elenitsaki
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelly
Νεοφερμένος
Πάντως έλεγα να το δώσω τότε γιατί τον Μάιο έχω άλλο δίπλωμα, αλλά την ύλη θα έχω ίσα προλάβει να την βγάλω τον Νοέμβριο, οπότε δεν ξέρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω τρελαινομαι για ισπανικα και ακουω πολυ ισπανικα τραγουδια και μπορω να πω οτι ξερω τα βασικα μονο και μονο απο τα τραγουδια!τωρα ομως εχω καιρο να ακουσω και τα εχω ψιλοξεχασει.... θα ηθελα πολυ να μαθω
Με εντατικά μαθήματα μέσα σε 2 χρόνια παίρνεις άνετα και τα 3 πτυχία.
Αλλά καλό είναι να μην έχεις σχολικές υποχρεώσεις ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για διάβασμα :iagree:
Κι εγώ έχω τρέλα με τα λάτιν τραγούδια...Έχω και 3 φίλους από Μεξικό και ήξερα ήδη λίγα πραγματάκια πριν αρχίσω ισπανικά
Nelly
Νεοφερμένος
Εγώ το χω βάλει στόχο να πάρω και τα 3 πτυχία. Αλλά το 3ο θα το δώσω λογικά όταν τελειώσω το σχολείο...
Ξέρετε τι πρέπει να κάνεις για να μπορείς να διδάσκεις σε ιδιαίτερο?
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρετε τι πρέπει να κάνεις για να μπορείς να διδάσκεις σε ιδιαίτερο?
Λογικά όταν πάρεις όλα τα πτυχία μπορείς να βγάλεις επάρκεια όπως κάνουν πχ κάποιοι που έχουν Proficiency και διδάσκουν αγγλικά.
Nelly
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά καλό είναι να μην έχεις σχολικές υποχρεώσεις ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για διάβασμα :iagree:
Κι εγώ έχω τρέλα με τα λάτιν τραγούδια...Έχω και 3 φίλους από Μεξικό και ήξερα ήδη λίγα πραγματάκια πριν αρχίσω ισπανικά
wow μακαρι να βρω χρονο στο μελλον.μιλουσα με 2 μεξικανους αλλα εχουν καιρο να στειλουν μαιλ...να φανταστεις οτι η θεια μου στο αμερικα ειναι καθηγητρια ισπανικων!!!
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλήθεια,με εντατικά πόσο χρόνο διαβάσματος πρέπει να αφιερώνεις για να πάρεις και τα τρία πτυχία? και πόσο με ''κανονικά''?
justin
Νεοφερμένος
Έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο και μάλλον είναι ο καλύτερος τρόπος αξιοποίησής του.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να μου προτείνει βιβλία για να ξεκινήσω μόνος μου την εκμάθηση ισπανικών;
Έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο και μάλλον είναι ο καλύτερος τρόπος αξιοποίησής του.
Τα βιβλία με τα οποία διδάσκομαι ισπανικά είναι: Nuevo ven 1, εκδόσεις edelsa (Βιβλίο αναγνωστικό και βιβλίο ασκήσεων, δηλαδή 2 ξεχωριστά βιβλία) και από Γραμματική το: uso de la gramatica espanola, εκδόσεις edelsa. Τα βιβλία είναι για τα επίπεδα Α1 και Α2 μαζί.
Το αναγνωστικό βιβλίο αλλά και το βιβλίο ασκήσεων στο πίσω μέρος έχουν τα CD για τις ακουστικές ασκήσεις.
Βέβαια εμάς μας δίνει η καθηγήτρια και εξτρά φωτοτυπίες για γραμματική αν χρειαστεί. Τα βιβλία είναι ΜΟΝΟ στα ισπανικά και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις μόνος να ανταπεξέλθεις. Εννοείται πως αν αγοράσεις ισπανοελληνικό-ελληνοϊσπανικό λεξικό θα 'ναι σίγουρα καλύτερα.
elena901126
Νεοφερμένος
μόλις ανακάλυψα το τόπικ κ χάρηκα πολύ επειδή ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις!Θέλω να πάρω το Basico αυτό το χρόνο αλλά δεν κάνω μάθημα,ξέρω ισπανικά λόγω του ότι έχω καταγωγή απο Αργεντινή...παρόλαυτά θέλω να έχω κ ένα χαρτί στα χέρια μου που να το πιστοποιεί,σε περίπτωση που το χρειαστώ για μεταπτυχιακό αργότερα.
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε βιβλία ώστε να προετοιμαστώ...να δώ τι παίζει σε τέτοιες εξετάσεις κ τέτοια.. γιατί δεν έχω ιδέα!
Επίσης,αν κάποιος απο εσάς έχει δώσει ήδη κάποιο δίπλωμα μπορείτε να μου πείτε αν στα προφορικά είναι υποχρεωτική η προφορά των λέξεων όπως στην Ισπανία με την καθαρή ισπανική προφορά ή μπορώ να τις προφέρω όπως ήδη ξέρω.Οχι οτι υπάρχει μεγάλη διαφορά αλλά υπάρχει...
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
γειά!
μόλις ανακάλυψα το τόπικ κ χάρηκα πολύ επειδή ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις!Θέλω να πάρω το Basico αυτό το χρόνο αλλά δεν κάνω μάθημα,ξέρω ισπανικά λόγω του ότι έχω καταγωγή απο Αργεντινή...παρόλαυτά θέλω να έχω κ ένα χαρτί στα χέρια μου που να το πιστοποιεί,σε περίπτωση που το χρειαστώ για μεταπτυχιακό αργότερα.
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε βιβλία ώστε να προετοιμαστώ...να δώ τι παίζει σε τέτοιες εξετάσεις κ τέτοια.. γιατί δεν έχω ιδέα!
Επίσης,αν κάποιος απο εσάς έχει δώσει ήδη κάποιο δίπλωμα μπορείτε να μου πείτε αν στα προφορικά είναι υποχρεωτική η προφορά των λέξεων όπως στην Ισπανία με την καθαρή ισπανική προφορά ή μπορώ να τις προφέρω όπως ήδη ξέρω.Οχι οτι υπάρχει μεγάλη διαφορά αλλά υπάρχει...
Έχω αναφέρει στο προηγούμενο ποστ ποια βιβλία μου κάνει η καθηγήτριά μου...Εφόσον γνωρίζεις ισπανικά δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα! Αλλά τα βιβλία αυτά είναι για αρχάριο επίπεδο όμως...Για το Basico σίγουρα θα χρειαστείς πιο ανεβασμένου επιπέδου βιβλία :iagree:
Δεν ρωτάς και σε κάποιο ινστιτούτο ξένων γλωσσών; Σίγουρα θα σου προτείνουν κάποια
george2009
Νεοφερμένος
Πήγα σήμερα να ρωτήσω σε ένα φροντιστήριο που κάνει και Ισπανικά και μου είπαν 1320 ευρώ ! για εντατικά ώστε να μπορώ να δώσω για το Inicial ( Α1 Α2 Β1 )
Είναι καλά ;
Εχω ακούσει ότι το καλύτερο είναι το Θερβάντες αλλά είναι ακριβό πολύ φαντάζομαι
Ξέρει κανείς ;
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλώς σας βρήκα
Πήγα σήμερα να ρωτήσω σε ένα φροντιστήριο που κάνει και Ισπανικά και μου είπαν 1320 ευρώ ! για εντατικά ώστε να μπορώ να δώσω για το Inicial ( Α1 Α2 Β1 )
Είναι καλά ;
Εχω ακούσει ότι το καλύτερο είναι το Θερβάντες αλλά είναι ακριβό πολύ φαντάζομαι
Ξέρει κανείς ;
Απ' ό,τι ξέρω αυτό είναι πτυχίο του Θερβάντες ούτως ή άλλως. Βέβαια εγώ κάνω ιδιαίτερο στα ισπανικά αλλά επειδή είμαι πολύ αρχή ακόμα, δεν ξέρω λεπτομέρειες πολλές για τα πτυχία και τα δίδακτρα.
george2009
Νεοφερμένος
Απ' ό,τι ξέρω αυτό είναι πτυχίο του Θερβάντες ούτως ή άλλως. Βέβαια εγώ κάνω ιδιαίτερο στα ισπανικά αλλά επειδή είμαι πολύ αρχή ακόμα, δεν ξέρω λεπτομέρειες πολλές για τα πτυχία και τα δίδακτρα.
Τι εννοείς πτυχίο του Θερβάντες ;
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εννοείς πτυχίο του Θερβάντες ;
Του Πανεπιστημίου...Το οποίο έχει το Ισπανικό ινστιτούτο εδώ στην Ελλάδα...
Βέβαια όπως σου είπα, δεν είμαι σίγουρη. Θα μάθω και θα σου πω!
george2009
Νεοφερμένος
Εχω σκοπό να πάω Δευτέρα πρωϊ από εκεί να ρωτήσω
Είναι δύο Θερβάντες ένα στη Σκουφά και ένα στη Κάνιγγος
Ελπίζω να είναι όντως έτσι και να μη πάω σε κάποιο ανεπίσημο
Κυρίως θέλω να δω το οικονομικό
elena901126
Νεοφερμένος
sanaxs
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- nearos
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.