Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Detp
Νεοφερμένο μέλος

Αποκτάς ένα καλό χαρτί από τη Σιβιτανίδειο ή θα είναι χάσιμο χρόνου;
Αιτήσεις μέχρι πότε γίνονται;
alexhsupra
Νεοφερμένο μέλος

Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

evoulisious
Νεοφερμένο μέλος

Σκεφτόμουν για μεταπτυχιακό αλλά ο,τι έχει σχέση με οικονομικά και διοικητικά είναι πανάκριβο και δε μου αρέσει και κάτι άλλο...

Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

evoulisious
Νεοφερμένο μέλος

Giorgos Pamak
Δραστήριο μέλος

δε μιλάω για πρακτική σε γειτονικά γραφειάκια λογιστών, αλλά για νοσοκομεία για να μπορέσω να συνδυάσω και το ΤΕΙ που τελείωσα
Τυχερό το Νοσοκομείο που θα σε πάρει...

evoulisious
Νεοφερμένο μέλος

Giorgos Pamak
Δραστήριο μέλος

τι εννοείς;;
Πως ένα ολοκληρωμένο στέλεχος που θα έχει τελειώσει ΤΕΙ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και πρόνοιας και εν συνεχεία ΙΕΚ Μηχανογραφημένης Λογιστικής, είναι άκρως ανταγωνιστικό πακέτο. Αλίμονο...
evoulisious
Νεοφερμένο μέλος

Giorgos Pamak
Δραστήριο μέλος

Από το να πληρώνω πανάκριβα μεταπτυχιακά και να μην έχω επαγγελματική αποκατάσταση, προτιμώ τουλάχιστον να μην έχω χάσει τα λεφτά μου...
Για να τα πληρώσεις, πρώτα θα πρέπει να σε δεχτούν όμως... Ή κάπως έτσι, μάλλον, έ? Διόρθωσέ με άν κάνω λάθος.

evoulisious
Νεοφερμένο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Από το να πληρώνω πανάκριβα μεταπτυχιακά και να μην έχω επαγγελματική αποκατάσταση, προτιμώ τουλάχιστον να μην έχω χάσει τα λεφτά μου...
Υπάρχουν και μεταπτυχιακά με χαμηλά δίδακτρα και μεταπτυχιακά χωρίς δίδακτρα στα ελληνικά ΑΕΙ.
Giorgos Pamak
Δραστήριο μέλος

και γιατί να μη δεχτούν κάποιον ο οποίος τελείωσε με βαθμό τη σχολή του
Ποια είναι αυτή?

fockos
Επιφανές μέλος

Οσο αφορα το δημοσιο και ιδιωτικο ιεκ εγω θα διαλεγα δημοσιο το ιδιωτικο το μονο που εξασφαλιζει ειναι μια δουλεια μετα τη σχολη για 1 χρονο. Σε καθε περιπτωση θεωρω καλυτερη επιλογη στα παιδια να ξαναδωσουν πανελλαδικες να εχουν σιγουρα ενα πανεπσιτημιακο πτυχιο γιατι αυτο παιδαι βοηθαει.
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά δεν υπάρχει δουλειά που να αξίζει πραγματικά. Πολλοί φίλοι μου έχουν τελειώσει ΑΕΙ-Πολυτεχνεία και δεν έχουν βρει δουλειά... Από ΤΕΙ μπορώ να πω πως έχουν βρει πολλά άτομα που γνωρίζω. Την αίτηση την έκανα με σκοπό να μου ανοίξει επιπλέον πόρτες. Μετά είδα πως έχει και πρακτική πιστεύω θα με βοηθήσει και αυτό (και δε μιλάω για πρακτική σε γειτονικά γραφειάκια λογιστών, αλλά για νοσοκομεία για να μπορέσω να συνδυάσω και το ΤΕΙ που τελείωσα), έστω και σαν προϋπηρεσία θα φαίνεται. Σκεφτόμουν να ξεκινήσω αφού πέρασα κι όλας, δεν έχω και κάτι καλύτερο να κάνω εφόσον δε βρίσκω δουλειά...Διάβασα όμως τα σχόλια παραπάνω και ήταν τελείως αποθαρρυντικά και έχω μπερδευτεί...
Κοίτα δεν διαφωνώ σε κάτι, οτι και να τελειώσεις σήμερα στην Ελλάδα του 2013 έχεις μεγάλο πρόβλημα στην εύρεση εργασίας. Επειδή το θέμα του ΙΕΚ μετά το ΤΕΙ-ΑΕΙ το έχω συζητήσει και με άλλους, το δικό μου point είναι πως αν μεθαύριο ψάξεις για δουλειά και μετά το ΤΕΙ έχεις ένα κατώτερο πτυχίο ενδεχομένως να το δεί στραβά ο εργοδότης ή να αντιληφθεί οτι δεν σου άρεσε πολύ το αντικείμενο που τελείωσες στο ΤΕΙ και για αυτό προχώρησες στο ΙΕΚ. Επίσης μπορεί να πέσει ερώτηση σε συνέντευξη γιατί πήγες στο ΙΕΚ μετά το ΤΕΙ, εκεί αν πείς επειδή δεν έβρισκα δουλειά για να μην χάνω χρόνο θα δυσανασχετίσει ο εργοδότης.
Ένας φίλος μου ήθελε μετά το ΤΕΙ να πάει σε ΙΕΚ ηλεκτρολογίας και μόλις είπε οτι είχε τελειώσει ΤΕΙ του την είπανε κιόλας πως είναι δυνατόν να τελειώνεις ΤΕΙ και να έρχεσαι μετά εδώ. Ένας άλλος φίλος μου πήγε σε ΙΕΚ και έκρυψε οτι είχε τελειώσει το ΤΕΙ, τελικώς δεν θα κάνει τίποτα γιατί θα φύγει εξωτερικό. Άμα ήθελα θα μπορούσα και εγώ να είχα πάει σε ΙΕΚ. Γνώμη μου ψάξε να βρείς σεμινάρια στο αντικείμενό σου και άρχισε να παρακολουθείς.
Λαλαουνης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πηγαινε και στο ΙΕΚ αφου περασες ετσι κι αλλιως 2,5 χρονια ειναι με την πρακτικη. Καλυτερα απο το να καθεσαι.Καλησπέρα κ από εμένα, έχω τελειώσει ΤΕΙ διοίκηση μονάδων υγείας και πρόνοιας και επειδή κλασσικά (όπως και κανένας) δε βρίσκω δουλειά, έκανα αίτηση και σε ΙΕΚ στέλεχος μηχανογραφημένου λογιστηρίου-φοροτεχνικού γραφείου και πέρασα. Νομίζετε ότι αξίζει να το παρακολουθήσω?
Σκεφτόμουν για μεταπτυχιακό αλλά ο,τι έχει σχέση με οικονομικά και διοικητικά είναι πανάκριβο και δε μου αρέσει και κάτι άλλο...![]()
Αυτο που τελειωσες ειναι εξειδικευμενη και βαρια σχολη αλλα φοβαμαι οτι στην Ελλαδα αμεσα δε θα βρεις δουλεια
στο αντικειμενο . Οποτε το πιθανοτερο να κανεις ασχετες δουλειες αγγαρειας πχ αποθηκαριος στην καλυτερη κατι απο το οποιο
πασχουν οι αποφοιτοι των οικονομικων σχολων γενικα.
Τωρα το ιεκ που επελεξες τυγχανει να το εχω τελειωσει σε εποχες πολυ παλιες που υπηρχαν υποτιθεται περσσοτερες δουλειες στα λογιστικα.
Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι τα λογιστικα γραφεια συνηθως ΔΕΝ θελουν να πληρωνουν τους υπαλληλους τους
ενω το δημοσιο πλεον δεν κανει προσληψεις λογιστων - δοιηκητικων αλλα απολυει κιολας.
Με το ΙΕΚ σαν δευτερο χαρτι ειναι ενα συν το θεμα ειναι οτι ο χωρος των φοροτεχνικων ειναι ζουγκλα
ωστοσο με γνωριμιες μπορει να χωθεις σε καμια βιομηχανια , αποθηκη κλπ
Απο λογιστικο γραφειο πιθανον να μαθεις πραγματα αλλα αν παραμεινεις στα γραφεια θα σε φαει η μιζερια
και θα εχεις μονιμως αδειες τσεπες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.