Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
παιδιαααααααα!!!! ξερετε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για εμας που δωσαμε το cervantes ???? κανεις δεν ξερει ?? στα αλλα πτυχια ολο και κατι λενε σε εμασ τπτ ????
Καλέεεεε, έχουνε βγει από την Πέμπτη (εμένα τότε μου το είπαν)!!!!
Εγώ το πέρασααααααααααα το B2 και πάμε ολοταχώς για το C1!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
του cervantes ?????? γκρρρρρρ και το φροντιστηριο μου δεν με εχει ενημερωσει !!!!! πως μπορω να τα δω????
Ναι του Cervantes! Εγώ έδωσα για B2, δεν ξέρω αν για τα άλλα πτυχία ισχύει το ίδιο!
Εδώ μπορείς να δεις τα αποτελέσματα! Θα βάλεις τον κωδικό του εξεταστικού κέντρου και θα κολλήσεις στο τέλος τον κωδικό σου και από κάτω θα βάλεις την ημερομηνία γέννησης μόνο τα νούμερα! Κάτω, κάτω θα σου έχει τα αποτελέσματα, αν έχουν βγει!
Καλά αποτελέσματα!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
και εγω το β2 εδωσα !! τον κωδικο του εξεταστικου κεντρου που τον βρισκω??
Είναι πάνω πάνω στο ροζ χαρτί μέσα σε ένα κουτάκι!
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
καμια γνωμη για αυτες?
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα αναγκαστικα σταματαω γιατι δεν προλαβαινω.. αλλα στην σχολη θα συνεχισω
Ειναι πολυ ωραια γλωσσα..
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα σκέφτομαι να δώσω για το C1! Θα ήθελα να δώσω και για το C2, αλλά μου φαίνεται αρκετά απαιτητικό και δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε την απαιραίτητη διάθεση για αφοσίωση!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Κοιτάξτε παιδιά,είμαι σε επίπεδο C2 και μπορώ να σας πώ ότι αν έχετε καλές βάσεις απο το Β2 μην φοβάστε τίποτα!Το δίνω τώρα τον Νοέμβριο,αν και δεν σας κρύβω οτι έχω ψιλοπανικοβληθεί λιγάκι γιατι όπως ξέρετε αλλάζει το formato τοθ C2 απο τον Νοέμβριο και στην συνέχεια θα αλλάξουν και τα άλλα τα πτυχία!Πάντως αφου τα φτάσατε εκει τα ισπανικά και σας αρέσουν μην τα αφήσετε τουλάχιστον τώρα όσο είναι νωρίς γιατί μετα ξεχνιούνται!Τώρα όσο αφορά τους φοιτητες/τριες της Ισπανικής φιλολογίας ε,εντάξει τα λόγια είναι περιττα!
Το Γ2 τι παραπάνω χρειάζεται από το Β2; Ξέρω οτι πρέπει να έχεις καλό λεξιλόγιο και να γνωρίζεις καλά ισπανικές εκφράσεις, αλλά έχει κάτι παραπάνω γραμματικά;
Έχω ψιλομπερδευτεί με τα επίπεδα και επειδή δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει προχωρήσει σε αυτό το επίπεδο, μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Η γραμματική των Ισπανικών σε επίπεδο Γ2 είναι μια επανάληψη του Β2!Οπότε άμα ξέρεις καλή γραμματική στο Β2 και μια επανάληψη στο Γ2 το κομμάτι της γραμματικής το έχεις εξασφαλίσει σε ''Apta'' πολυ λίγα είναι τα καινούργια τα πράγματα που προστίθενται!Τώρα είναι αλήθεια στο οτι χρειάζεται να έχεις ένα καλό επίπεδο λεξιλογίου όχι τίποτα το τρομερο αρκεί να μην είσαι στο τυποποιημένο!Οι ισπανικές εκφράσεις τώρα που αλλάζει το μοντέλο εξέτασης δεν είναι και τοσο πολύ σημαντικές!
Αλλάζει το μοντέλο εξέτασης; Ελπίζω να είναι προς το καλύτερο! Θα κοιτάξω στο site για καμια πληροφορία!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
ets32kate
Νεοφερμένος
Me encanta mucho espanol. Es TODA mi vida!!!!! Maravilloso lenguaje! ESPANOL
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- nearos
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.