marion1
Νεοφερμένος
Ρε παιδια να ρωτησω κατι,το inicial γιατι το δινετε?Πραγματικα απορω γιατι ειναι ενα πτυχιο που δε ζηταται πουθενα.Ειναι πολυ μικρου επιπεδου και θεωρω οτι ειναι χαμενα λεφτα ειτε το παρεις ειτε οχι.Ειναι σαν να κανεις αγγλικα και να δινεις ενα πτυχιο μικροτερο του lower.Και τα εξεταστρα δεν ειναι και λιγα για να πεις οτι παω για την εμπειρια.Δε λετε καλυτερα στα φροντιστηρια σας να σας οργανωσουν ενα test του ιδιου επιπεδου αν ειναι μονο η εμπειρια το ζητουμενο?
Εμένα προσωπικά, όλοι οι μαθητές μου θα το δώσουν φέτος, αν και τους έχω εξηγήσει την κατάσταση. Φυσικά αν κάποιος δεν το πάρει, θα συνεχίσει κανονικά για το επόμενο. Ο καθενας επελεξε να το δώσει για τους δικούς του λόγους. (πχ ένας θέλει να πάει του χρόνου Erasmus στην Ισπανία και δεν πρόκειται να τον επιλέξουν από τη σχολή του αν δεν έχει μια απόδειξη ότι γνωρίζει ισπανικά). Και δε θα έλεγα ότι είναι πολύ χαμηλού επιπέδου, είναι Β1 ενώ το intermedio Β2. Το Μάιο θα γίνουν πρώτη φορά εξετάσεις για Α1, το οποίο είναι πράγματι πολύ χαμηλό και δε βρίσκω το λόγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelikoulitsa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
πραγματικά είναι υπέροχη γλώσσα! μαθαίνω εδώ και εναμιση χρόνο και έχω πάρει το inicial.
Όλες οι λάτιν γλώσσες είναι υπέροχες - ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά....
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω απολυτα!Όλες οι λάτιν γλώσσες είναι υπέροχες - ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά....
angelikoulitsa
Νεοφερμένος
sotos87
Νεοφερμένος
Γι αυτό θα ήθελα τη βοήθειά σας αν μπορείτε να μου προτείνετε:
ένα βιβλίο που να έχει κείμενα και ασκήσεις
απότι κατάλαβα το Nuevo Ven 1 Libro Del Alumno από Edelsa είναι καλό
Μια γραμματική που να έχει επεξηγήσεις στα Ελληνικά. Για όποιον έχει ασχοληθεί με Γερμανικά κάτι σαν τη γραμματική του Κουκίδη που περιέχει αναλυτικά όλα τα γραμματικά φαινόμενα και τις επεξηγήσεις των κανόνων.
Το Nuevo Ven 1 Libro Del Alumno από Edelsa συνοδεύεται από κάποιο βιβλίο που περιέχει το λεξιλόγιο και τις μεταφράσεις στα Ελληνικά (κάτι σαν το Vocabulary που είχαμε στα αγγλικά παλιά)
Θα ήθελα να μου συστήσετε έα καλό ελληνοισπανικό λεξικό
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας :no1:
ἅλς
Διάσημο μέλος
ginaz28
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
θα πας στην ιστοσελίδα του ινστιτούτου Θερβάντες και κάπου έχει AULA VIRTUAL εκεί κάτω κάτω έχει μια επιλογή που λέει: pruebas de nivel κάπως έτσι.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ήθελα να μου συστήσετε έα καλό ελληνοισπανικό λεξικό
Αν και δεν το έχω αγοράσει ακόμα, η καθηγήτρια που μου κάνει ισπανικά μου πρότεινε:
Ισπανο-ελληνικό & Ελληνο-ισπανικό λεξικό (είναι 2 ξεχωριστοί τόμοι δηλαδή)
από τις εκδόσεις Μέδουσα.
riaro
Νεοφερμένος
xrisi
Νεοφερμένος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
silver doe
Νεοφερμένος
Amy_angel8
Νεοφερμένος
Εμενα τα θεματα μου φανηκα αρκετα δυσκολα. Τα μονο ευκολα ηταν ακουστικο,εκθεση και προφορικα...! Γραμματικη+Λεξ.+Κειμενα μου φανηκαν δυσκολα.Καποιος αλλος π να εδινε το inicial??
444ever
Νεοφερμένος
CLONOA
Νεοφερμένος
Hola amigos!!!como te parece el exam en el sabado por el diploma Inicial??
Εμενα τα θεματα μου φανηκα αρκετα δυσκολα. Τα μονο ευκολα ηταν ακουστικο,εκθεση και προφορικα...! Γραμματικη+Λεξ.+Κειμενα μου φανηκαν δυσκολα.Καποιος αλλος π να εδινε το inicial??
Κι εγώ έδωσα ισπανικά(inicial) το Σ/Κ.Για μένα ήταν πολύ δύσκολα τα κείμενα και λίγο πιο δύσκολο το ακουστικό.Η γραμματική ήταν μεσαία,τα προφορικά εύκολα και η έκθεση βατή
hercule poirot
Νεοφερμένος
CLONOA
Νεοφερμένος
έδωσα και εγω tambien amigos.Τα προφορικά μου φάνηκαν εύκολα,γραμματική μέτρια,listening ευκολο, έκθεση βατή,reading τα parte 2 και 3 σχετικά εύκολα ενώ το parte 1 ήταν λίγο πιο δύσκολο.θυμάστε καθόλου τι βάλατε από γράμματα στο reading?
Το μόνο που θυμάμαι στο κείμενο με τα galapagos είναι οτί στην τελευταία ερώτηση έβαλα το c(έλεγε κάτι για τα αυγά των χελωνών)
hercule poirot
Νεοφερμένος
CLONOA
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- nearos
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.