Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί να μην είναι καλός στο άγνωστο;Τσάμπα έκανε τόσα αρχαία στην σχολή του;Μην το λέμε λές και είναι παράδοξο...Α η πρώην σχολή μου!!!!!!! δύσκολο τμήμα είναι γενικά. Ο καθηγητής μου στο άγνωστο ήταν από το Ιστορικό Αρχαιολογικό ΑΠΘ και ήταν φοβερός!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν εννοούσα ότι είναι παράδοξο. Σαν παράδειγμα το έφερα.......Γιατί να μην είναι καλός στο άγνωστο;Τσάμπα έκανε τόσα αρχαία στην σχολή του;Μην το λέμε λές και είναι παράδοξο...
Ναι επιλέγεις εσύ ποια θα πάρεις. Μέχρι 8 μπορείς. ΟΙ δηλώσεις αρχίζουν κάπου στον Οκτώβριο....τελικά τι παίζει με τα μαθήματα στο α εξάμηνο; επιλέγουμε εμείς ποία θα πάρουμε και αν ναι πότε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
τα μαθήματα τα δηλώνουμε αφού μας δώσουν τους κωδικούς απ τη γραμματεία;Ναι επιλέγεις εσύ ποια θα πάρεις. Μέχρι 8 μπορείς. ΟΙ δηλώσεις αρχίζουν κάπου στον Οκτώβριο....
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μάκη μετά...τα μαθήματα τα δηλώνουμε αφού μας δώσουν τους κωδικούς απ τη γραμματεία;
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
απο τις 8 Οκτώβρη δλδ και μετά;αρα και το ΠΑΣΟ τότε :/Ναι μάκη μετά...
Severous
Νεοφερμένος
κάτι δεν καταλαβαίνω αν το εξάμηνο αρχίζει 1 Οκτώβρη και γω επιλέξω ποιά μαθήματα θα πάρω γύρω στα μέσα του μήνα μέχρι τότε τι μαθήματα θα παρακολουθώ; διαφωτίστε με λίγο εσείς που ξέρετεΝαι επιλέγεις εσύ ποια θα πάρεις. Μέχρι 8 μπορείς. ΟΙ δηλώσεις αρχίζουν κάπου στον Οκτώβριο....
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
κάτι δεν καταλαβαίνω αν το εξάμηνο αρχίζει 1 Οκτώβρη και γω επιλέξω ποιά μαθήματα θα πάρω γύρω στα μέσα του μήνα μέχρι τότε τι μαθήματα θα παρακολουθώ; διαφωτίστε με λίγο εσείς που ξέρετε
Τα περισσότερα στα οποία μπορείς να δώσεις το παρόν, για να αποφασίσεις καλύτερα.
Διαφορετικά, κανένα.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Πας να παρακολουθήσεις κάποια μαθήματα όποια θες για να επιλέξεις ποια θα πάρεις στο εξάμηνο...κάτι δεν καταλαβαίνω αν το εξάμηνο αρχίζει 1 Οκτώβρη και γω επιλέξω ποιά μαθήματα θα πάρω γύρω στα μέσα του μήνα μέχρι τότε τι μαθήματα θα παρακολουθώ; διαφωτίστε με λίγο εσείς που ξέρετε
Severous
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
ανάλογα πόσα μαθήματα θα πάρεις....αααχα! οκ ευχαριστώ! και άλλη μια ερώτηση τώρα που σας βρήκα σαν πρωτοετής πόσες ώρες το μέγιστο θα έχω μάθημα την εβδομάδα;
π.χ. 8 μαθήματα επί 3 ωρες το καθένα= 24 ωρες μάθημα το μέγιστο. Αλλά συνήθως κανένα μάθημα δεν κλείνει τρίωρο. 2-2,5 ωρες χρειάζονται οι καθηγητές....
Severous
Νεοφερμένος
Anna kaima
Νεοφερμένος
Έχω αγχωθεί πάρα πολύ καθώς δεν έχω καμία απολύτως ιδέα τι μπορεί να αντιμετωπίσω!!!!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.hist.auth.gr/sites/default/files/Odegos_Spoudon_2012-2013_0.pdf σελίδα 18.... διαλέγεις όσα έχουν κωδικό 100 πχ 101, 102... αν θες βοήθεια πες μου σε προσωπικό μήνυμα Μην αγχώνεσαι!!!Θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να βρω τα μαθήματα που μπορώ να επιλέξω το 1ο εξάμηνο!!!!
Έχω αγχωθεί πάρα πολύ καθώς δεν έχω καμία απολύτως ιδέα τι μπορεί να αντιμετωπίσω!!!!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
ααα μην ανησυχείς...σχεδόν κανένας απ τους πρωτοετείς δεν ξέρει ότι επιλέγουμε εμείς και δεν είναι στανταρ μαθήματα εξαμήνου!Θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να βρω τα μαθήματα που μπορώ να επιλέξω το 1ο εξάμηνο!!!!
ααα ρε έυη αν δεν είχαμε κι εσένα να βγάλουμε καμια ακρηhttps://www.hist.auth.gr/sites/default/files/Odegos_Spoudon_2012-2013_0.pdf σελίδα 18.... διαλέγεις όσα έχουν κωδικό 100 πχ 101, 102... αν θες βοήθεια πες μου σε προσωπικό μήνυμα Μην αγχώνεσαι!!!
Severous
Νεοφερμένος
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνήθως λέει ο καθηγητής....παιδια σορυ αν ειμαι οφ τοπικ αλλα εχω μια απορια....δεν ξερω αν γινεται και στην σχολη σας(το υποθετω ομως) αλλα τι γινεται οταν προτεινονται παραπανω απο ενα συγγραμα σε καποιο μαθημα???πως ξερουμε ποιο να διαλεξουμε.....λεει ο καθηγητης ή οποιο μας αρεσει το εξωφυλλο????
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνήθως λέει ο καθηγητής....
ευχαριστω πολυ
Severous
Νεοφερμένος
Severous
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.