nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Aκριβως σε αυτη τη φαση ειμαι κι εγω...μαλλον σε ισπανικα θα καταληξω ωστοσο, καθως και οι 2 δεν ειναι ιδιαιτερα χρησιμες, αλλα σιγουρα τα ισπανικα μιλιουνται περισσοτερο. Τωρα αν θες απλα γρηγορο πτυχιο, και ειδικα αν εισαι απο θεωρητικη, Ιταλικα σε ενα χρονο παιρνεισ Β2.γεια σας!! ηθελα να ρωτησω κατι.. ξέρω αγγλικά και γαλλικα (εχω παρει δλδ proficiency και στ δυο) και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες ιταλικα- ισπανικα .. μου αρεσουν εξισου και οι δυο.. ποια θα προτεινατε???
επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Περα απο την πλακα, χωρις να γνωριζω γρι ισπανικα, δεν μοιαζουν δυσκολα τουλαχιστον στην κατανοηση.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Παντως once στην Ισπανια προσπαθησα να παραγγειλω στα Ισπανικα και ο υπαλληλος μου πεταξε ενα κατεβατο ολοκληρο με αποτελεσμα να με αφησει μαλακα. Το καταλαβε αμεσως και εχοντας ενα σπανιο χαρισμα για Ισπανο (γνωση Αγγλικων) συννοηθηκαμε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Πήγες Ισπανία; Τυχερέ
edouardos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μην τα ξεκινήσεις ταυτόχρονα, θα καταλήξεις να μιλάς μια δική σου ισπανο-ιταλική διάλεκτο
Όντως. Θα αρχίζεις να μιλάς μια γλώσσα και μετά θα καλύπτεις τα κενά των άγνωστων λέξεων με την άλλη γλώσσα. Μπορεί κάποιος να τα κάνει ταυτόχρονα πιστεύω αλλά μόνο αν έχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο, π.χ. τελειώνει τα ισπανικά και ένα χρόνο πριν τελειώσει αρχίσει ιταλικά. Έτσι θα μιλά τόσο καλά την μια που δεν θα μπορεί να χωθεί με τίποτε η άλλη γιατί δεν θα υπάρχουν (πολλά τουλάχιστον) κενά για να καλύψει. Αλλά ξέρω και άτομα που ξέρουν καλά ισπανικά και μετά (αφού τελείωσαν) τα ισπανικά μάθανε πορτογαλικά και επηρρέασε αρκετά την προφορά τους στα ισπανικά. Οπότε μάλλον εξαρτάται και από το κάθε άτομο κατά πόσο μπορεί να τα κρατήσει χωριστά και να μην τις μπερδεύει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.