Orlando
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marystef
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demand
Νεοφερμένος
Ξέρει κανείς αν υπάρχει αξιόπιστο λεξικό που να έχει την ερμηνεία μιας ισπανικής λέξης σε γαλλικά και ελληνικά καθώς και να δίνει και κάποιο παράδειγμα με τη λέξη (στα Ισπανικά);
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κανείς παιδιά καμιά ιδέα;
sanaxs
Νεοφερμένος
anna93
Νεοφερμένος
Μπορείς στην Ιταλία να συνεννοηθείς μια χαρά μιλώντας εσύ ισπανικά και οι Ιταλοί ιταλικά λολ. Μερικές φορές δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω αν αυτό που ακούω είναι ισπανικά ή ιταλικά.
:iagree:Οντως κι εγώ που πήγα Ιταλία πρόπερσυ το καλοκαίρι, μπερδεύτηκα λιγάκι με τις γλώσσες! Ισως επειδή έχουν λατινικές ρίζες!!
elena901126
Νεοφερμένος
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδιά που μιλάτε ισπανικά και όσοι μαθαίνετε τώρα,θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα όπως αυτό που ήδη υπάρχει για τα αγγλικά και να μιλάμε εκεί ισπανικά?θα έχει πλάκα κ εκτός αυτού θα εξασκηθούμε και στη γλώσσα!τι λέτε?
Καλή ιδέα, μπορείς να το ανοίξεις!
sanaxs
Νεοφερμένος
elena901126
Νεοφερμένος
Demand
Νεοφερμένος
elena901126
Νεοφερμένος
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Jenny έγραψα το μήνυμα αλλά δεν με αφήνει να το βάλω γτ λέει έχω γράψει υβριστικές λέξεις και επιπλέον γράφω greeklish!δεν καταλαβαίνω που κολλάει το σύστημα...τίποτα απο τα δύο δεν έχω κάνει!βοήθεια πλζ!
Απ' ό,τι είδα είναι όλα οκ τώρα
Demand
Νεοφερμένος
Για πείτε μας , πώς πάτε;
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρά πάω στα ισπανικά! Προχωρώ αρκετά και μάλλον θα δώσω για Β1 το Μάιο!
Demand
Νεοφερμένος
Σκέφτομαι να κάνω εκεί αλλά δεν ξέρω αν είναι καλά!
Εσείς , σε ποιο φροντιστήριο κάνετε;
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος
marion1
Νεοφερμένος
Καλή επιτυχία με τα Ισπανικά.
Εγώ είμαι καθηγήτρια ισπανικών, οπότε αν έχετε κάποια απορία, με χαρά να σας βοηθήσω, όπως βοηθήθηκα κι εγώ από το σάιτ μέσα από άλλες δημοσιεύσεις για εκπαιδευτικά θέματα.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδιά!
Καλή επιτυχία με τα Ισπανικά.
Εγώ είμαι καθηγήτρια ισπανικών, οπότε αν έχετε κάποια απορία, με χαρά να σας βοηθήσω, όπως βοηθήθηκα κι εγώ από το σάιτ μέσα από άλλες δημοσιεύσεις για εκπαιδευτικά θέματα.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και ευχαριστούμε για την προσφορά βοήθειας!
Εγώ είμαι συνάδελφος, στη Γερμανική γλώσσα όμως! Παρ' όλα αυτά έχω ξεκινήσει μαθήματα Ισπανικών από το καλοκαιρι, έχω αναφερθεί σε προηγούμενες δημοσιεύσεις πάνω σε αυτό - συγκεκριμένα είχα ανοίξει και το συγκεκριμένο θέμα για τα ισπανικά -
Μου αρέσουν πολύ και θέλω να πάρω όλα τα πτυχία
Αν χρειαστώ κάτι, σίγουρα θα απευθυνθώ!
Demand
Νεοφερμένος
marion1
Νεοφερμένος
Κυρία κα9ηγήτρια μπορείτε να μας πείτε λίγο για τους τόνους και τη διάκριση αρσενικών θηλυκών ουσιαστικών;
Για τον τονισμό, θα σου γράψω κάποια πράγματα που ίσως σε βοηθήσουν.
- Αν τονίζεται η προπαραλήγουσα, παίρνει πάντα τόνο, πχ pagina
- Αν τονίζεται η λήγουσα, παίρνει τόνο μόνο αν η λέξη τελειώνει σε n,s, ή φωνήεν, πχ corazon, despues, cante
- Αν τονίζει η παραλήγουσα, παίρνει τόνο αν δεν τελειώνει σε n, s, ή φωνήεν, πχ arbol, cebolla
Αρσενικά και θηλυκά, οι κανόνες θέλουν αρσενικά όσα λήγουν σε o, aje, or και θηλυκά όσα λήγουν σε a, cion, sion, dad.
Εξαιρέσεις υπάρχουν αρκετές. Πιο συνηθισμένες τα αρσενικά dia, mapa κι όσα προέρχονται από ελληνικές λέξεις idioma, problema, tema...
ενώ θηλυκά είναι τα mano, radio, foto, moto.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- suaimhneas
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.