stefanosK
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aphrodite24fiera
Νεοφερμένος
Ναι 18 είμαι. Έκανα πολλά χρόνια αλλά δεν είναι τόσα. Το τελευταίο πτυχίο θέλει 2 χρόνια και το Intermedio το έκανα σε 2 χρόνια.
εγω εκανα 2 χρονια ιταλικά κ τώρα σκέφτομαι να τα συνεχίσω κανα χρόνο ακομα με ιδιαίτερα και να φτάσω στο Β2 και μετα να κάνω ισπανικά..αλλά η αλήθεια είναι οτι τα ισπανικά είναι το απωθημένο μου...και εχω μπει σε σκέψεις τωρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK
Δραστήριο μέλος
aphrodite24fiera
Νεοφερμένος
Δεν το λέω επειδή πάω ισπανικά, αλλά είναι η τελειότερη γλωσσα για μένα. Ούτε πρόβλημα στην προφορα όπως τα γαλλικά, ούτε δύσκολη γραμματική. Γενικά αν ξέρεις γαλλικά ή ακόμα καλύτερα ιταλικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
αχ το ξέρω..φωτιές μου ανάβεις τώρα πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά..το προβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω και κάποιον καθηγητή/τρια και πρέπει να ψάξω για να βρω καποιον καλο.ειμαι κ στην περιοχη θεσ/νικης και είναι ακομη πιο δύσκολα να βρεις σωστο καθηγητη με την πρωτη..
stefanosK
Δραστήριο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
aphrodite24fiera
Νεοφερμένος
Και γω Θεσ/νικη μένω! Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να βρεις καλό καθηγητη. Εγω κάνω ιδιαίτερο με την μητέρα ενος φίλου μου.
αρα αυτη θα ξέρει κόσμο..πόσο πάει η ωρα αν επιτρέπεται?
stefanosK
Δραστήριο μέλος
aphrodite24fiera
Νεοφερμένος
παιδια θα η8ελα να μου πειτε την γνωμη σασ ειναι καλυτερα να μαθω ιταλικα η ισπανικα???
εσένα τι σου αρέσει περισσότερο?
stefanosK
Δραστήριο μέλος
αρα αυτη θα ξέρει κόσμο..πόσο πάει η ωρα αν επιτρέπεται?
10Ε. Μου κάνει και έκπτωση επειδή είναι οικογενειακή φίλη.
aphrodite24fiera
Νεοφερμένος
10Ε. Μου κάνει και έκπτωση επειδή είναι οικογενειακή φίλη.
κανονικα ποσο παιρνει??αν εχει κανα κενό να με αναλάβει!ή τουλάχιστον να με παραπέμψει σε καποιον άλλον...
roseberry
Διάσημο μέλος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
δεν ξερω ιδια μου φαινονται η δεν ειναι??? ξερω γερμανικα ,αγγλικα και ελεγα να παω και μια αλλη γλωσσα ετσι για τα βασικα !!!!!!!!!!!!
Έχουν σημαντικές διαφορές.
aphrodite24fiera
Νεοφερμένος
roseberry
Διάσημο μέλος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
μαλλον τα ιταλικα!!!!!!!!!!!ακουγονται ωραια
Μην κρίνεις μόνο από τα τραγούδια. Σκέψου, ποια είναι πιο διαδεδομένα και μετά αποφάσισε. Υ.Γ. Και τα ισπανικά τραγούδια είναι τέλεια!
roseberry
Διάσημο μέλος
aphrodite24fiera
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
για πειτε μου ενα ισπανικο τραγουδι να το ψαξω στο νετ να το ακουσω ....ξερετε ???
απο ισπανικα sorry μονο ο στεφανος μπορει να σε βοηθησει μάλλον.απο ιταλικά οτι θες...
stefanosK
Δραστήριο μέλος
για πειτε μου ενα ισπανικο τραγουδι να το ψαξω στο νετ να το ακουσω ....ξερετε ???
Δες το Que Hiciste της Jennifer Lopez.
roseberry
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- suaimhneas
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.