Guest 545651
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ως φοιτητής, να μην σκοτώνεσαι κιόλας εννοώ λες και δίνεις εξετάσεις αλλά αργά και σταθερά να προχωράς.
Ναι, αν φορτσάρεις μέσα στο εξάμηνο και χαλαρώνεις μέσα στην εξεταστική για να δώσεις βάρος στην σχολή, είναι εφικτό σε 1,5 χρόνο να πάρεις Β2. Αυτό θα κάνω εγώ με το καλό τον Νοέμβρη!
Δεν έχω ψάξει ακόμα αν μετά το Β2 θα ήθελα να συνεχίσω σε Γ, αλλά φαντάζομαι πάλι με 1,5 χρόνο θα είσαι κομπλέ.
Με τα γαλλικά αρκετά.Και εγω ξεκιναω Ισπανικα αρχες Οκτωβρη... Σχετιζονται με αγγλικα/γαλλικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tribbiani
Νεοφερμένος
πρωτοετής φέτος, οπότε πιστεύω ότι θα έχω χρόνο και για τα Ισπανικά
nikolakisofi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnna99
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι μόλις περάσω στο πανεπιστήμιο να αρχίσω τα ισπανικά. Θα μπορούσατε να μου πείτε σε πόσο καιρό θα έχω καταφέρει να φτάσω το επίπεδο B2; Το διάβασμα προφανώς θα είναι φυσιολογικό, όχι υπερβολές. Είμαι κάτοχος C2 στα Αγγλικά και υποψήφιος για SC2 στα Γαλλικά.
Ευχαριστώ πολύ!
kwnna99
Νεοφερμένος
Εγώ χωρίς να σκοτώνομαι και ιδιαίτερα (έχω και προετοιμασία για τις πανελλήνιες φέτος) είμαι Β1+ αλλά επαναλαμβάνω ότι από ιδιαίτερο διάβασμα δεν. Τώρα θα διαβάσω λίγο πιο πολύ το καλοκαίρι για να δώσω τον Νοέμβριο γιατί θέλω να πάω Ισπανία για σπουδές. Γενικά παντως πιστεύω 1.5 χρόνος με διάβασμα φτάνει.
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα!
Εγώ χωρίς να σκοτώνομαι και ιδιαίτερα (έχω και προετοιμασία για τις πανελλήνιες φέτος) είμαι Β1+ αλλά επαναλαμβάνω ότι από ιδιαίτερο διάβασμα δεν. Τώρα θα διαβάσω λίγο πιο πολύ το καλοκαίρι για να δώσω τον Νοέμβριο γιατί θέλω να πάω Ισπανία για σπουδές. Γενικά παντως πιστεύω 1.5 χρόνος με διάβασμα φτάνει.
Με διάβασμα μπορείς να φτάσεις σε πολύ καλό επίπεδο.. Εγώ σε 1 χρόνο ακριβώς πήρα το Β2. Αλλά διάβαζα αρκετά.. Θέλει επίσης να τα εξασκείς.. Να μιλάς αρκετά, να βλέπεις ισπανικές ταινίες/σειρές, να ακούς ισπανικά τραγούδια, να πας κανένα ταξίδι στην Ισπανία.. Όλα αυτά βοηθάνε πολύ!
Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Ότι θέλεις μπορείς να μου ρωτήσεις φίλε μου! Και εγώ αύριο δίνω το B2 Cervantes! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε
Guest 545651
Επισκέπτης
Ότι θέλεις μπορείς να μου ρωτήσεις φίλε μου! Και εγώ αύριο δίνω το B2 Cervantes! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε
ωωωω καλη επιτυχιαα
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
KatM
Νεοφερμένος
Λέτε να βγουν πριν τις 8/7 που είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης των μηχανογραφικών ?
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Γειά σας !! Γνωρίζει κανείς πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του ειδικού μαθήματος των Ισπανικών?
Λέτε να βγουν πριν τις 8/7 που είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης των μηχανογραφικών ?
Αν δεν έχουν βγει ακόμα,περίμενε τα μέχρι και την Τετάρτη!Καλά αποτελέσματα και με το καλό να μας έρθεις!!!
KatM
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και ελπίζω να σας δω από κοντά !! Με έχει φάει το άγχος γιατί ήθελα να πιάσω την βάση χωρίς το ειδικό ειμαι λίγο χαμηλότερα όμως. Στο ειδικό έγραψα καλά ότι χάσω θα είναι από την έκθεση. Και επειδή στο εξεταστικό κέντρο που έδινα ήταν να έρθουν 170 άτομα και τελικά ήρθαν περίπου οι μισοί ελπίζω να παίξει κάποιο ρόλοΑν δεν έχουν βγει ακόμα,περίμενε τα μέχρι και την Τετάρτη!Καλά αποτελέσματα και με το καλό να μας έρθεις!!!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και ελπίζω να σας δω από κοντά !! Με έχει φάει το άγχος γιατί ήθελα να πιάσω την βάση χωρίς το ειδικό ειμαι λίγο χαμηλότερα όμως. Στο ειδικό έγραψα καλά ότι χάσω θα είναι από την έκθεση. Και επειδή στο εξεταστικό κέντρο που έδινα ήταν να έρθουν 170 άτομα και τελικά ήρθαν περίπου οι μισοί ελπίζω να παίξει κάποιο ρόλο
Η μικρή απήχηση αριθμού εξεταζόμενων πάντα παίζει σημαντικό ρόλο κυρίως στον καθορισμό των βάσεων οπότε πιστεύω από Σεπτέμβρη να θεωρείσαι μέλος της οικογένειας μας!Σου εύχομαι από καρδιάς καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία συνάδελφε!Σε διαβεβαιώ πως δεν θα το μετανιώσεις!
KatM
Νεοφερμένος
Η μικρή απήχηση αριθμού εξεταζόμενων πάντα παίζει σημαντικό ρόλο κυρίως στον καθορισμό των βάσεων οπότε πιστεύω από Σεπτέμβρη να θεωρείσαι μέλος της οικογένειας μας!Σου εύχομαι από καρδιάς καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία συνάδελφε!Σε διαβεβαιώ πως δεν θα το μετανιώσεις!
Ανυπομονώ πάρα πολύ να σας συναντήσω από Σεπτέμβρη !! Είναι μεγάλη η επιθυμία μου να εισαχθω στο τμήμα από την στιγμή που ξεκίνησα τα Ισπανικά Κι αν κρίνω από την εγκαρδιοτητα σου σίγουρα θα περάσω υπέροχα στην σχολή Και πάλι σε ευχαριστώ !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- nearos
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.