RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eirini15
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK
Δραστήριο μέλος
Αν τύχει και κάνεις του 22 Νοεμβρίου 2008 θα καταλάβεις απο τα κείμενα
https://diplomas.cervantes.es/docs/ficheros/200812100002_7_12.pdf
-----------------------------------------
Καλημερα ! Κι εγω μαθαινω ισπανικα 1,5 χρονο τωρα ... Τον μαιο εδωσα το inicial και τωρα περιμενω αποτελεσματα... Δεν μου φανηκαν πολυ δυσκολα τα γραπτα ( εκτος απο το parte 1 στα κειμενα :xixi:) , αλλα στα προφορικα ψιλοκολλησα ... τωρα θα δουμε ...Παντως ειναι πολυ ωραια γλωσσα κ επειδη ξερω και γαλλικα δεν δυσκολευτηκα κ πολυ...
Τα κείμενα είναι παλούκι!
lneermis
Νεοφερμένος
ναι το εχω κανειΑν τύχει και κάνεις του 22 Νοεμβρίου 2008 θα καταλάβεις απο τα κείμενα
stefanosK
Δραστήριο μέλος
ναι το εχω κανει
Πώς σου φάνηκε;
lneermis
Νεοφερμένος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
lneermis
Νεοφερμένος
Eirini15
Νεοφερμένος
οντως ...! και παρατηρησα οτι εχουν και αρκετες παγιδες ... σε μερικα δεν ηξερα τι να βαλω παρολο που καταλαβαινα ακριβως τι ελεγεhttps://diplomas.cervantes.es/docs/ficheros/200812100002_7_12.pdf
-----------------------------------------
Τα κείμενα είναι παλούκι!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
SpyRos____
Νεοφερμένος
marpl
Νεοφερμένος
lneermis
Νεοφερμένος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
stefanosK
Δραστήριο μέλος
χμμ ισπανικα...μαρεσουν παρα πολυ! ενος φιλου η μητερα κανει μαθηματα ισπανικων
Τυχερέ....
nikoleta23
Νεοφερμένος
σκέφτομαι να αρχίσω Ισπανικά το Σεπτέμβρη. Τα επέλεξα επειδή πραγματικά μου φαίνεται ωραία γλώσσα, αλλά και χρήσιμη. Ταυτόχρονα, θέλω το πτυχίο για να κερδίσω κάποια μόρια σε προκηρύξεις, οπότε καταλαβαίνετε ότι θέλω να πάρω ένα δίπλωμα όσο γίνεται γρηγορότερα. Ρώτησα σε φροντιστήρια, αλλά θέλω και μια ανεξάρτητη γνώμη από άτομα που έχουν κάνει Ισπανικά και γνωρίζουν μερικά πράγματα. Κατ' αρχήν, θέλω να ρωτήσω πόσος καιρός χρειάζεται για να πάρει κανείς το κρατικό δίπλωμα Β2 (το αντίστοιχο του Lower στα Αγγλικά). Θεωρείτε ότι με εντατικά μαθήματα (ιδιαίτερα και όχι σε group) προλαβαίνω μέχρι τον επόμενο Νοέμβρη, δηλαδή σε 14 μήνες; Και πόσες ώρες την εβδομάδα θα ήταν καλό να κάνω; Επίσης, σαν γλώσσα είναι εύκολη;;
Περιμένω τις γνώμες σας, ευχαριστώ!!!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Είμαι γνώστρια Ισπανικών.Έχω πάρει το Inicial(B1) και τον Μαϊο έδωσα για Basico(B2)κατα την γνώμη μου είναι μια πανευκολη γλώσσα αρκεί να κρατήσεις την επαφή μαζί της.Η γραμματική δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Πρέπει να ξέρεις πολύ καλό λεξιλόγιο που είναι πολύ χρήσιμο για oral-audio.Για το κρατικό πτυχίο είναι πάρα πολύς χρόνος 14 μήνες.Μπορείς να είσαι καλή μαθήτρια και να το δόσεις τον Μαϊο.
Αυτά απο εμένα:xixi:
Buena Suerte!
stefanosK
Δραστήριο μέλος
Γεια σου Νικολέτα:
Είμαι γνώστρια Ισπανικών.Έχω πάρει το Inicial(B1) και τον Μαϊο έδωσα για Basico(B2)κατα την γνώμη μου είναι μια πανευκολη γλώσσα αρκεί να κρατήσεις την επαφή μαζί της.Η γραμματική δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Πρέπει να ξέρεις πολύ καλό λεξιλόγιο που είναι πολύ χρήσιμο για oral-audio.Για το κρατικό πτυχίο είναι πάρα πολύς χρόνος 14 μήνες.Μπορείς να είσαι καλή μαθήτρια και να το δόσεις τον Μαϊο.
Αυτά απο εμένα:xixi:
Buena Suerte!
Συμφωνώ απόλυτα με την Ραφαέλα. Η γλώσσα είναι πολύ εύκολη αρκεί να κάνεις συχνές επαναλήψεις. Το σημαντικό είναι να μην αφήνεις κενά. Αν αγαπάς πολύ τη γλώσσα και ασχολείσαι αρκετη ώρα μαζί της δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- suaimhneas
- Φινεύς
- sofia07
- Mariahj
- Billprs
- Mara2004
- Scandal
- ΚΤr
- angies
- Giorgkalo
- constansn
- Τρελας123
- Avalon12
- Ness
- johnsala
- Fanimaid123
- ΣοφίαΒ
- PanMoonlight
- fairyelly
- kost28
- Giii
- thenutritionist
- charmander
- Ελεν
- giannhs2001
- Meow
- tsiobieman
- Unboxholics
- marian
- shadow
- kiyoshi
- nicole1982
- Miranda32
- Joji
- Tribbiani
- pagratios2
- xakounaamatata
- Johnman97
- buffon85
- athinouli
- hirasawayui
- Gus Roger10
- neurogirl
- Αλκης Κ.
- anastasis06
- το κοριτσι του μαη
- papas
- igeorgeoikonomo
- ggl
- Pharmacist01
- korlef
- Nefh_
- vkrlf
- KingOfPop
- Revekka
- stefan
- Mukumbura
- alexandrahere
- element skate
- johnietraf
- Xristinaki123
- Natassa02
- Steffie88
- stacey_af
- Daydreamer
- Bill22
- SlimShady
- fay01
- Dimitris9
- T C
- Manolo165
- Νικόλας Ραπ.
- Lianaa
- StudyFreak04
- St11
- elena16
- Νefy
- Lab13
- JohnGreek
- Parrot
- panos007
- Maraki4you
- christos87
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.