maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ole ole
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.inital.gr/administrator/index.php?option=com_weblinks
Επίσης για Ισπανικά
https://paspif.gr/links/education/diplomas_test/
Μαρία Διαμαντοπούλου
Διαχειρίστρια www.paspif.gr,
www.diamantopoulou.eu
Δημήτρης Κυρίκος
Διαχειριστής www.inital.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
ole ole
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρία Διαμαντοπούλου
Διαχειρίστρια σελίδας fb www.inital.gr
Δημήτρης Κυρίκος
Διαχειριστής site www.inital.gr
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Θα κανουμε 2 2ωρα τη βδομαδα και τον Ιουνιου θα δωσουμε το Α2... Μακαρι να πανε ολα καλα, γιατι ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος!!
Και κατι που δε μπορεσα να καταλαβω: Τελικα το lower ειναι το B1 η το B2?? Aν οντως ειναι το B2, τοτε το B1 τι ακριβως ειναι??
chrsk
Νεοφερμένος
Το Β2 είναι το Lower και στον ΑΣΕΠ αντιστοιχεί σε 30 μόρια. το Β1 είναι λίγο πιο χαμηλό και νομίζω πως δεν μοριοδοτείται. Πάντως η γλώσσα είναι όλα τα λεφτά!Σημερα ξεκινησα Ιταλικα και ειμαι τρισευτυχισμενος!! Βεβαια δεν εκανα πολλα πραγματα, γιατι οι υπολοιποι ειχαν κανει ηδη 2 μαθηματα και λιγο-πολυ παρακολουθουσα σαν χανος... Τις επομενες μερες ομως θα αναπληρωσω το χαμενο εδαφος μου με την καθηγητρια μου!!
Θα κανουμε 2 2ωρα τη βδομαδα και τον Ιουνιου θα δωσουμε το Α2... Μακαρι να πανε ολα καλα, γιατι ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος!!
Και κατι που δε μπορεσα να καταλαβω: Τελικα το lower ειναι το B1 η το B2?? Aν οντως ειναι το B2, τοτε το B1 τι ακριβως ειναι??
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Σημερα ξεκινησα Ιταλικα και ειμαι τρισευτυχισμενος!! Βεβαια δεν εκανα πολλα πραγματα, γιατι οι υπολοιποι ειχαν κανει ηδη 2 μαθηματα και λιγο-πολυ παρακολουθουσα σαν χανος... Τις επομενες μερες ομως θα αναπληρωσω το χαμενο εδαφος μου με την καθηγητρια μου!!
Καλή αρχή!!!!!
Είναι πολύ ωραία γλώσσα και σίγουρα θα την λατρέψεις ακόμα περισσότερο!!!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω φετος αρχισα και ειναι εξαιρετη γλωσσσα!Σημερα ξεκινησα Ιταλικα και ειμαι τρισευτυχισμενος!! Βεβαια δεν εκανα πολλα πραγματα, γιατι οι υπολοιποι ειχαν κανει ηδη 2 μαθηματα και λιγο-πολυ παρακολουθουσα σαν χανος... Τις επομενες μερες ομως θα αναπληρωσω το χαμενο εδαφος μου με την καθηγητρια μου!!
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλη επιτυχια!Ειναι μια πολυ ομορφη γλωσσα. Εγω μιλαω αρκετα καλα τα Ιταλικα ,γιατι εχω συγγενεις στην Ιταλια,που δεν μιλουν καθολου ΕλληνικάΣημερα ξεκινησα Ιταλικα και ειμαι τρισευτυχισμενος!! Βεβαια δεν εκανα πολλα πραγματα, γιατι οι υπολοιποι ειχαν κανει ηδη 2 μαθηματα και λιγο-πολυ παρακολουθουσα σαν χανος... Τις επομενες μερες ομως θα αναπληρωσω το χαμενο εδαφος μου με την καθηγητρια μου!!
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
ole ole
Εκκολαπτόμενο μέλος
ikaramali
Νεοφερμένος
Μπορείτε να βρείτε σε αυτό το ιστολόγιο όλα όσα έχουν σχέση με τα ιταλικά και την ιταλική κουλτούρα!
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Το επιπεδο Α1/Α2 στο κρατικο τι περιπου υλη εχει; Γραμματικα φαινομενα; Εχει να μου δωσει καποιος κατευθυνσεις μιας και διαβαζω μονη και σκεφτομουν να προσπαθησω να δωσω τον Μαϊο;
https://www.kpg.minedu.gov.gr/%CE%99%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%95%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD.aspx
Αν ρωτάς και γενικα το τι παιζει στα κρατικα εχω δωσει μεχρι C1 γερμανικα,τα λεμε κι απο μσν.
κουνελι
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lady31ath
Νεοφερμένος
Απλα θελω να πω οτι με βοηθαει πολυ η ιστοσελιδα...
https://www.learnitalianpod.com/category/beginner/
οπου υπαρχουν πολλοι διαλογοι στα ιταλικα ( οι οδηγιες ειναι στα αγγλικα , οποτε πρεπει να εχετε και καλες γνωσεις σε αυτα)
Μπορει και σε καποιους απο εσας να φανει χρησιμη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Παρολο που ειναι παλιο θεμα ελπιζω να παρω καμια απαντηση..θελω να μαθω ιταλικα υπαρχει καποιος καλος τροπος για να διαβασω το καλοκαιρι?? καποια βιβλια η οτιδηποτε
να μάθεις μονη δε νομίζω... πάντως εγω προσωπικα όταν ημουν 4η δημοτικου και ξεκινησα εκανα ενα βιβλίο al circo(στο τσιρκο) λεγόταν... τώρα για να πας σε progetto κλπ κλπ όχι ακόμη... μονη δε νομιζω να τα καταφέρεις μπορείς να ακους ραδιοφωνο radioitalia.it ή rai.it οτιδήποτε άλλο πόσταρε εδώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natsuko
- thomastam3
- Reader
- Sotiris.Y
- bill09876
- Billprs
- justanerd
- pokahontas
- nicole1982
- PanMoonlight
- angies
- Mewmaw
- thenutritionist
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- giannis05
- Abiogenesis
- george777
- AnnaRd
- dmav
- Alessandra Eliza
- giannhs2001
- Hased Babis
- constansn
- Maria_Xagorari
- Jojo K
- augustine
- AggelikiGr
- Meow
- Unboxholics
- Nala
- xristarac
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- iiTzArismaltor_
- Vicky13
- KingOfPop
- Τρελας123
- NikoletaPoppi
- ΣοφίαΒ
- MartaM
- mermaid89
- George.S
- MART
- George9989
- globglogabgalab
- charmander
- Dimitris2001
- xrisamikol
- korlef
- SlimShady
- len@
- Alexecon1991
- Ria99
- snowy
- ikaramali
- ggl
- Billokos1
- johnietraf
- Manolo165
- Vaghelis68
- Thundergirl
- Riaki28
- Panagiotis09
- MIkeTr123
- seduv
- Mary Jane
- thecrazycretan
- pacheiko
- Georgekk
- Slytherin
- vana_krlf
- Memetchi
- tsiobieman
- calliope
- Panagiotis849
- Johnman97
- Lia 2006
- T C
- tslef8
- Αλκης Κ.
- AngieN
- Mukumbura
- Xristinaki123
- Belle26
- Darkking
- ΜαρίαΖΤ
- Nar20
- St11
- Xristinaqui
- Steffie88
- Jocaste
- Ggpg
- Στεφανος56
- Vold
- giannolgkos
- DrsKatia
- Doctorblue
- Παράνοια
- Konstantinos_m
- brijs
- jimis2001
- Alma Libre
- Viedo
- panos007
- manosthegreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.