gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
■ Κατανόηση γραπτού κειμένου & Γραπτή έκφραση (120 λεπτά)
■ Ακουστική Κατανόηση (30 λεπτά)
■ Τεστ γραμματικής και λεξιλογίου (60 λεπτά)
■ Συνομιλία (10-15 λεπτά)
οποτε σε καθε κατηγορια χρειαζεται 70%
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
treirini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Από τον Μάιο του 2013,θα αλλάξει και το Β2
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
βρισκω μονο κατι μοντελα (και καλα παλια θεματα) αλλα ειναι μεχρι το 2009
υπαρχει κατι πιο προσφατο καπου?
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Φανταστικη επιλογηηηηηηη!σε ζηλευωωωωω!εγω ακομα με αγγλικα κ γαλλικα το παλευω και δεν εχω χρονο για τιποτα αλλο!ευηχη γλωσσα!με μελλον!ευκολη(απ οσο λεει μια φιλη μου που κανει μαθηματα) και παιρνεις πιστοποιηση σε μικρο χρονικο διαστημα!θελω κ εγωωωω=(
Αγαπω τα Ισπανικα βεβαια μετα τα Γερμανικα!!!! Ναι εγω παω για προφισενσι στα αγγλικα και γερμανικα δεν χρειαζετε αφου πλεον ζω στην Γερμανια! Αλλα τα Ισπανικα νομιζω πως θα ειναι μια καλη επιλογη!!!
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Αγαπω τα Ισπανικα βεβαια μετα τα Γερμανικα!!!! Ναι εγω παω για προφισενσι στα αγγλικα και γερμανικα δεν χρειαζετε αφου πλεον ζω στην Γερμανια! Αλλα τα Ισπανικα νομιζω πως θα ειναι μια καλη επιλογη!!!
ζεις γερμανιαααααα???μην μ πεις οτι ζεις στο φανταστικο βερολινοοοοο?το αγαπω!!!ναι ειναι πολυ καλη!!!ισπανικα και ρωσικα λενε πως εχουν μελλον!!!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ζεις γερμανιαααααα???μην μ πεις οτι ζεις στο φανταστικο βερολινοοοοο?το αγαπω!!!ναι ειναι πολυ καλη!!!ισπανικα και ρωσικα λενε πως εχουν μελλον!!!
Θα σου το πω γλυκια μου!!! Απο τον ιουλιο εδω ειμαι!!! Στο γκετε παω σχολειο
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ξεκινήσεις! Είναι τέλεια! Εγώ ξεκίνησα φέτος!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Guten Morgen = Buenos días
Guten Tag = Buenas tardes
Gute Nacht = Buenas noches
Bis Morgen = Hasta mañana
Sie können die "Ñ" sagen wie wenn sie "Sauvignon" sagen...
Bis Morgen = Hasta mañana..
Hallo = Hola
Auf Wiedersehen = Chao
Ich = yo
Du = Tu
Er = el
Es = /
Sie = ella
Wir = Nosotros
Ihr = Vosotros (wie verwendenes nicht hier in Amerika)
sie = ellos / ellas
Sie = usted
oscuridad
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- nearos
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.