια
3)Γκάζι
Δε το ξερω!Τι φαση ειναι?
Μπαρακι σε ταράτσα με θέα την Ακρόπολη!!!
Το Α for Athens είναι αυτό το ψηλό στο Μοναστηράκι με θέα την Ακρόπολη;;;
Καλό φαίνεται, αλλά από τιμές ξέρει κανείς τι παίζει;;;
ναι τουτο φατσα στην πλατεια...
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το καφέ των αισθήσεων είναι απ' τα αγαπημένα μου!!Στον Πειραιά μόνο μικρολίμανο. Όλα τα μαγαζιά εκεί μια χαρά είναι. Έχω 1 χρόνο περίπου να πάω αλλά μαζεύει αρκετό κόσμο. Τώρα στο κέντρο Πειραιά δεν έχει τίποτα για βράδυ. Για καφέ είναι 2-3 μαγαζάκια όπως το Mundo, το καφέ των αισθήσεων και το κάρμα. Είναι μικρά αλλά πολύ παρεϊστικα.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Η αγορά του Περιστερίου στον πεζόδρομο είναι από τις μεγαλύτερες στην Αττική και βρίσκεις ότι θες. Αν έχεις εύκολη πρόσβαση στην Θηβών τότε το 703 είναι ιδανική λύση!
Δηλαδή το 703 το παίρνω από τη Θηβών; Δε κατάλαβα.
Για την εύκολη πρόβαση, τι να σου πω, μένω στο περιστέρι, στο ύψος των Τει.
Μου φαίνεται πολύ μπέρδεμα γενικά όλο αυτό με τα ΜΜΜ.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Δηλαδή το 703 το παίρνω από τη Θηβών; Δε κατάλαβα.
Μου φαίνεται πολύ μπέρδεμα γενικά όλο αυτό με τα ΜΜΕ.
MMM έτσι;
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Το διορθώνω.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Το 703 διασχίζει ΟΛΗ την θηβών και ο πεζόδρομος που σου λέω κόβει στα 2 την θηβών. Στείλε πμ αν θες κάτιΔηλαδή το 703 το παίρνω από τη Θηβών; Δε κατάλαβα.
Μου φαίνεται πολύ μπέρδεμα γενικά όλο αυτό με τα ΜΜΜ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.