RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Είναι η ποιο φανταστική γλώσσα στο κόσμο.
Viva la lengua española
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
αυτο ξερω μονο!te amo!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
GeorgeChatz
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CLONOA
Νεοφερμένος
Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος?
Τα ιταλικά είναι - με μικρή διαφορά πιστεύω- ο νόμιμος διάδοχος της λατινικής.Τα ισπανικά απ' την άλλη δεν χρειάζονται προφορά, φωνολογικά συμπίπτουμε (η παρήχηση του θθθ είναι αστικός μύθος) και ισπανικά μιλούν σχεδόν σε όλη την κεντρική και λατινική αμερική ενώ ιταλικά μιλούν μόνο οι γείτονες.
Γραμματική και συντακτικό είναι πάνω κάτω ίδια
Προτείνω ισπανικά(τα ιταλικά ούτως ή άλλως μου τη σπάνε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Όσοι γνωρίζουν και τις δύο γλώσσες, πιστέυετε ότι πιο εύκολα φτάνει κανείς σε επίπεδο Β2 μέσα σε 2 χρόνια στα ιταλικά ή στα ισπανικά? Γενικότερα, ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα για να ξεκινήσει κάποιος?
Εξαρτάται... εγώ είχα ξεκινήσει γαλλικά στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο ισπανικά και έτσι τα έμαθα πολύ γρήγορα. Δεν έδωσα Β2 ακόμα λόγω πανελληνίων αλλά νομίζω τα ισπανικά έχουν περισσότερο μέλλον από τα ιταλικά Είναι αρκετά κοντά στα σύμφωνά μας, δηλαδή άντε το c θ να συνηθίσεις για την Ισπανία μόνο, γιατί στα Αργεντίνικα πχ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά νομίζω σε δυσκολία είναι περίπου το ίδιο.
Τα ιταλικά θα σου φανούν πανεύκολα αν ήσουν θεωρητική και ξέρεις ήδη τεράστιο avantage. Εγώ τα εγκατέλειψα τα ιταλικά στην Β.
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξέρω αγγλικά και γερμανικά. και θέλω σε σύντομο διάστημα να αποκτήσω πτυχίο σε μία απο τις δύο γλώσσες. επίσης, ιδιαίτεο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο??
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Una faccia una razza
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα..τελικά προτιμησα τα Ιταλικά! σε φροντιστήριο πήγα, μόνο 2 άτομα είμαστε
στην αθήνα μηπως;
μεχρι στιγμης ειναι 2-1 ιταλικά- ισπανικά!!! χαχαχαχα
αχ δεν ξερω!!! οι μισοι λένε ετσι και οι αλλοι μισοί αλλιώς....
και μένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω!στην αθήνα μηπως;
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ποιο;;;όχι όχι για τη Λάρισα μιλάω!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
στην Παναγούλη είναι..έχω ξεχάσει το όνομα χααχαχ προς την Πολυτεχνείου όχι προς την Λαούσε ποιο;;;
Βασικά, για να σου πει κάποιος καλύτερη άποψη θα πρέπει να έχει κάνει και τις 2 γλώσσες..εδώ ο καθένας σου λέμε ποιαν ξέρουμε άρα κάνε αυτή
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η απάντηση εξαρτάται από το αντικείμενο των σπουδών και το μελλοντικό επάγγελμα.
νηπιαγωγός είμαι. γνωρίζω ήδη αγγλικά και γερμανικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
επίσης, ιδιαίτερο ή φροντ; και αν ναι σε αθήνα ξέρετε κάποιο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.