gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι καλε... εγω θα δωσω κατευθειαν το β2 χωρις να εχω δωσει καποιο αλλο πρινπαιδια ηθελα να ρωτησω αν κάποιος που δεν έχει περάσει Α1 και Α2 μπορεί να δώσει κατευθείαν Β1
αναλογα απο αποιο επιπεδο ξεκιναςΚαλημέρα!
Πόσο καιρό διαρκεί η προετοιμασία για το Β2;
εχεις ηδη βασεις?
απο το μηδεν?
ενταντικο ή απλο?
υπαρχουν διαφορα τμηματα, αναλογα εσυ τι θες και τι σε βολευει
εγω ας πουμε κανω ενα υπεραντικο για β2 σε 5 μηνες απο το μηδεν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
ναι καλε... εγω θα δωσω κατευθειαν το β2 χωρις να εχω δωσει καποιο αλλο πριν
αναλογα απο αποιο επιπεδο ξεκινας
εχεις ηδη βασεις?
απο το μηδεν?
ενταντικο ή απλο?
υπαρχουν διαφορα τμηματα, αναλογα εσυ τι θες και τι σε βολευει
εγω ας πουμε κανω ενα υπεραντικο για β2 σε 5 μηνες απο το μηδεν
Τόσο γρήγορα; σε 5 μήνες Β2; Πόσες ώρες κάνεις την εβδομάδα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να ξεκινήσω ισπανικά διακαώς και κοιτάζω διάφορα. πχ το Θερβάντες συμφἐρει από άποψη χρόνου;;;; δηλ. σε πόσο καιρό αν γραφτώ τον Οκτώβρη θα είμαι έτοιμη για Β2;;; Αν ξέρεις βέβαια.... Αλλιώς, να κοιτάξω για ιδιαίτερο...
Απλά, δε θέλω να φάω χρόνια με τα ισπανικά, γιατί μια φίλη μου είπε ότι με νορμάλ διάβασμα και προετοιμασία τα τελειώνεις όλα τα πτυχία σε 2,5 το πολύ 3 χρόνια...
~Dida~
Δραστήριο μέλος
gorgonokoritso αν επιτρέπεται πόσα δίνεις περίπου τον μήνα για τόσες ώρες την εβδομάδα; Να έχουμε μια ιδέα..
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι σε φρο κανω μαθηματα...
η ολη προσφορα που πετυχα ηταν ειτε 690 μετρητοις απο την αρχη των μαθηματων ειτε 750 σε δοσεις
απο το μηδεν μεχρι το β2
για το θερβαντες τωρα...
δνε εχω κανει εκει μαθηματα ουτε εχω και γνωστους που να εχουν παει
λογικα θα ειναι καλο το μαθημα και οι καθηγητες αντισοιχα
οι τιμες τωρα...
αν δειτε εδω https://atenas.cervantes.es/gr/cours...panish/beginner_level_time_table_spanish.shtm και στο πλαι για τα αλλα επιπεδα ειναι γυρω στο εξαμηνο για καθε 1 επιπεδο και περιπου 440 αντισοιχα...
αρα για τα 4 επιπεδα μεχρι το β2...........................................
τι να πω....
οτι νομιζει ο καθενας
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Επαρχία δύσκολα πετυχένεις τέτοιες προσφορές..
Μακάρι να μπορούσα να πάρω το Β2 σε τόσο μικρό διάστημα. :-/
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka, δηλαδή λες ότι στο Θερβάντες δεν συμφέρει και πολύ ε; Αφού λες ότι είναι και 15 άτομα, τότε τόσα έχει και το Διδασκαλείο στην Ιπποκράτους.... Δε θέλω να τα "ξεπετάξω" τα ισπανικά, απλά θα ήμουν υπερευτυχισμένη αν τελείωνα σε κάποιο νορμάλ χρόνο, γιατί πχ τα γαλλικά τα παιδεύω και δεν τελειώνουν με τίποτα
Βασικά, το σκεφτόμουν γιατί είπα ότι αφού είναι Θερβάντες, θα κάνει πιο σωστή δουλειά και θα τελειώνω και πιο γρήγορα. Εχω κάποιες ελάχιστες γνώσεις στα ισπανικά (μη φανταστεί κανείς), απλά ξέρω αρκετές λέξεις, τους πρώτους 20 αριθμούς και να κλίνω και το "είμαι" και το "αγαπώ". Και επειδή έκανα και γαλλικά, κάνω και λατινικά στη σχολή, θα μου είναι πιο εύκολα..
Οι άλλες 2 επιλογές βέβαια, είναι φροντιστήριο ή ιδιαίτερο...
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
οτανβ το παρεις αποφαση να ξεκινησεις με το καλο, κανε μια ερευνα αγορας
ακουγεται καπως, αλλα πλεον ετσι ειναι τα πραγματα
κοιτα στην πολη σου αν υπαρχουν καθηγητες που κανουν ιδιαιτερα, τι τιμες εχουν...
το ιδιο και τα φρο..
και συγκρινε...
~Dida~
Δραστήριο μέλος
ναι αθηνα μενω
οτανβ το παρεις αποφαση να ξεκινησεις με το καλο, κανε μια ερευνα αγορας
ακουγεται καπως, αλλα πλεον ετσι ειναι τα πραγματα
κοιτα στην πολη σου αν υπαρχουν καθηγητες που κανουν ιδιαιτερα, τι τιμες εχουν...
το ιδιο και τα φρο..
και συγκρινε...
Θα ψάξω μόλις παω.
Απο παιδιά που έχουν ψάξει μου είπαν οτι τα φροντ εδω κάνουν απαίσια δουλειά, πολύς κόπος και χρήμα για το τίποτα.
Για ιδιαίτερα μια καθηγήτρια μου είπε 9ευρω/ώρα, καλά είναι; ή πολλά;
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω για τα ισπανικα συγκεκριμενα αλλα αμα πληρωνεται πιο χαμηλα δεν τη συμφερει κιολας να σου κανει σωστο μαθημα κ προετοιμασια.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Βέβαια που θα βρώ τόσα λεφτά δεν ξέρω.
xrisi
Νεοφερμένος
gorgonokoritso, κάνεις σε φροντιστήριο το υπερεντατικό που ανέφερες;;;;
Θέλω να ξεκινήσω ισπανικά διακαώς και κοιτάζω διάφορα. πχ το Θερβάντες συμφἐρει από άποψη χρόνου;;;; δηλ. σε πόσο καιρό αν γραφτώ τον Οκτώβρη θα είμαι έτοιμη για Β2;;; Αν ξέρεις βέβαια.... Αλλιώς, να κοιτάξω για ιδιαίτερο...
Απλά, δε θέλω να φάω χρόνια με τα ισπανικά, γιατί μια φίλη μου είπε ότι με νορμάλ διάβασμα και προετοιμασία τα τελειώνεις όλα τα πτυχία σε 2,5 το πολύ 3 χρόνια...
Ωραίο ακούγεται... αλλά δυστυχώς δεν "ξεπετάς" τόσο εύκολα μια γλώσσα όσο εύκολη κι αν είναι. Αν εννοεί η φίλη σου να παίρνεις σε 2,5 το πολύ 3 χρόνια superior ξεκινώντας από το μηδέν λυπάμαι αλλά δεν φτάνει το "νορμάλ διάβασμα".
Μια συμβουλή: Για όσους ψάχνουν με βάση το πιο φθηνό, να έχουν υπόψη ότι το πολύ φθηνό βγαίνει πολλές φορές πιο ακριβό. Τα "θαυματουργά" ταχύρυθμα θέλουν πολλή προσωπική δουλειά και το αποτέλεσμα είναι παρακινδυνευμένο -συνήθως. Τα πομπώδη σλόγκαν του τύπου "μιλάτε από την πρώτη μερα" ίσως πρέπει να τα βλέπυομε με κάποια επιφύλαξη. Εννοείται βέβαια ότι πρέπει να κάνουμε έρευνα αγοράς για να αποφύγουμε την αισχροκέρδεια αλλά κατά τη γνώμη μου(εκτός του ότι διδάσκω ισπανικά, κάνω αυτό το διάστημα κι εγώ "έρευνα αγοράς" για να μάθω κάποια άλλη γλώσσα) η μέση τιμή είναι η καλύτερη επιλογή αν δεν απευθυνόμαστε κάπου συστημένα ή έχοντας προηγούμενη εμπειρία. Επίσης να ρωτάμε πληροφορίες για τον καθηγητή είτε είναι φυσικός ομιλητής είτε όχι. Δεν πρέπει να εξετάζουμε μόνο το πόσο κάνει το μάθημα αλλά και ποιος θα μας κάνει μάθημα. Ο καθένας μπορεί να δηλώνει "καθηγητής", ο τίτλος είναι "βαρύγδουπος" και η αίγλη του δελεαστική... Πριν κάνουμε εγγραφή είτε σε φροντηστήριο είτε ξεκινήσουμε κάποιο ιδιαίτερο είναι όχι απλά καλό αλλά απαραίτητο να γνωρίσουμε τον καθηγητή και να μιλήσουμε λίγο μαζί του. Η γνωριμία και η προσωπική επαφή είναι καθοριστική για τη μελλοντική συνεργασία. Επίσης έχω μάθει από το παρελθόν σαν μαθήτρια ότι: "όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι". Νομίζω ότι ο προετοιμασμένος και διαβασμένος καθηγητής (είτε είναι πεπειραμένος είτε καινούριος στο επάγγελμα) φαίνεται και μπορεί να εμπνεύσει σιγουριά. Με μια σύντομη συζήτηση καταλαβαίνουμε αρκετά πράγματα.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Αυτό είναι ανάλογα με τον μαθητή και το διάβασμα το οποίο αφιερώνει!Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και το εάν σου αρέσει αυτό που κάνεις ή όχι!Μπορεί το Β2 να το τελειώσεις σε ένα διάστημα 8 μηνών μπορεί όμως και να το κάνεις και 2 χρόνια!Αυτό είναι υποκειμενική άποψη,πόσο δηλαδή θα κάτσεις να διαβάσεις,ενδοσχολικά και εξωσχολικά!Προσωπική μου γνώμη αν θέλεις να τελειώσεις μια ώρα νωρίτερα το Β2,πρέπει να ασχοληθείς και εξωσχολικά δηλαδή διαβάζοντας νουβέλες,ακούγοντας μουσική κτλπ!Θα σε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην έκθεσηΠαιδιά έχω αγγλικά σε επίπεδο Γ2 και ενδιαφέρομαι για ισπανικά. Σε πόσα χρόνια θα έχω το Β2?
treirini
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
treirini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω για την απαντηση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- nearos
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.